2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar yaaa haftaya cuma nişanım olacak evde isteme söz nişan bir arada , daha nişan bohçasını hazırlamadık sizce çok mu geç kaldık , bir de istanbulda illa ki gidip eminönünden mi alınmalı kaliteli ve uygun olması için yoksa avm.den kullandığım markalardan direk alsam olur mu yardım edin, telaş oldum :)))

Kızlar ben galiba misafir ve günlük için ayrı tabak çatal takımları almamaya karar verdim

Hayırlı olsun :) Bütçenize göre değişir tercihin aslında. Avmler genelde daha pahalıdır. Cumaya da yetişir her şey panik yapma hiç :)

hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inş. ne alacağını biliyorsan ve maddi olarak sorun yoksa bir gündede halledersin. illa eminönüne gitmene gerek yok. ben bazılarını ordan bazılarını avmden bazılarını evimin yakınındaki çeyizcilerden aldım. heryerde hemen hemen aynı ürünler oluyor zaten

Gerçi doğru dedin bak erkek için olanları altınyıldızdan almıştık iyi kampanya vardı. O tarz şeyler uygun oluyor.

Hayırlı olsun :) Bütçenize göre değişir tercihin aslında. Avmler genelde daha pahalıdır. Cumaya da yetişir her şey panik yapma hiç :)

inşallah yetişir , pazar günleri açık mı eminönü acaba ya ben iç çamaşırımı victorias secret.ten alayım 1 takım diyorum ama çok mu pahalı acaba

Ne bileyim ya çok fuzuli geldi şu anda. Sıkılırsam evlendikten sonra alırım yenisini hem bunlar eskidi diye.
öyle olmuyor canım ya. düşünsene sürekli kullandığın takımlar çiziliyor falan. misafir geldiğinde onları çıkartmak istemiyorsun. annemin bile kullandığı ayrı bir takımı var her ne kadar biizm aldıklarımız kadar olmasada misafir için ayrılmış bir takım var. iyi düşün bence

Aynen kuzu şuan bol keseden alıyoruz da nereye konulacak tabi. Hepside günlük lazım şeyler genelde. O yüzden fazlasından sakınmak lazım her anlamda.
Haftasonu bakayım sonra öyle yaparız kuzu gayet mantıklı oldu
Ayyy b dışarı çıktım mahfoldum. Şuan sırılsıklamım. Pantolon yapıştı üstüme ve o kadar kurutmama rağmen hala kafamın içinden damlalar süzülüyooo

bir bohçada olmazsa olmaz neler acaba liste gibi birşey var mı ,

bir de neyi düşünüyorum biliyor musunuz çok hani süse falan düşkün değiller sanırım karşı taraf ben de özenli olmasını istiyorum o yüzden güzelce alayım istiyorum olması gerekenleri

Kızlar ben galiba misafir ve günlük için ayrı tabak çatal takımları almamaya karar verdim
Bende öyle düşünüyorum almayacağım ayrı ayrı bir takım renklilerden var zaten kahvaltı için falan birde hisar ya da aryıldızdan alıcam yeter

Merhabaa , hayırlı olsun öncelikle :)
Yani bütçe ayrıldıktan sonra gayet rahat yetişir. Emiönünde her kaliteden şeyi bulabiliyorsun bir de araştırdığın zaman uygun fiyata çıkarabilirsin . Yoksa avm dede herşey var ama muhtemelen biraz daha pahalıya gelecektir. O tamamen senin tercihin :)

Gerçi doğru dedin bak erkek için olanları altınyıldızdan almıştık iyi kampanya vardı. O tarz şeyler uygun oluyor.
evet canım. nerden beğeniyorsan ve bütcene uygunsa ordan almak laızm.
inşallah yetişir , pazar günleri açık mı eminönü acaba ya ben iç çamaşırımı victorias secret.ten alayım 1 takım diyorum ama çok mu pahalı acaba
pazar günleri kapalı eminönündeki dükkanlar.victoria dan hiç almadım ama pahalı diye biliyorum

Ben de bu konuda curlygirl e birebir katılıyorum kuzu. Öyle olmaz bencede. Yani onlar hergün kullanılan el altıdna olan şeyler zaman içinde ne kadar olsa da çizilecek vs vs.. Misafir geldiğinde kullanmak istemeyeceksin. Ayrı bi takımın olması gerekli diye düşünüyorum. Artıı yine dediği gibi annemin dahi var ayrı bi takımı o da birileri geldiğinde günlükleri çıkarmak istemiyor.
Masraf çok ama almak lazım onu

ayy dikkat et kuzu hasta olmada.
liste sana kalmış aslında. nette bir sürü listeler var bohça için. biz iki tarafa da iç çamaşırı, gecelik, pijama, terlik-ayakkabı çanta, bakım malzemeleri, seccade havlu tesbih, kıyafet koymuştuk aklıma gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…