2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kredi kartı dolu galiba şuan oyüzden kendine gelemiyorsun
Yoo yeni ödedim Ayrıca bugün maaş aldım
Hihih ya da anlık bir buhran geçiriyor olabilir, sakin kafayla düşündüğünde yola geleceğini tahmin ediyorum ben de kuzu
Ay buhran muhran değil ergen miyim ben
Haha aldıralım da bi yolunu buluruz diyosun, mantıklıı
Siz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalım

Yoo yeni ödedim Ayrıca bugün maaş aldım

Ay buhran muhran değil ergen miyim ben

Siz bugün baya işbirliği yaptınız ama hadi bakalım
anladım canım. aldığın maaşı olduğu gibi karta yatırınca bu hayatın saçma olduğunu anladın alışverişte neymiş dedn her ay başı aynı şeyleri düşünüyoruz ama yapcak bişi yok

bu aralar çok vermiyor ya. ama günün fırsatı kısmı varya orada olur bazen bu nehirin takımları
hihi bu konudada ben seni örnek alıcam ama idolümsün

Takip edeyim canm onu ozaman.

Ahahah izle beni Kargoya verilmiş bile halı

Vuuu doğru bu konuda eline su dökemeyiz sanırım Neyse halıda biz seni takip ederiz inşallah :)

İnşallahh n11 yine çok iyi bu konuda gidip dışardan bakıp ordan almalı

Ay evet kesinlikle katılıyorum bi çok şeyi öyle yaptım zaten. Gidip bi dokunup inceliyorum sonra hoop n11 den gelsin çeyizcikler Sayelerinde çok kar ettim cidden

Takip edeyim canm onu ozaman.

Ahahah izle beni Kargoya verilmiş bile halı

ben aldığım herşeyi öyle yaptım canım. araştırdım beğendim. sonra n11 de pusuya yattım halıda böyle olacak kesin seninkinin linkini gönderirmisin bana takibe alayım ben hemen

Ay evet kesinlikle katılıyorum bi çok şeyi öyle yaptım zaten. Gidip bi dokunup inceliyorum sonra hoop n11 den gelsin çeyizcikler Sayelerinde çok kar ettim cidden

Bende öyle süpürgemide ordan aldım 500 liraya yakın karla sağolsunlar varolsunlar

ben aldığım herşeyi öyle yaptım canım. araştırdım beğendim. sonra n11 de pusuya yattım halıda böyle olacak kesin seninkinin linkini gönderirmisin bana takibe alayım ben hemen
http://www.n11.com/padisah-hali-125x200-klasik-k536-060-P39146356
Son 9 ürün diyor canım birde 5tl kupon verdi bugün 143e geldi

Yoo param kaldı Ay ne gıcığım ben bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…