Hihih evet öyle ciddenseninle zevklerimiz bir biliyodum zaten
Aaa ivit kuzu kendi sitesindekinden daha uygun çıktı burda sanırsamhttp://www.morhipo.com/kampanya/detay/10958421/36107/esse-essenso-protools-kepce-siyah
Mrs Pink Bak morhipoda fiyatlar daha düşük
Bu daha güzel gibi geldi bana ya. Ama diğerinin kaşıklığı da var o avantaj olabilirAaa ivit kuzu kendi sitesindekinden daha uygun çıktı burda sanırsam
+kepçe
+servis kaşığı
+kevgir
+spatula
+çırpıcı 70,5 lira tuttu. Sence o mu yoksa biev mi daha gizel?
İvit o bir avantaj yoksa almam gerekecek el altında olması gereken şeyler çünküsü. Bunu nişanlının kartından şey edeyim bari ikisinden biriniBu daha güzel gibi geldi bana ya. Ama diğerinin kaşıklığı da var o avantaj olabilir
Görmüştünüz tabikidebunlarda çok güzel haklısın. tülündeki desenede benziyorbendede böyle bir şey var evdeki herşey mutlaka başka bir şeyle uyumlu olmalı ama senin konsolu gördüğümüzü hiç hatılmaıyorum
Saol canım bulabilirsem tabi :)benim beğendiğime çok benziyo zaten kağıtların hepsi çok güzel şimdiden güle güle kullan :)
Yaşasınnnn :) bulabilirsem güzel olucak bakalımAy aynılarını favori olarak belirlemiştim biliyomusun bir de 20 yi
Heh favorilerim içinden seçmişsinBayıldım ben süper olacak! :)
Benim hepsi slikon olanlardan var :) dediğin gibi aklıma gelmio hiç kuzuKızçeler ben servis kaşıklarını aldım ama bir de bana günlük kullanılıcaklar lazım hani yemek yaparken falan.
Onları da sapı metal-çelik ama uç kısımları silikon olanlardan istiyorum. Gören var mı onlardan yaaa
Silikon kısmı siyah olursa iyi olur heryer pembe olacak yoksaAma pembe bulursak da hayır demem ne yapayım
Benimkide bu http://www.n11.com/karaca-joy-7-par...DbFZ3c1k0rgK51MNIR6nK8T0rZZrVQIKI6BoC0l7w_wcBİvit o bir avantaj yoksa almam gerekecek el altında olması gereken şeyler çünküsü. Bunu nişanlının kartından şey edeyim bari ikisinden birini
Aha bu da çok eğlenceliymiş
Eveet ben de onu çok sevdim de kuzu bu seferde herşey pespembe olacak mutfakta , boğmayayım . Bir de bıçak setim de siyahlı ya onlar tek kalmasın günah dedimKızlar bizim şirketten biri düğüne gidecekmiş diğeri de ona elbise vermiş bir baktım uzun şifon pullu beyaz bir elbise.
Şaşırdım düğüne bu giyilmez ki dedim ne var ben eltimin düğününe giydim falan dedi.
Benmi abartıyorum ya valla sinir oldum benim düğünümde sakın beyaz giymeyin dedim samimiyetimze güvenerek
Mrs Pink bievin pembe olanı çok beğendim buarada
Aha bu da çok eğlenceliymiş
Ama evdekilerin sapı da silikon tencerenin içinde kalınca yanıyo diye istemedim, evdekileri de değiştirdik mecburen o yüzden, mahfolmuştu . Bu daha farklı tabi onlardan
Eveet ben de onu çok sevdim de kuzu bu seferde herşey pespembe olacak mutfakta , boğmayayım . Bir de bıçak setim de siyahlı ya onlar tek kalmasın günah dedim
Hahah nasıl yani ya emin mi olamıyosunHaklısın o da farklı olsun kuzum. Buarada benimde servis setim yok sanırım ya emin olamıyorum
Ayyy bende sinir olurdumKızlar bizim şirketten biri düğüne gidecekmiş diğeri de ona elbise vermiş bir baktım uzun şifon pullu beyaz bir elbise.
Şaşırdım düğüne bu giyilmez ki dedim ne var ben eltimin düğününe giydim falan dedi.
Benmi abartıyorum ya valla sinir oldum benim düğünümde sakın beyaz giymeyin dedim samimiyetimze güvenerek
Mrs Pink bievin pembe olanı çok beğendim buarada
Yaa işin kötüsü o da hatırlamıyorHahah nasıl yani ya emin mi olamıyosun
Hemen annene danışmalısın bu durumdaYoksa listeye bir eksik şeysi daha giriyor hemen.
Ay herşeyden ikişer tane almaktan da daral geldi ayrıca
Çevremden duyunca sinir kat sayım artıyorAyyy bende sinir olurdum
Yanlış bakmışım https://www.google.com.tr/search?q=...Furun%2Ftable-art-7-parca-servis-seti;800;800 bu benimki fiyatı daha uygunduAha bu da çok eğlenceliymiş
Ama evdekilerin sapı da silikon tencerenin içinde kalınca yanıyo diye istemedim, evdekileri de değiştirdik mecburen o yüzden, mahfolmuştu . Bu daha farklı tabi onlardan
Eveet ben de onu çok sevdim de kuzu bu seferde herşey pespembe olacak mutfakta , boğmayayım . Bir de bıçak setim de siyahlı ya onlar tek kalmasın günah dedim
haklısın ama o ne öyle yaaaYaa işin kötüsü o da hatırlamıyorBak gördünmü eksik çıktı iştee
Çevremden duyunca sinir kat sayım artıyor
Rüyalarıma girecek yakında çok takıyorum bu konuyu kafamahaklısın ama o ne öyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?