canım albümde yok hatırlayamadımGörmüştünüz tabikide
Ayy cidden hala öğrenemediler yani giyilmeyeceğini. Bi de ne var eltimin düğününde giydim demiş.Kızlar bizim şirketten biri düğüne gidecekmiş diğeri de ona elbise vermiş bir baktım uzun şifon pullu beyaz bir elbise.
Şaşırdım düğüne bu giyilmez ki dedim ne var ben eltimin düğününe giydim falan dedi.
Benmi abartıyorum ya valla sinir oldum benim düğünümde sakın beyaz giymeyin dedim samimiyetimze güvenerek
Haha hadi yaa o zaman haydi eksik tamamlamayaYaa işin kötüsü o da hatırlamıyorBak gördünmü eksik çıktı iştee
Hehe olsun bu da çok eğlenceliymiş
Ayy cidden hala öğrenemediler yani giyilmeyeceğini. Bi de ne var eltimin düğününde giydim demiş.
İyi halt ettin deseydin
Haha hadi yaa o zaman haydi eksik tamamlamaya
Hehe olsun bu da çok eğlenceliymişVe cidden de uygunmuuuş
kesinlikle sana katılıyorum canım hiç hoşlanmıyorumKızlar bizim şirketten biri düğüne gidecekmiş diğeri de ona elbise vermiş bir baktım uzun şifon pullu beyaz bir elbise.
Şaşırdım düğüne bu giyilmez ki dedim ne var ben eltimin düğününe giydim falan dedi.
Benmi abartıyorum ya valla sinir oldum benim düğünümde sakın beyaz giymeyin dedim samimiyetimze güvenerek
Mrs Pink bievin pembe olanı çok beğendim buarada
Çok saygısızca geliyor banakesinlikle sana katılıyorum canım hiç hoşlanmıyorum
Haha çok iyi etmişsin vallahi, bunları uyarmak şartYa evet şaka gibi ya gayet normal karşılıyolar benim düğünüme sakın giymeyin dedim bende
Araştırmaya başladım bilee
İnadına giymesinler bir deHaha çok iyi etmişsin vallahi, bunları uyarmak şart
http://www.ceyizevi.com/asp/product/41606/BIEV-HGU204-BLOKLU-SIYAH-6LI-SERVIS-SETI bunu buldum da fiyatı nasıl acaba bilemedim.
n11de 56 liraya varmış bitmiş
Hahah aklımdan geçmedi değil ama uykularını kaçırmak istemedimİnadına giymesinler bir de
Yaa ben de çok sevdim pembesini de çok pembe oldu her yer yaa. Ben de pembesini alayım değiştirelim ne dersin hahaay aynısından var bende ama pembesini almadığıma pişmanım
Hahah aklımdan geçmedi değil ama uykularını kaçırmak istemedim
Yaa ben de çok sevdim pembesini de çok pembe oldu her yer yaa. Ben de pembesini alayım değiştirelim ne dersin haha
Yek yaa o kadar da terbiyesiz değillerdir herhaldeKaçacak bu gidişle ya
Sonradan kaldırmış olma ihtimalim yüksek eklerim amacanım albümde yok hatırlayamadım
Hahah aklımdan geçmedi değil ama uykularını kaçırmak istemedim
Yaa ben de çok sevdim pembesini de çok pembe oldu her yer yaa. Ben de pembesini alayım değiştirelim ne dersin haha
Bakalımm göriciiizYek yaa o kadar da terbiyesiz değillerdir herhalde
Uyarmana rağmen bunu yapmazlar
bende aynen öyle diyerekten almıştım sonra pembesi çok şirin gelmeye başladı.ekmek kutusunu da alcaksan tam olur
Haha ay ekmek kutusuda mı alayım yani deme yaa
Ben ekmek kutusu olayına girmicektim ama
O yüzden almak istemiyorum zaten ekmek kutusunu kuzu , kalabalıktan hiiiiç hoşlanmıyorum çünkü. He ilerde bakarım yer geniş alırım ama şimdi e e!sen bilirsin canım tezgahın küçük olursa alma nereye koycaksın bu kadar şeyi. çok kalabalık tezgah da güzel olmuyo.ama düşünürsen cidden kargolarım sana siyahını.sende aldığında bana yollarsın
O yüzden almak istemiyorum zaten ekmek kutusunu kuzu , kalabalıktan hiiiiç hoşlanmıyorum çünkü. He ilerde bakarım yer geniş alırım ama şimdi e e!
Bir de neden olmasın diyorum yaa ben haftasonu mağazadan bakıcam bunlara. Bulamazsam internetten alıcam . Alırım pembesini öyle yaparız madem aklında kalmış güzel olur
haftasonuda yağmurludışarısı saat 21 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?