2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Belki bende günlük alabilirim ordan ama belkii

Haha al sen aaaal bizi dinle
uyma kızlara al sen hahah bir kaç gün eve geç gelmişsin. bulaşıkları makinaya yerleştirmişsin tam açıcan hopp çat kapı bir misafir aaaaa tabaklar çatallar makinada netcez şimdi işte ozman bize çok dua edeeksin hihihih diğerleride okusun bunları

allahım ya iki dakikada bunalıma soktun kız beni

Evet kuzu almışsın sen onları zaten, o yüzden ucuzları da al onlar ziyan edilmez.
a101den günlük kapacaktı annem ama kısmet olmamıştı onla karışmıştır
Kılıçlar diye bir marka çıktı karşıma n11de tanıyomusunuz
Bu model çok şık

Eki Görüntüle 1549857
Bu nehir dalyana çok benziyor ona da bak istersen
Çok pis bi moda girdim ben ya. Ne bileyim bıktım eşya almaktan, resmen alışverişten bıktım
Kuzu daha güzelleri vardır bence daha bak pek içime sinmedi benim.
Okudum hala akıllanmadım

Duymamıştım ama model gerçekten şık bence de fiyat nasılmış?
30 parça 169 canım
kılıçları bende çok gördüm yorumları okudum orada ama kk da hep nehir önerilmiş bende nehir aldım oyzüden

bende nehir çok araştırdım ama bu modelde çok şıkmış yorumda bulamadım ben

Haha al sen aaaal bizi dinle

Tamam kanka dinlicem söz

kıvrımlı olanı beğendim bende 3.yü canım.
Ya haklısınız dediğinç ok mantıklı bak ama ekstra masraflar çıkıyor bugün heep

Ona baktım canım canlı canlı bu daha ince sanki çok zarif geldi

en son çare olarak yapılabilir :)
Hihi seve seve kuzu. Buradan bi yere varamazsak aklımızda bulunsun hallediveririz hemen :)
a101den günlük kapacaktı annem ama kısmet olmamıştı onla karışmıştır
Hee bak o olabilir
Okudum hala akıllanmadım
curlygirl bu akıllanacak gibi değil, hayır ben iki takım aldığım halde yazdığını görünce bi gözüm açılmıştı ama banamısın demedi

tamam canım teşekkür ederim, bende bakmaya devam edeyim :)

30 parça 169 canım
Az da değilmiş kuzu. Bir de bıçakları yok herhalde di mi? 30 parça olunca genelde bıçak olmuyo. Bıçak da bu çkb takımlarının içinde en pahalı olanı imiş. tek tek aldığım için bunu da o sırada öğrendim. Hiç bi zaman diğerleriyle aynı fiyat olmazmış yani

Renk olarak böyle gerekiyorsa ben içlerinden en çok http://www.n11.com/tas-3lu-s-kivrimli-pleksi-avize-siyah-P63263719 bunu beğendim kuzu
renk bu olması şart değil ama masanın üstüne böyle sıralı ve taşsız olsun istiyorum. koçtaşa ve benzeri yerlere baktım. en normali bu modeller oyüzden gösterdim size.
allahım ya iki dakikada bunalıma soktun kız beni
hihihi kendineze gelin sizde
kredi kartı dolu galiba şuan oyüzden kendine gelemiyorsun
kaçmayın evlenir evlenmez olacak diye birşey yok zaten 1-2 ay misaifr gelmez o arada da tamamlayabilirisn bence
kesin kredi kartı dolu diyedir bak gör akıllanacak

Hihi yanlış bilgilendirmee 36 parçaymış kuzu
Ben renklilere güveniyordum ama dediğin çok doğru misafir gelirse aniden zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…