2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zaten illa çok kaliteli bir şey olması gerekmiyor bence. bende sıkılırım diye zaten uygun birşey almıştım. yeterki ayrı bir takım olsun.

Hayırlı olsun Biz nişanlımla ikimiz halletmiştik..iş çıkışı iki günde bitirdik..Avm lerden yapmıştık alış verişi

Ya bi takım daha alırım ama günlük tarzı alırım yine diyorum. Pahalı takımlardan değil yani. Zaten beğendiğim gibi ibşeyler yok ben düz beyaz seviyorum.
Ayyy b dışarı çıktım mahfoldum. Şuan sırılsıklamım. Pantolon yapıştı üstüme ve o kadar kurutmama rağmen hala kafamın içinden damlalar süzülüyooo
Ay dikkat et hasta olursun :/
Bende öyle düşünüyorum almayacağım ayrı ayrı bir takım renklilerden var zaten kahvaltı için falan birde hisar ya da aryıldızdan alıcam yeter
Oh ya destekçi buldum bi tane
Tamam kuzu çizilsin sıkıntı değil işte ama o çeyiz setlerinden almıycam ya. O kadar eşya gereksiz geliyor hani masrafından da değil misafir takımı istemiyorum. Çatal yedek almam herhalde bilmiyorum ama tabak da ucuz bişeyler alırım yine günlük gibi.

Ya ama kızlar kafamı karıştırdı şimdi

Hahah yapma amaaa Çizilmeye başlayınca bunalır alırsın zaten yeni tabak çatal Hele ki çatal kaşık hiç atılacak şeyler değil ve aldığın bugünkü zevkin hep onu mu kullanmak isteyeceksin. İleride alır yenilik yaparsın

ay buarada etiketlerin bildirimi gelmiyordu seninkini nasıl yaptıysan bildirim geldi

Galiba bir şeyler almaktan bıktım ve şu an her şey ama her şey gereksiz geliyor. Gel katıl bana hayatını yaşa

Ben misafir için yemek takımı ve çatal bıçak takımını hisardan almıştım..Şimdi bakınıyorum günlük için en az 200 daha vericem..ay bilemedim ya , kendi kullandıklarımı misafire kullanmakta istemiyorum,o konuda kızlarda haklı ..napsak ki ?

Ya öylee orası birde aryıldız ve hisar için çok iyi şeyler okudum hemen yıpranmıyormuş gerek yok dimi ekstra bişey almayaa

Peşinden de ben gelebilirim :)

çok fenasın nasılda sürekledin kızları peşinden haha kızlar pahalı ağır bişi olması gerekmiyor. yeterki ayrı bir takımınız olsun bence kırılırsa içinizde çok acımaz sıkılırsanız rahat rahatda değiştirirsiniz ama yedek bir takım bence şart alın dedim işte okadar

Ya öylee orası birde aryıldız ve hisar için çok iyi şeyler okudum hemen yıpranmıyormuş gerek yok dimi ekstra bişey almayaa
kızlar güral porselenin kütahya porselenin tabakları oluyor marketlerde 60-70 tl ye alın onlardan günlüğe
Aynen kuzu benimkiler de uygun fiyatlı şeylerdi zaten uçmadım yani o konuda :)
çok şaşırdım şuan nasıl olduki bu

ya vallahi acayip etki yapıyorsunuz siz bana ya :)

Ay dikkat et hasta olursun :/
Ay daha geçen gün ben neden yıllardır grip olmuyorum diye söylenmiştim hahah
Ooo sen hepten vazgeçmişsin misafir olayından Ben de herşeyi ikişer ikişer almaktan sıkılmıştım ama aşmasam da rahat edemem yani. Özel bişilerin köşede durması içimi rahatlatır hiç değilse.
Hihih uyma sen pixiebelle ee boşver. Al cici bi takım misafir gelince hoop diye çıkarıverirsin haha
Ay şaka bi yana tabiki bunlar kural değil yani, ben her şekilde alınması gerektiğini savunuyorum ama istemeyeninde kendisini zorlamasına ne gerek var :)

Ama sen onu zaten almışsın ya. Ben o 200 civarı olanla kalmayı planlıyorum sanırım yani olan o Ama pahalı olanı aldıysan ona kıyılmaz zaten ya.
Aman tabak hep alırız zaten ben secdus alıcam galiba 2 tane hahah Aman ne bileyim kafa çorba ama tek bildiğim çatal kaşığımı beğendim günlük misafir giderim onla diyorum şu anda Ay kafayı yedim bekar evi gibi toplama değil de kafama göre doldurucam evi. Çok ciddiyim bu konuda da şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…