zaten illa çok kaliteli bir şey olması gerekmiyor bence. bende sıkılırım diye zaten uygun birşey almıştım. yeterki ayrı bir takım olsun.Ben de bu konudacurlygirl e birebir katılıyorum kuzu. Öyle olmaz bencede. Yani onlar hergün kullanılan el altıdna olan şeyler zaman içinde ne kadar olsa da çizilecek vs vs.. Misafir geldiğinde kullanmak istemeyeceksin. Ayrı bi takımın olması gerekli diye düşünüyorum. Artıı yine dediği gibi annemin dahi var ayrı bi takımı o da birileri geldiğinde günlükleri çıkarmak istemiyor.
Masraf çok ama almak lazım onu
kızlar yaaa haftaya cuma nişanım olacak evde isteme söz nişan bir arada , daha nişan bohçasını hazırlamadık sizce çok mu geç kaldık , bir de istanbulda illa ki gidip eminönünden mi alınmalı kaliteli ve uygun olması için yoksa avm.den kullandığım markalardan direk alsam olur mu yardım edin, telaş oldum :)))
Kızlar ben galiba misafir ve günlük için ayrı tabak çatal takımları almamaya karar verdim
Ya bi takım daha alırım ama günlük tarzı alırım yine diyorum. Pahalı takımlardan değil yani. Zaten beğendiğim gibi ibşeyler yok ben düz beyaz seviyorum.öyle olmuyor canım ya. düşünsene sürekli kullandığın takımlar çiziliyor falan. misafir geldiğinde onları çıkartmak istemiyorsun. annemin bile kullandığı ayrı bir takımı var her ne kadar biizm aldıklarımız kadar olmasada misafir için ayrılmış bir takım var. iyi düşün bence
Ay dikkat et hasta olursun :/Ayyy b dışarı çıktım mahfoldum. Şuan sırılsıklamım. Pantolon yapıştı üstüme ve o kadar kurutmama rağmen hala kafamın içinden damlalar süzülüyooo
Oh ya destekçi buldum bi taneBende öyle düşünüyorum almayacağım ayrı ayrı bir takım renklilerden var zaten kahvaltı için falan birde hisar ya da aryıldızdan alıcam yeter
Tamam kuzu çizilsin sıkıntı değil işte ama o çeyiz setlerinden almıycam ya. O kadar eşya gereksiz geliyor hani masrafından da değil misafir takımı istemiyorum. Çatal yedek almam herhalde bilmiyorum ama tabak da ucuz bişeyler alırım yine günlük gibi.Ben de bu konudacurlygirl e birebir katılıyorum kuzu. Öyle olmaz bencede. Yani onlar hergün kullanılan el altıdna olan şeyler zaman içinde ne kadar olsa da çizilecek vs vs.. Misafir geldiğinde kullanmak istemeyeceksin. Ayrı bi takımın olması gerekli diye düşünüyorum. Artıı yine dediği gibi annemin dahi var ayrı bi takımı o da birileri geldiğinde günlükleri çıkarmak istemiyor.
Galiba bir şeyler almaktan bıktım ve şu an her şey ama her şey gereksiz geliyor. Gel katıl bana hayatını yaşaPeşinden de ben gelebilirim :)
Ya bi takım daha alırım ama günlük tarzı alırım yine diyorum. Pahalı takımlardan değil yani. Zaten beğendiğim gibi ibşeyler yok ben düz beyaz seviyorum.
Ay dikkat et hasta olursun :/
Oh ya destekçi buldum bi tane
Tamam kuzu çizilsin sıkıntı değil işte ama o çeyiz setlerinden almıycam ya. O kadar eşya gereksiz geliyor hani masrafından da değil misafir takımı istemiyorum. Çatal yedek almam herhalde bilmiyorum ama tabak da ucuz bişeyler alırım yine günlük gibi.
Hahah yapma amaaaYa ama kızlar kafamı karıştırdı şimdi
ay buarada etiketlerin bildirimi gelmiyordu seninkini nasıl yaptıysan bildirim geldiBen de bu konudacurlygirl e birebir katılıyorum kuzu. Öyle olmaz bencede. Yani onlar hergün kullanılan el altıdna olan şeyler zaman içinde ne kadar olsa da çizilecek vs vs.. Misafir geldiğinde kullanmak istemeyeceksin. Ayrı bi takımın olması gerekli diye düşünüyorum. Artıı yine dediği gibi annemin dahi var ayrı bi takımı o da birileri geldiğinde günlükleri çıkarmak istemiyor.
Galiba bir şeyler almaktan bıktım ve şu an her şey ama her şey gereksiz geliyor. Gel katıl bana hayatını yaşa
Ya öylee orası birde aryıldız ve hisar için çok iyi şeyler okudum hemen yıpranmıyormuş gerek yok dimi ekstra bişey almayaaHahah yapma amaaaÇizilmeye başlayınca bunalır alırsın zaten yeni tabak çatal Hele ki çatal kaşık hiç atılacak şeyler değil ve aldığın bugünkü zevkin hep onu mu kullanmak isteyeceksin. İleride alır yenilik yaparsın
Aynen kuzu benimkiler de uygun fiyatlı şeylerdi zaten uçmadım yani o konuda :)zaten illa çok kaliteli bir şey olması gerekmiyor bence. bende sıkılırım diye zaten uygun birşey almıştım. yeterki ayrı bir takım olsun.
Peşinden de ben gelebilirim :)
Ya ama kızlar kafamı karıştırdı şimdi
çok fenasın nasılda sürekledin kızları peşinden hahaHahah yapma amaaaÇizilmeye başlayınca bunalır alırsın zaten yeni tabak çatal Hele ki çatal kaşık hiç atılacak şeyler değil ve aldığın bugünkü zevkin hep onu mu kullanmak isteyeceksin. İleride alır yenilik yaparsın
Aynen kuzu benimkiler de uygun fiyatlı şeylerdi zaten uçmadım yani o konuda :)
Ben misafir için yemek takımı ve çatal bıçak takımını hisardan almıştım..Şimdi bakınıyorum günlük için en az 200 daha vericem..ay bilemedim ya , kendi kullandıklarımı misafire kullanmakta istemiyorum,o konuda kızlarda haklı ..napsak ki ?
kızlar güral porselenin kütahya porselenin tabakları oluyor marketlerde 60-70 tl ye alın onlardan günlüğeYa öylee orası birde aryıldız ve hisar için çok iyi şeyler okudum hemen yıpranmıyormuş gerek yok dimi ekstra bişey almayaa
çok şaşırdım şuanAynen kuzu benimkiler de uygun fiyatlı şeylerdi zaten uçmadım yani o konuda :)
çok fenasın nasılda sürekledin kızları peşinden hahakızlar pahalı ağır bişi olması gerekmiyor. yeterki ayrı bir takımınız olsun bence kırılırsa içinizde çok acımaz sıkılırsanız rahat rahatda değiştirirsiniz ama yedek bir takım bence şart alın dedim işte okadar
üzgünüm 12 olmalıUygun fiyatlı olandan 6 kişilik alsam olmaz mı peki :) buna izin veriyor musunuz
Ay daha geçen gün ben neden yıllardır grip olmuyorum diye söylenmiştim hahahAy dikkat et hasta olursun :/
Ooo sen hepten vazgeçmişsin misafir olayındanTamam kuzu çizilsin sıkıntı değil işte ama o çeyiz setlerinden almıycam ya. O kadar eşya gereksiz geliyor hani masrafından da değil misafir takımı istemiyorum. Çatal yedek almam herhalde bilmiyorum ama tabak da ucuz bişeyler alırım yine günlük gibi.
Hihih uyma sen pixiebelle ee boşver. Al cici bi takım misafir gelince hoop diye çıkarıverirsin hahaYa ama kızlar kafamı karıştırdı şimdi
Ama sen onu zaten almışsın ya. Ben o 200 civarı olanla kalmayı planlıyorum sanırım yani olan oBen misafir için yemek takımı ve çatal bıçak takımını hisardan almıştım..Şimdi bakınıyorum günlük için en az 200 daha vericem..ay bilemedim ya , kendi kullandıklarımı misafire kullanmakta istemiyorum,o konuda kızlarda haklı ..napsak ki ?
Aman tabak hep alırız zaten ben secdus alıcam galiba 2 tane hahahçok fenasın nasılda sürekledin kızları peşinden hahakızlar pahalı ağır bişi olması gerekmiyor. yeterki ayrı bir takımınız olsun bence kırılırsa içinizde çok acımaz sıkılırsanız rahat rahatda değiştirirsiniz ama yedek bir takım bence şart alın dedim işte okadar
Hihi etiketledim mi tam etiketlerim benay buarada etiketlerin bildirimi gelmiyordu seninkini nasıl yaptıysan bildirim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?