2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa ivit kuzu kendi sitesindekinden daha uygun çıktı burda sanırsam
+kepçe
+servis kaşığı
+kevgir
+spatula
+çırpıcı 70,5 lira tuttu. Sence o mu yoksa biev mi daha gizel?
Bu daha güzel gibi geldi bana ya. Ama diğerinin kaşıklığı da var o avantaj olabilir

Benim hepsi slikon olanlardan var :) dediğin gibi aklıma gelmio hiç kuzu

Kızlar bizim şirketten biri düğüne gidecekmiş diğeri de ona elbise vermiş bir baktım uzun şifon pullu beyaz bir elbise.
Şaşırdım düğüne bu giyilmez ki dedim ne var ben eltimin düğününe giydim falan dedi.
Benmi abartıyorum ya valla sinir oldum benim düğünümde sakın beyaz giymeyin dedim samimiyetimze güvenerek

Mrs Pink bievin pembe olanı çok beğendim buarada

Aha bu da çok eğlenceliymiş
Ama evdekilerin sapı da silikon tencerenin içinde kalınca yanıyo diye istemedim, evdekileri de değiştirdik mecburen o yüzden, mahfolmuştu . Bu daha farklı tabi onlardan
Eveet ben de onu çok sevdim de kuzu bu seferde herşey pespembe olacak mutfakta , boğmayayım . Bir de bıçak setim de siyahlı ya onlar tek kalmasın günah dedim

Haklısın o da farklı olsun kuzum. Buarada benimde servis setim yok sanırım ya emin olamıyorum

Haklısın o da farklı olsun kuzum. Buarada benimde servis setim yok sanırım ya emin olamıyorum
Hahah nasıl yani ya emin mi olamıyosun
Hemen annene danışmalısın bu durumda Yoksa listeye bir eksik şeysi daha giriyor hemen.
Ay herşeyden ikişer tane almaktan da daral geldi ayrıca

Ayyy bende sinir olurdum

Hahah nasıl yani ya emin mi olamıyosun
Hemen annene danışmalısın bu durumda Yoksa listeye bir eksik şeysi daha giriyor hemen.
Ay herşeyden ikişer tane almaktan da daral geldi ayrıca
Yaa işin kötüsü o da hatırlamıyor Bak gördünmü eksik çıktı iştee
Ayyy bende sinir olurdum
Çevremden duyunca sinir kat sayım artıyor

Yanlış bakmışım https://www.google.com.tr/search?q=...Furun%2Ftable-art-7-parca-servis-seti;800;800 bu benimki fiyatı daha uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…