2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha ay ciddi mi ya çok güldüm buna cidden
Öf ben hiç bilmiyorum o konuda hangisi daha mantıklı. Keşke telepatiyle hallolsa korunma işi
Çok mu şey istiyorum kiii
birgün böyle bişi icad edilirse en çok sevinenlerden biride ben olurum heralde bende güldüm sorma devlet 12 den fazla yapamazsınız diyor haha

onu düşünerekten aldım bende seninki daha korkunçmuş ya denk gelsem bende sürekli bi korku olurdu heralde.

birgün böyle bişi icad edilirse en çok sevinenlerden biride ben olurum heralde bende güldüm sorma devlet 12 den fazla yapamazsınız diyor haha
Hahaha ay evet ya rakam da belirlemişler. Maksimum bu yanii
Ayın ortasında gidip tekrar alcaksın bitti diye tövbee...
Ay Allahım onu ordan nasıl alsın millet yaaa, alıyolarmıdır ki

onu düşünerekten aldım bende seninki daha korkunçmuş ya denk gelsem bende sürekli bi korku olurdu heralde.
Atlatması çoook uzun sürdü zaten canım. Baya benim yattığım yatağa ayağını basıp üstemden atlayıp pencereye çıkmıştı.
gerçekten o sırada hepimizin psikolojisi yerle birdi yaa. Aman aman uzak olsun

Hahaha ay ciddi mi ya çok güldüm buna cidden
Öf ben hiç bilmiyorum o konuda hangisi daha mantıklı. Keşke telepatiyle hallolsa korunma işi
Çok mu şey istiyorum kiii
Ücretsiz olanları duymuştum ta
hap işine bende sıcak bakmıyorum

Hahaha ay evet ya rakam da belirlemişler. Maksimum bu yanii
Ayın ortasında gidip tekrar alcaksın bitti diye tövbee...
Ay Allahım onu ordan nasıl alsın millet yaaa, alıyolarmıdır ki
ahhaa sağlık ocağındaki ebeden alıyormuşsun. ordan almasan başka yerden alacaksın offf ne zor işler. benim derdim ilk zamanlar kızlar. napcaz ya ben çözüm bulmaıyorum

erkeklerde kullanmaktan hoşlanmıyo pek.sanırım ben hap kullanıcam ya ne kadar sağlıksız olsada başka bi çözümü yok.en çok da kilo aldırırsa diye korkuyorum.

ahhaa sağlık ocağındaki ebeden alıyormuşsun. ordan almasan başka yerden alacaksın offf ne zor işler. benim derdim ilk zamanlar kızlar. napcaz ya ben çözüm bulmaıyorum
erkeklerde kullanmaktan hoşlanmıyo pek.sanırım ben hap kullanıcam ya ne kadar sağlıksız olsada başka bi çözümü yok.en çok da kilo aldırırsa diye korkuyorum.
Ben de hap kullanırım diye düşünmüştüm hep. Bi yandan korkuyorum ben de hem kilo hem başka problemlerden ama...
En iyisi o gibi geliyo bana sanırım.

bizim eve de girmişti küçükken de biz yokken yatak odasını aramış şöyle bi altınları hemen bulmuş çıkmış.hatta tanıdık biri olabilir diye düşünmüştük.dükkanda gündüz soyulmuştu.hiç denk gelmedik öyle ama maddi kayıp olunca bizimde ailecek psikolojimiz bozulmuştu.allah göstermesin bi daha canım

Ben de hap kullanırım diye düşünmüştüm hep. Bi yandan korkuyorum ben de hem kilo hem başka problemlerden ama...
Hap hem kilo aldırıyor hemde tüylenme vs yapıyor diyorlar.
Gerçi bende kist var doktor d.kontrol hapı verecekti migreni tetiklediği için verememişti.
Ben hiçbir şekilde kullanamam hap, sonra hep başım ağrıyor olacak

Günaydın guzel gelinler. Nasılsınız ? Dun bende english home havlu indirmden 4 havlu aldim ceyize :)
Günaydın bende sepete ekledim almadım sonra mağazaya gittim yine almadım çok havlum oldu zaten ordan da almıştım daha önce Neler aldııın ?

hapı hiç düşünmüyorum ya kısa süre bile olsa kullanan arkadaşlarım çocuk için çok problem yaşadılar. birde neden ben hormonlarımda oynatayımki yani karşımdaki bunu kabullensin o korunsun mantığı ile bakıyorum ama işte uygulamaya gelince sorun olur sanırım.
Günaydın guzel gelinler. Nasılsınız ? Dun bende english home havlu indirmden 4 havlu aldim ceyize :)
güle güle kullan canım.
kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya
takipte olmak yetmiyor şekerim fikir ver

Ayy migreni mi tetikliyomuş, bu hiç hoş bir haber olmadı
Ben de de var çünkü migren. Dediğin gibi hep başım ağrıyo modunda da takılmak olmaz tabi hahah
Ama bilemedim ya bi denemek lazım hapa daha sıcak bakıyordum ben

korunuyum derken baş ağrısı olur oda güzelmiş

kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya
Haha bak telepati yerine o da olur hatta daha iyi olur valla.
Benim kılla tüyle ilgili bir sorunum yok pek yaa. Bana ne kadar zarar verir o konuda bilmiyorum.
Ama sağlam bir araştırma yapmak lazım. Ben de sonrası için korkuyorum ama senin gibi kullananlardan bu tarz durumlar duymamıştım çevremde. Yani bildiğim insanlar var hiç de zorluk yaşamadılar ama.. Bilmiyorum tabii herkes için durum aynı olmayacaktır

tabiki canım. belkide benim arkadaşlarda başka sorunlarda vardı bilemeyiz. doktor kesin bundan demedi ama baktığında ortak noktaları ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…