ihhiihhi onlar yeterki almak istesin buluruz onlarada kampanya :)Seninki baya baya uygunmuş kuzu herkes senin kadar yetenekli değil üstlerine gitme
Nwrden aldın kuzum yakesinlikle pahalı ben 166 tl ye 89 parça aldım
Ben daha araştırmadım bile hemen ezikleme ilk bulduğumdu o ahahSeninki baya baya uygunmuş kuzu herkes senin kadar yetenekli değil üstlerine gitme
Haha aldıralım da bi yolunu buluruz diyosun, mantıklııihhiihhi onlar yeterki almak istesin buluruz onlarada kampanya :)
ihihih n11 ciğim saolsunNwrden aldın kuzum ya
Ben daha araştırmadım bile hemen ezikleme ilk bulduğumdu o ahah
Oo ilk araştırma için gayet başarılı buldum o zaman seni, olacak bu işBen daha araştırmadım bile hemen ezikleme ilk bulduğumdu o ahah
Banada verse keşkeihihih n11 ciğim saolsunben çeyizi alana kadar kupon verdi bana
Yaa lütfen 145 liraya salona 50 liraya yatak odasına halı almıış kızım benOo ilk araştırma için gayet başarılı buldum o zaman seni, olacak bu iş
bu aralar çok vermiyor ya. ama günün fırsatı kısmı varya orada olur bazen bu nehirin takımlarıBanada verse keşke
hihi bu konudada ben seni örnek alıcam ama idolümsünYaa lütfen 145 liraya salona 50 liraya yatak odasına halı almıış kızım ben
Vuuu doğru bu konuda eline su dökemeyiz sanırımYaa lütfen 145 liraya salona 50 liraya yatak odasına halı almıış kızım ben
kesinlikle pahalı ben 166 tl ye 89 parça aldım
Yoo yeni ödedimkredi kartı dolu galiba şuan oyüzden kendine gelemiyorsun
Ay buhran muhran değil ergen miyim benHihih ya da anlık bir buhran geçiriyor olabilir, sakin kafayla düşündüğünde yola geleceğini tahmin ediyorum ben de kuzu
Siz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalımHaha aldıralım da bi yolunu buluruz diyosun, mantıklıı
Hahah estağfurullah canım ne ergeniAy buhran muhran değil ergen miyim ben
Ortak noktaya denk gelince bi coştukSiz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalım
anladım canım. aldığın maaşı olduğu gibi karta yatırınca bu hayatın saçma olduğunu anladın alışverişte neymiş dednYoo yeni ödedimAyrıca bugün maaş aldım
Ay buhran muhran değil ergen miyim ben
Siz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalım
bu aralar çok vermiyor ya. ama günün fırsatı kısmı varya orada olur bazen bu nehirin takımları
hihi bu konudada ben seni örnek alıcam ama idolümsün
Vuuu doğru bu konuda eline su dökemeyiz sanırımNeyse halıda biz seni takip ederiz inşallah :)
Ay evet kesinlikle katılıyorum bi çok şeyi öyle yaptım zaten. Gidip bi dokunup inceliyorum sonra hoop n11 den gelsin çeyizciklerİnşallahh n11 yine çok iyi bu konuda gidip dışardan bakıp ordan almalı
ben aldığım herşeyi öyle yaptım canım. araştırdım beğendim. sonra n11 de pusuya yattımTakip edeyim canm onu ozaman.
Ahahah izle beniKargoya verilmiş bile halı
İnşallahh n11 yine çok iyi bu konuda gidip dışardan bakıp ordan almalı
Ay evet kesinlikle katılıyorum bi çok şeyi öyle yaptım zaten. Gidip bi dokunup inceliyorum sonra hoop n11 den gelsin çeyizciklerSayelerinde çok kar ettim cidden
http://www.n11.com/padisah-hali-125x200-klasik-k536-060-P39146356ben aldığım herşeyi öyle yaptım canım. araştırdım beğendim. sonra n11 de pusuya yattımhalıda böyle olacak kesin seninkinin linkini gönderirmisin bana takibe alayım ben hemen
Yoo param kaldıanladım canım. aldığın maaşı olduğu gibi karta yatırınca bu hayatın saçma olduğunu anladın alışverişte neymiş dednher ay başı aynı şeyleri düşünüyoruz ama yapcak bişi yok
evet bende farkettim bunuYoo param kaldıAy ne gıcığım ben bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?