Belki bende günlük alabilirim ordan ama belkii
uyma kızlara al sen hahahHaha al sen aaaal bizi dinle
Evet kuzu 12 kişilik takımı 200lü bişeye almıştım , sapasağlamlar da cidden .
Renk olarak böyle gerekiyorsa ben içlerinden en çok http://www.n11.com/tas-3lu-s-kivrimli-pleksi-avize-siyah-P63263719 bunu beğendim kuzu
Kuzu tabikii, ama dediğim gibi ben bizim evin yakınlarındaki bi mağazadan aldım tek tek. Oradan alıp gönderteyim sana hahaben devamlı bakamıyorum ya , görürsen yine o fiyatlarda bana haber verir misin?
uyma kızlara al sen hahahbir kaç gün eve geç gelmişsin. bulaşıkları makinaya yerleştirmişsin tam açıcan hopp çat kapı bir misafir aaaaa tabaklar çatallar makinada netcez şimdi işte ozman bize çok dua edeeksin hihihih diğerleride okusun bunları
Kuzu tabikii, ama dediğim gibi ben bizim evin yakınlarındaki bi mağazadan aldım tek tek. Oradan alıp gönderteyim sana haha
Evet kuzu almışsın sen onları zaten, o yüzden ucuzları da al onlar ziyan edilmez.Onları ayrı olarak almadıydım ben , 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal bıçak takımı, düdüklü tencere, çelik tencere takımı,cezve takımı, çaydanlık hepsine 2400 vermiştim.ayrı olarak çok pahallı geliyor bana da , ama sanırım tek tek hesaplarsam yine aynı parayı vermiş oluyorum
a101den günlük kapacaktı annem ama kısmet olmamıştı onla karışmıştırÖyle dememişmiydin taaa o zamanlar ?
Ben öyle hatırlıyorum ya da bilemedim şuan. Aklımda öyle kalmış nedense.
Yani her neyse iki takımı da uyguna aldım neticede. Hangisini günlük hangisini misafir yapacağıma da karar veremedim yanyana koyunca. İkiside evlatlarım gibi ayıramıyorum
Bu nehir dalyana çok benziyor ona da bak istersen
Çok pis bi moda girdim ben ya. Ne bileyim bıktım eşya almaktan, resmen alışverişten bıktımcanım düğününe daha çok var her ay kendine bir hedef koy o ay onu al. yoksa tamamlanmaz. ben nişanlım askere gitti ozman başladım. 2014 ocakta düşün genel şeyler bitti. sende yavaş yavaş al zaten bir çok şeyi almış olursun. almazsan para zaten bir şekilde gidecek bari boşa gitmesin
Kuzu daha güzelleri vardır bence daha bak pek içime sinmedi benim.
Okudum hala akıllanmadımuyma kızlara al sen hahahbir kaç gün eve geç gelmişsin. bulaşıkları makinaya yerleştirmişsin tam açıcan hopp çat kapı bir misafir aaaaa tabaklar çatallar makinada netcez şimdi işte ozman bize çok dua edeeksin hihihih diğerleride okusun bunları
30 parça 169 canımDuymamıştım ama model gerçekten şık bence de fiyat nasılmış?
kılıçları bende çok gördüm yorumları okudum orada ama kk da hep nehir önerilmiş bende nehir aldım oyzüden
Haha al sen aaaal bizi dinle
uyma kızlara al sen hahahbir kaç gün eve geç gelmişsin. bulaşıkları makinaya yerleştirmişsin tam açıcan hopp çat kapı bir misafir aaaaa tabaklar çatallar makinada netcez şimdi işte ozman bize çok dua edeeksin hihihih diğerleride okusun bunları
Evet kuzu almışsın sen onları zaten, o yüzden ucuzları da al onlar ziyan edilmez.
a101den günlük kapacaktı annem ama kısmet olmamıştı onla karışmıştır
Çok pis bi moda girdim ben ya. Ne bileyim bıktım eşya almaktan, resmen alışverişten bıktım
Okudum hala akıllanmadım
Hihi seve seve kuzu. Buradan bi yere varamazsak aklımızda bulunsun hallediveririz hemen :)en son çare olarak yapılabilir :)
Hee bak o olabilira101den günlük kapacaktı annem ama kısmet olmamıştı onla karışmıştır
Okudum hala akıllanmadım
Hihi seve seve kuzu. Buradan bi yere varamazsak aklımızda bulunsun hallediveririz hemen :)
Hee bak o olabilir
curlygirl bu akıllanacak gibi değil, hayır ben iki takım aldığım halde yazdığını görünce bi gözüm açılmıştı ama banamısın demedi
Az da değilmiş kuzu. Bir de bıçakları yok herhalde di mi? 30 parça olunca genelde bıçak olmuyo. Bıçak da bu çkb takımlarının içinde en pahalı olanı imiş. tek tek aldığım için bunu da o sırada öğrendim. Hiç bi zaman diğerleriyle aynı fiyat olmazmış yani30 parça 169 canım
renk bu olması şart değil ama masanın üstüne böyle sıralı ve taşsız olsun istiyorum. koçtaşa ve benzeri yerlere baktım. en normali bu modeller oyüzden gösterdim size.Renk olarak böyle gerekiyorsa ben içlerinden en çok http://www.n11.com/tas-3lu-s-kivrimli-pleksi-avize-siyah-P63263719 bunu beğendim kuzu
hihihi kendineze gelin sizdeallahım ya iki dakikada bunalıma soktun kız beni
kredi kartı dolu galiba şuan oyüzden kendine gelemiyorsunEvet kuzu almışsın sen onları zaten, o yüzden ucuzları da al onlar ziyan edilmez.
a101den günlük kapacaktı annem ama kısmet olmamıştı onla karışmıştır
Çok pis bi moda girdim ben ya. Ne bileyim bıktım eşya almaktan, resmen alışverişten bıktım
Okudum hala akıllanmadım
kaçmayın evlenir evlenmez olacak diye birşey yok zaten 1-2 ay misaifr gelmez o arada da tamamlayabilirisn bence30 parça 169 canım
bende nehir çok araştırdım ama bu modelde çok şıkmış yorumda bulamadım ben
Tamam kanka dinlicem söz
kıvrımlı olanı beğendim bende 3.yü canım.
Ya haklısınız dediğinç ok mantıklı bak ama ekstra masraflar çıkıyor bugün heep
Ona baktım canım canlı canlı bu daha ince sanki çok zarif geldi
kesin kredi kartı dolu diyedirHihi seve seve kuzu. Buradan bi yere varamazsak aklımızda bulunsun hallediveririz hemen :)
Hee bak o olabilir
curlygirl bu akıllanacak gibi değil, hayır ben iki takım aldığım halde yazdığını görünce bi gözüm açılmıştı ama banamısın demedi
Hihih ya da anlık bir buhran geçiriyor olabilir, sakin kafayla düşündüğünde yola geleceğini tahmin ediyorum ben de kuzukesin kredi kartı dolu diyedirbak gör akıllanacak
Hihi yanlış bilgilendirmee 36 parçaymış kuzuAz da değilmiş kuzu. Bir de bıçakları yok herhalde di mi? 30 parça olunca genelde bıçak olmuyo. Bıçak da bu çkb takımlarının içinde en pahalı olanı imiş. tek tek aldığım için bunu da o sırada öğrendim. Hiç bi zaman diğerleriyle aynı fiyat olmazmış yani
Ben renklilere güveniyordum ama dediğin çok doğru misafir gelirse aniden zor olurrenk bu olması şart değil ama masanın üstüne böyle sıralı ve taşsız olsun istiyorum. koçtaşa ve benzeri yerlere baktım. en normali bu modeller oyüzden gösterdim size.
hihihi kendineze gelin sizde
kredi kartı dolu galiba şuan oyüzden kendine gelemiyorsun
kaçmayın evlenir evlenmez olacak diye birşey yok zaten 1-2 ay misaifr gelmez o arada da tamamlayabilirisn bence
kesin kredi kartı dolu diyedirbak gör akıllanacak
Hee az da değilmiş dedim ama günlük için mi baktın buna yoksa misafir mi bilmiyorum tabii30 parça 169 canım
Günlük canımHee az da değilmiş dedim ama günlük için mi baktın buna yoksa misafir mi bilmiyorum tabii
Ona göre değişir :)
Hihi yanlış bilgilendirmee 36 parçaymış kuzu
Günlük canım
Hee az da değilmiş dedim ama günlük için mi baktın buna yoksa misafir mi bilmiyorum tabii
Ona göre değişir :)
kesinlikle pahalı ben 166 tl ye 89 parça aldımGünlük canım
Seninki baya baya uygunmuş kuzu herkes senin kadar yetenekli değil üstlerine gitmekesinlikle pahalı ben 166 tl ye 89 parça aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?