- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
dışarısı saat 21 gibi
bizdede aynı durum canım herkes ofiste :)Bu duruma sevinmek istemiyorum ama böyle zamanlarda da iş olmuyor
neden?Kızlar ben galiba misafir ve günlük için ayrı tabak çatal takımları almamaya karar verdim
Hayırlı olsun :) Bütçenize göre değişir tercihin aslında. Avmler genelde daha pahalıdır. Cumaya da yetişir her şey panik yapma hiç :)kızlar yaaa haftaya cuma nişanım olacak evde isteme söz nişan bir arada , daha nişan bohçasını hazırlamadık sizce çok mu geç kaldık , bir de istanbulda illa ki gidip eminönünden mi alınmalı kaliteli ve uygun olması için yoksa avm.den kullandığım markalardan direk alsam olur mu yardım edin, telaş oldum :)))
Ne bileyim ya çok fuzuli geldi şu anda. Sıkılırsam evlendikten sonra alırım yenisini hem bunlar eskidi diye.neden?
hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inş. ne alacağını biliyorsan ve maddi olarak sorun yoksa bir gündede halledersin. illa eminönüne gitmene gerek yok. ben bazılarını ordan bazılarını avmden bazılarını evimin yakınındaki çeyizcilerden aldım. heryerde hemen hemen aynı ürünler oluyor zatenkızlar yaaa haftaya cuma nişanım olacak evde isteme söz nişan bir arada , daha nişan bohçasını hazırlamadık sizce çok mu geç kaldık , bir de istanbulda illa ki gidip eminönünden mi alınmalı kaliteli ve uygun olması için yoksa avm.den kullandığım markalardan direk alsam olur mu yardım edin, telaş oldum :)))
Gerçi doğru dedin bak erkek için olanları altınyıldızdan almıştık iyi kampanya vardı. O tarz şeyler uygun oluyor.hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inş. ne alacağını biliyorsan ve maddi olarak sorun yoksa bir gündede halledersin. illa eminönüne gitmene gerek yok. ben bazılarını ordan bazılarını avmden bazılarını evimin yakınındaki çeyizcilerden aldım. heryerde hemen hemen aynı ürünler oluyor zaten
Hayırlı olsun :) Bütçenize göre değişir tercihin aslında. Avmler genelde daha pahalıdır. Cumaya da yetişir her şey panik yapma hiç :)
öyle olmuyor canım ya. düşünsene sürekli kullandığın takımlar çiziliyor falan. misafir geldiğinde onları çıkartmak istemiyorsun. annemin bile kullandığı ayrı bir takımı var her ne kadar biizm aldıklarımız kadar olmasada misafir için ayrılmış bir takım var. iyi düşün benceNe bileyim ya çok fuzuli geldi şu anda. Sıkılırsam evlendikten sonra alırım yenisini hem bunlar eskidi diye.
Aynen kuzu şuan bol keseden alıyoruz da nereye konulacak tabi. Hepside günlük lazım şeyler genelde. O yüzden fazlasından sakınmak lazım her anlamda.ben daha çaycıyı ya da kahve makinesini falanda koymak istiyorumda nereye koyucam hepsini.bıçaklar,baharatlıklar,kettle,kavanozlar, ekmek kızartma makinesi,ekmek kutusu,kaşıklık o kadar çokki tezgaha koyabilceğim şeyler.hepsini koyamayız.tamam canım baktıktan sonra söylersin birde bulmak var.eğer fikrin değişmez pembeyi de istediğin fiyattan bulursan söylersin bana gönderirim :)
Ayyy b dışarı çıktım mahfoldum. Şuan sırılsıklamım. Pantolon yapıştı üstüme ve o kadar kurutmama rağmen hala kafamın içinden damlalar süzülüyoooNe biçim yağmur
Eki Görüntüle 1549807
Bende öyle düşünüyorum almayacağım ayrı ayrı bir takım renklilerden var zaten kahvaltı için falan birde hisar ya da aryıldızdan alıcam yeterKızlar ben galiba misafir ve günlük için ayrı tabak çatal takımları almamaya karar verdim
Merhabaa , hayırlı olsun öncelikle :)kızlar yaaa haftaya cuma nişanım olacak evde isteme söz nişan bir arada , daha nişan bohçasını hazırlamadık sizce çok mu geç kaldık , bir de istanbulda illa ki gidip eminönünden mi alınmalı kaliteli ve uygun olması için yoksa avm.den kullandığım markalardan direk alsam olur mu yardım edin, telaş oldum :)))
evet canım. nerden beğeniyorsan ve bütcene uygunsa ordan almak laızm.Gerçi doğru dedin bak erkek için olanları altınyıldızdan almıştık iyi kampanya vardı. O tarz şeyler uygun oluyor.
pazar günleri kapalı eminönündeki dükkanlar.victoria dan hiç almadım ama pahalı diye biliyoruminşallah yetişir , pazar günleri açık mı eminönü acaba ya ben iç çamaşırımı victorias secret.ten alayım 1 takım diyorum ama çok mu pahalı acaba
Ben de bu konudaKızlar ben galiba misafir ve günlük için ayrı tabak çatal takımları almamaya karar verdim
ayy dikkat et kuzu hasta olmada.Aynen kuzu şuan bol keseden alıyoruz da nereye konulacak tabi. Hepside günlük lazım şeyler genelde. O yüzden fazlasından sakınmak lazım her anlamda.
Haftasonu bakayım sonra öyle yaparız kuzu gayet mantıklı oldu
Ayyy b dışarı çıktım mahfoldum. Şuan sırılsıklamım. Pantolon yapıştı üstüme ve o kadar kurutmama rağmen hala kafamın içinden damlalar süzülüyooo
liste sana kalmış aslında. nette bir sürü listeler var bohça için. biz iki tarafa da iç çamaşırı, gecelik, pijama, terlik-ayakkabı çanta, bakım malzemeleri, seccade havlu tesbih, kıyafet koymuştuk aklıma gelenlerbir bohçada olmazsa olmaz neler acaba liste gibi birşey var mı ,
bir de neyi düşünüyorum biliyor musunuz çok hani süse falan düşkün değiller sanırım karşı taraf ben de özenli olmasını istiyorum o yüzden güzelce alayım istiyorum olması gerekenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?