2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benüm günlük yemek tk varr. ÇKB olarak ne günlük ne de misafirlik var henüz

Uygun fiyatlı olandan 6 kişilik alsam olmaz mı peki :) buna izin veriyor musunuz

Uygun fiyatlı bulursan bana da göster

Anlık ciddiyetler bunlar! Senin günlük diye aldığını ben zaten misafir için almıştım mesela..

kızlar güral porselenin kütahya porselenin tabakları oluyor marketlerde 60-70 tl ye alın onlardan günlüğe
Tamam işte günlüğü aldığım gibi alırım öyle fazla tabağım olur bi kısmını üst rafa koyar az kullanırım Ama şu an çatal bıçağa karşı gibiyim. Zaten çok para vermedim içim rahat
Yoluma kendim devam ederim çok pis karar verdim
Hihi etiketledim mi tam etiketlerim ben
Yok kız şaka bende de bugün çıkıvermeye başladı genelmiş demek diye düşündüm şimdi
Sonuçta etiket senden sorulur

hııı oldu o zaman , bakmaya devam

gönlüne göre olsun canım az öz olsun hiç farkeetmez

acele etmeyin kızlar bulunur uyguna

n11i takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum 350lik ürünü 260a aldım
Anlık ciddiyetler bunlar! Senin günlük diye aldığını ben zaten misafir için almıştım mesela..
Kızım ben günlük almadım ki Bi lilyum var bende onu da misafir diyordum ama iki amaçlı kullanayım yaa

Uygun fiyatlı olandan 6 kişilik alsam olmaz mı peki :) buna izin veriyor musunuz
,
Yok mümkün değil 12 den aşağısı kurtarmaaaz!
Günlük ne marka sende ki canım ?
Kuzu ben onları tek tek aldım adı olmayan bi mağazadan ama onların markası nehir. 6 kaşık 6 çtala vs diye tek tek koymuşlar oraya takım oluşturdum ben onlardan

evet canım aynı tarzda al misafire kaldır illa paralar saçmak gerekmiyor. çatal bıçakta renkliklerden al olmazsa onları günlükte daha çok kullanırsın bu aldıklarında çok zarar görmemiş olur

Onları ayrı olarak almadıydım ben , 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal bıçak takımı, düdüklü tencere, çelik tencere takımı,cezve takımı, çaydanlık hepsine 2400 vermiştim.ayrı olarak çok pahallı geliyor bana da , ama sanırım tek tek hesaplarsam yine aynı parayı vermiş oluyorum

n11i takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum 350lik ürünü 260a aldım

Kızım ben günlük almadım ki Bi lilyum var bende onu da misafir diyordum ama iki amaçlı kullanayım yaa

Takipteyim kuzu
Aa tamam tamam hatırladım nehir iyi bir marka canım

Öyle dememişmiydin taaa o zamanlar ?
Ben öyle hatırlıyorum ya da bilemedim şuan. Aklımda öyle kalmış nedense.
Yani her neyse iki takımı da uyguna aldım neticede. Hangisini günlük hangisini misafir yapacağıma da karar veremedim yanyana koyunca. İkiside evlatlarım gibi ayıramıyorum

Kılıçlar diye bir marka çıktı karşıma n11de tanıyomusunuz
Bu model çok şık

Ölüm yok ya ucunda baktım olmuyor evlendikten sonra alırım
canım düğününe daha çok var her ay kendine bir hedef koy o ay onu al. yoksa tamamlanmaz. ben nişanlım askere gitti ozman başladım. 2014 ocakta düşün genel şeyler bitti. sende yavaş yavaş al zaten bir çok şeyi almış olursun. almazsan para zaten bir şekilde gidecek bari boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…