2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy cidden hala öğrenemediler yani giyilmeyeceğini. Bi de ne var eltimin düğününde giydim demiş.
İyi halt ettin deseydin
Yaa işin kötüsü o da hatırlamıyor Bak gördünmü eksik çıktı iştee
Haha hadi yaa o zaman haydi eksik tamamlamaya
Hehe olsun bu da çok eğlenceliymiş Ve cidden de uygunmuuuş

Ya evet şaka gibi ya gayet normal karşılıyolar benim düğünüme sakın giymeyin dedim bende

Araştırmaya başladım bilee

kesinlikle sana katılıyorum canım hiç hoşlanmıyorum

Hahah aklımdan geçmedi değil ama uykularını kaçırmak istemedim

Yaa ben de çok sevdim pembesini de çok pembe oldu her yer yaa. Ben de pembesini alayım değiştirelim ne dersin haha

bende aynen öyle diyerekten almıştım sonra pembesi çok şirin gelmeye başladı.ekmek kutusunu da alcaksan tam olur

Haha ay ekmek kutusuda mı alayım yani deme yaa
Ben ekmek kutusu olayına girmicektim ama

sen bilirsin canım tezgahın küçük olursa alma nereye koycaksın bu kadar şeyi. çok kalabalık tezgah da güzel olmuyo.ama düşünürsen cidden kargolarım sana siyahını.sende aldığında bana yollarsın

O yüzden almak istemiyorum zaten ekmek kutusunu kuzu , kalabalıktan hiiiiç hoşlanmıyorum çünkü. He ilerde bakarım yer geniş alırım ama şimdi e e!
Bir de neden olmasın diyorum yaa ben haftasonu mağazadan bakıcam bunlara. Bulamazsam internetten alıcam . Alırım pembesini öyle yaparız madem aklında kalmış güzel olur

ben daha çaycıyı ya da kahve makinesini falanda koymak istiyorumda nereye koyucam hepsini.bıçaklar,baharatlıklar,kettle,kavanozlar, ekmek kızartma makinesi,ekmek kutusu,kaşıklık o kadar çokki tezgaha koyabilceğim şeyler.hepsini koyamayız.tamam canım baktıktan sonra söylersin birde bulmak var.eğer fikrin değişmez pembeyi de istediğin fiyattan bulursan söylersin bana gönderirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…