- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kızlar güral porselenin kütahya porselenin tabakları oluyor marketlerde 60-70 tl ye alın onlardan günlüğe
çok şaşırdım şuannasıl olduki bu
çok fenasın nasılda sürekledin kızları peşinden hahakızlar pahalı ağır bişi olması gerekmiyor. yeterki ayrı bir takımınız olsun bence kırılırsa içinizde çok acımaz sıkılırsanız rahat rahatda değiştirirsiniz ama yedek bir takım bence şart alın dedim işte okadar
Uygun fiyatlı olandan 6 kişilik alsam olmaz mı peki :) buna izin veriyor musunuz
Anlık ciddiyetler bunlar!Aman tabak hep alırız zaten ben secdus alıcam galiba 2 tane hahahAman ne bileyim kafa çorba ama tek bildiğim çatal kaşığımı beğendim günlük misafir giderim onla diyorum şu anda Ay kafayı yedim bekar evi gibi toplama değil de kafama göre doldurucam evi. Çok ciddiyim bu konuda da şu an.
Günlük ne marka sende ki canım ?Anlık ciddiyetler bunlar!Senin günlük diye aldığını ben zaten misafir için almıştım mesela..
Tamam işte günlüğü aldığım gibi alırım öyle fazla tabağım olur bi kısmını üst rafa koyar az kullanırımkızlar güral porselenin kütahya porselenin tabakları oluyor marketlerde 60-70 tl ye alın onlardan günlüğe
Yoluma kendim devam ederim çok pis karar verdimHihih uyma sen pixiebelle ee boşver. Al cici bi takım misafir gelince hoop diye çıkarıverirsin haha
Ay şaka bi yana tabiki bunlar kural değil yani, ben her şekilde alınması gerektiğini savunuyorum ama istemeyeninde kendisini zorlamasına ne gerek var :)
Sonuçta etiket senden sorulurHihi etiketledim mi tam etiketlerim ben
Yok kız şaka bende de bugün çıkıvermeye başladı genelmiş demek diye düşündüm şimdi
hııı oldu o zaman , bakmaya devam
gönlüne göre olsun canım az öz olsun hiç farkeetmezAma sen onu zaten almışsın ya. Ben o 200 civarı olanla kalmayı planlıyorum sanırım yani olan oAma pahalı olanı aldıysan ona kıyılmaz zaten ya.
Aman tabak hep alırız zaten ben secdus alıcam galiba 2 tane hahahAman ne bileyim kafa çorba ama tek bildiğim çatal kaşığımı beğendim günlük misafir giderim onla diyorum şu anda Ay kafayı yedim bekar evi gibi toplama değil de kafama göre doldurucam evi. Çok ciddiyim bu konuda da şu an.
acele etmeyin kızlar bulunur uygunaBenüm günlük yemek tk varr. ÇKB olarak ne günlük ne de misafirlik var henüz
Uygun fiyatlı bulursan bana da göster
n11i takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorumBenüm günlük yemek tk varr. ÇKB olarak ne günlük ne de misafirlik var henüz
Uygun fiyatlı bulursan bana da göster
Kızım ben günlük almadım kiAnlık ciddiyetler bunlar!Senin günlük diye aldığını ben zaten misafir için almıştım mesela..
,Uygun fiyatlı olandan 6 kişilik alsam olmaz mı peki :) buna izin veriyor musunuz
Kuzu ben onları tek tek aldım adı olmayan bi mağazadan ama onların markası nehir. 6 kaşık 6 çtala vs diye tek tek koymuşlar oraya takım oluşturdum ben onlardanGünlük ne marka sende ki canım ?
evet canım aynı tarzda al misafire kaldır illa paralar saçmak gerekmiyor. çatal bıçakta renkliklerden al olmazsa onları günlükte daha çok kullanırsın bu aldıklarında çok zarar görmemiş olurTamam işte günlüğü aldığım gibi alırım öyle fazla tabağım olur bi kısmını üst rafa koyar az kullanırımAma şu an çatal bıçağa karşı gibiyim. Zaten çok para vermedim içim rahat
Yoluma kendim devam ederim çok pis karar verdim
Sonuçta etiket senden sorulur
Ölüm yok ya ucunda baktım olmuyor evlendikten sonra alırımgönlüne göre olsun canım az öz olsun hiç farkeetmez
Ama sen onu zaten almışsın ya. Ben o 200 civarı olanla kalmayı planlıyorum sanırım yani olan oAma pahalı olanı aldıysan ona kıyılmaz zaten ya.
Aman tabak hep alırız zaten ben secdus alıcam galiba 2 tane hahahAman ne bileyim kafa çorba ama tek bildiğim çatal kaşığımı beğendim günlük misafir giderim onla diyorum şu anda Ay kafayı yedim bekar evi gibi toplama değil de kafama göre doldurucam evi. Çok ciddiyim bu konuda da şu an.
n11i takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum350lik ürünü 260a aldım
Kızım ben günlük almadım kiBi lilyum var bende onu da misafir diyordum ama iki amaçlı kullanayım yaa
Aa tamam tamam hatırladım nehir iyi bir marka canım,
Yok mümkün değil 12 den aşağısı kurtarmaaaz!
Kuzu ben onları tek tek aldım adı olmayan bi mağazadan ama onların markası nehir. 6 kaşık 6 çtala vs diye tek tek koymuşlar oraya takım oluşturdum ben onlardan
Öyle dememişmiydin taaa o zamanlar ?Kızım ben günlük almadım kiBi lilyum var bende onu da misafir diyordum ama iki amaçlı kullanayım yaa
canım düğününe daha çok var her ay kendine bir hedef koy o ay onu al. yoksa tamamlanmaz. ben nişanlım askere gitti ozman başladım. 2014 ocakta düşün genel şeyler bitti. sende yavaş yavaş al zaten bir çok şeyi almış olursun. almazsan para zaten bir şekilde gidecek bari boşa gitmesinÖlüm yok ya ucunda baktım olmuyor evlendikten sonra alırım
Evet kuzu 12 kişilik takımı 200lü bişeye almıştım , sapasağlamlar da cidden .Aa tamam tamam hatırladım nehir iyi bir marka canım
Belki bende günlük alabilirim ordan ama belkiiEvet kuzu 12 kişilik takımı 200lü bişeye almıştım , sapasağlamlar da cidden .
Duymamıştım ama model gerçekten şık bence de fiyat nasılmış?
kılıçları bende çok gördüm yorumları okudum orada ama kk da hep nehir önerilmiş bende nehir aldım oyzüden
Haha al sen aaaal bizi dinleBelki bende günlük alabilirim ordan ama belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?