birgün böyle bişi icad edilirse en çok sevinenlerden biride ben olurum heraldeHahaha ay ciddi mi ya çok güldüm buna cidden
Öf ben hiç bilmiyorum o konuda hangisi daha mantıklı. Keşke telepatiyle hallolsa korunma işi
Çok mu şey istiyorum kiii
Ayy ne biçim bi durum cidden kapına bişey asarken bile onu düşünmek zorunda kalıyosun sinir oluyorum.
Biz de soyulmuştuk bir kaç sene evvel. Çok korkunçtu görmüştüm bi de hırsızı falan.
Ayrıca çalınmasın tabii canııım, hayır çalınma ihtimaline karşıd aha az üzülmen için pahalı almayaydın dedim ama iyiymiş tamam
Hahaha ay evet ya rakam da belirlemişler. Maksimum bu yaniibirgün böyle bişi icad edilirse en çok sevinenlerden biride ben olurum heraldebende güldüm sorma devlet 12 den fazla yapamazsınız diyor haha
Atlatması çoook uzun sürdü zaten canım. Baya benim yattığım yatağa ayağını basıp üstemden atlayıp pencereye çıkmıştı.onu düşünerekten aldım bendeseninki daha korkunçmuş ya denk gelsem bende sürekli bi korku olurdu heralde.
bende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılarhenüz bir çözüm bulabilmiş değilim ilaç iğne falan istemiyorum. şuan arkadaşımdan öğrendiğim üzere sağlık ocakları ayda 12 tane kondom ücretsiz veriyorlarmış öğrenince çok güldüm ama kızlar neyse bana sanki tek çözüm yolu buymuş gibi geliyor ama bizimkide en başta buna ok dermi bilmiyorum kfaam çok karışık evlenmenin en zor yanıda buymuş
Ücretsiz olanları duymuştum taHahaha ay ciddi mi ya çok güldüm buna cidden
Öf ben hiç bilmiyorum o konuda hangisi daha mantıklı. Keşke telepatiyle hallolsa korunma işi
Çok mu şey istiyorum kiii
hap işine bende sıcak bakmıyorumbende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılarhenüz bir çözüm bulabilmiş değilim ilaç iğne falan istemiyorum. şuan arkadaşımdan öğrendiğim üzere sağlık ocakları ayda 12 tane kondom ücretsiz veriyorlarmış öğrenince çok güldüm ama kızlar neyse bana sanki tek çözüm yolu buymuş gibi geliyor ama bizimkide en başta buna ok dermi bilmiyorum kfaam çok karışık evlenmenin en zor yanıda buymuş
ahhaaHahaha ay evet ya rakam da belirlemişler. Maksimum bu yanii
Ayın ortasında gidip tekrar alcaksın bitti diye tövbee...
Ay Allahım onu ordan nasıl alsın millet yaaa, alıyolarmıdır ki
bende silmişim zatende saolsun arkadaşlarım gene üstüme gelip hatırlattılarhenüz bir çözüm bulabilmiş değilim ilaç iğne falan istemiyorum. şuan arkadaşımdan öğrendiğim üzere sağlık ocakları ayda 12 tane kondom ücretsiz veriyorlarmış öğrenince çok güldüm ama kızlar neyse bana sanki tek çözüm yolu buymuş gibi geliyor ama bizimkide en başta buna ok dermi bilmiyorum kfaam çok karışık evlenmenin en zor yanıda buymuş
ahhaasağlık ocağındaki ebeden alıyormuşsun. ordan almasan başka yerden alacaksın offf ne zor işler. benim derdim ilk zamanlar kızlar. napcaz ya ben çözüm bulmaıyorum
Ben de hap kullanırım diye düşünmüştüm hep. Bi yandan korkuyorum ben de hem kilo hem başka problemlerden ama...erkeklerde kullanmaktan hoşlanmıyo pek.sanırım ben hap kullanıcam ya ne kadar sağlıksız olsada başka bi çözümü yok.en çok da kilo aldırırsa diye korkuyorum.
ahhaasağlık ocağındaki ebeden alıyormuşsun. ordan almasan başka yerden alacaksın offf ne zor işler. benim derdim ilk zamanlar kızlar. napcaz ya ben çözüm bulmaıyorum
Atlatması çoook uzun sürdü zaten canım. Baya benim yattığım yatağa ayağını basıp üstemden atlayıp pencereye çıkmıştı.
gerçekten o sırada hepimizin psikolojisi yerle birdi yaa. Aman aman uzak olsun
Günaydın guzel gelinler. Nasılsınız ? Dun bende english home havlu indirmden 4 havlu aldim ceyize :)
Hap hem kilo aldırıyor hemde tüylenme vs yapıyor diyorlar.Ben de hap kullanırım diye düşünmüştüm hep. Bi yandan korkuyorum ben de hem kilo hem başka problemlerden ama...
En iyisi o gibi geliyo bana sanırım.
Günaydın bende sepete ekledim almadım sonra mağazaya gittim yine almadım çok havlum oldu zaten ordan da almıştım daha önceGünaydın guzel gelinler. Nasılsınız ? Dun bende english home havlu indirmden 4 havlu aldim ceyize :)
hapı hiç düşünmüyorum ya kısa süre bile olsa kullanan arkadaşlarım çocuk için çok problem yaşadılar. birde neden ben hormonlarımda oynatayımki yani karşımdaki bunu kabullensin o korunsun mantığı ile bakıyorum ama işte uygulamaya gelince sorun olur sanırım.erkeklerde kullanmaktan hoşlanmıyo pek.sanırım ben hap kullanıcam ya ne kadar sağlıksız olsada başka bi çözümü yok.en çok da kilo aldırırsa diye korkuyorum.
güle güle kullan canım.Günaydın guzel gelinler. Nasılsınız ? Dun bende english home havlu indirmden 4 havlu aldim ceyize :)
kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu yaBen de hap kullanırım diye düşünmüştüm hep. Bi yandan korkuyorum ben de hem kilo hem başka problemlerden ama...
En iyisi o gibi geliyo bana sanırım.
takipte olmak yetmiyor şekerim fikir vertakipteyim
Ayy migreni mi tetikliyomuş, bu hiç hoş bir haber olmadıHap hem kilo aldırıyor hemde tüylenme vs yapıyor diyorlar.
Gerçi bende kist var doktor d.kontrol hapı verecekti migreni tetiklediği için verememişti.
Ben hiçbir şekilde kullanamam hap, sonra hep başım ağrıyor olacak
korunuyum derken baş ağrısı olur oda güzelmişHap hem kilo aldırıyor hemde tüylenme vs yapıyor diyorlar.
Gerçi bende kist var doktor d.kontrol hapı verecekti migreni tetiklediği için verememişti.
Ben hiçbir şekilde kullanamam hap, sonra hep başım ağrıyor olacak
Günaydın canım hoşgeldin, ee neredeler aldıkların :)Günaydın guzel gelinler. Nasılsınız ? Dun bende english home havlu indirmden 4 havlu aldim ceyize :)
Haha bak telepati yerine o da olur hatta daha iyi olur valla.kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya
tabiki canım. belkide benim arkadaşlarda başka sorunlarda vardı bilemeyiz. doktor kesin bundan demedi ama baktığında ortak noktaları ilaçHaha bak telepati yerine o da olur hatta daha iyi olur valla.
Benim kılla tüyle ilgili bir sorunum yok pek yaa. Bana ne kadar zarar verir o konuda bilmiyorum.
Ama sağlam bir araştırma yapmak lazım. Ben de sonrası için korkuyorum ama senin gibi kullananlardan bu tarz durumlar duymamıştım çevremde. Yani bildiğim insanlar var hiç de zorluk yaşamadılar ama.. Bilmiyorum tabii herkes için durum aynı olmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?