Almıycamevet bende farkettim bunupazartesi görşürüz aklın başına gelmiş olur omzan da ben dicem sana ne gerek var diye
Hahaha öz eleştiri yapabilen insanlara bayılırımYoo param kaldıAy ne gıcığım ben bugün
Almıycam
eskiden annelerimiz bir salon yaparlardı birde oturma odası neden ? misafir geldiğinde hemen salona alınrıdı. biz bile giremezdik o salonaHahaha öz eleştiri yapabilen insanlara bayılırım
Ama gıcık değilsin yaaaa inat ettin sadece!
Hahah ay çok eğlendim ama tutmayacak gibieskiden annelerimiz bir salon yaparlardı birde oturma odası neden ? misafir geldiğinde hemen salona alınrıdı. biz bile giremezdik o salonabilmem @Pixiebelle bu senin için bir anlam ifade ediyormu haha buda işe yaramıyorsa zaten zamana bırkacağım ben seni
çaktırma kuzu bizimde hiç ayrı olmadıHahah ay çok eğlendim ama tutmayacak gibiBizde yaşanmayan olaylardı bunlar. Annemin de en kızdığı noktalardan biridir bu zaten
Hahah vallahi gıcığımHahaha öz eleştiri yapabilen insanlara bayılırım
Ama gıcık değilsin yaaaa inat ettin sadece!
Bizim bi dönem öyle ayrı odamız olmuştu salona alınmazdık pek ama ona rağmen ne oturma odası kullanıldı ne salon. Mutfak büyüktü misafir gelince de orada otururduk
#direnpixiebelle
Kızıım siz beni daha tanımadınız bizim oralarda bana keçi derler
Hahaha evet tamam gıcıksınHahah vallahi gıcığım
Bizim bi dönem öyle ayrı odamız olmuştu salona alınmazdık pek ama ona rağmen ne oturma odası kullanıldı ne salon. Mutfak büyüktü misafir gelince de orada otururdukOturma gurubu vardı resmen mutfakta Ama sonra isyan etmiştik kardeşimle odaları ayırtmak için oturma odasını iptal etmiştik Ranzaları ortadan kesip gardırop ve şifonyeri aramızda paylaşmıştık Aman yaa ne gerek var ben ayrı iki oda yapmıycam ki Salonda hem otururum hem misafir ağırlarım He şimdi kullandığım yatak var onu mesela ekstra oda olursa koyar misafir odası yaparım uyumak için
#direnpixiebelle
ben bunlar sana çağrışımda bulundururda yemek takımı alırsın dedim ama yok anacımHahah vallahi gıcığım
Bizim bi dönem öyle ayrı odamız olmuştu salona alınmazdık pek ama ona rağmen ne oturma odası kullanıldı ne salon. Mutfak büyüktü misafir gelince de orada otururdukOturma gurubu vardı resmen mutfakta Ama sonra isyan etmiştik kardeşimle odaları ayırtmak için oturma odasını iptal etmiştik Ranzaları ortadan kesip gardırop ve şifonyeri aramızda paylaşmıştık Aman yaa ne gerek var ben ayrı iki oda yapmıycam ki Salonda hem otururum hem misafir ağırlarım He şimdi kullandığım yatak var onu mesela ekstra oda olursa koyar misafir odası yaparım uyumak için
#direnpixiebelle
Hahaha evet tamam gıcıksın
Hofff yani sanaaa
ben bunlar sana çağrışımda bulundururda yemek takımı alırsın dedim ama yok anacım
sen direnmeye devam et benim mesai bitiyor ben kaçarOh be üstümden yük kalktı no more büyük alışveriş Elektroniğe kadar bekleyin
Haha zaten o videosunu çekmediğin saklama kabı çok gerekliydi mesela. Onu iyi ki almışsınÇeyizi protesto ediyoruz #direnpixiebelle !
Amanınn saati gördüm resmen hüzün kapladı içimi. 2 saat var yaa. Akşam bari sevgilimin yanına gideyim ben kafası şişmiş zatensen direnmeye devam et benim mesai bitiyor ben kaçariyi akşamlar
Hihihi tişikirler iyi akşamlar kuzuİyi akşamlar kızlarbir günün daha sonuna geldik çok şükür Yarın çalışmayan o elit kesime de iyi tatiller diliyorum
İşte bak olayın mantığı bu. Özünü kavratıcam size. Şimdi mesela bana o misafir tabakları gereksiz geliyor artistik de gelmiyor. Ama o kaplar havalı ve arada böyle ufak tefek havalı şeyler serpiştirmek güzel. Alınması zorunlu olmasın da aha bu benim evime yakışır diyeyim arada bi alayım spontane gelişsin her şey. Bir pixiebelle evi absürd nesneler olmadan olmazHaha zaten o videosunu çekmediğin saklama kabı çok gerekliydi mesela. Onu iyi ki almışsın
Hayır ortasından dökülmeyen kabı ben neyleyeyim, onsuz ev mi olur değil mi
Ayy çok değiştin sen çok hahaha
Ben de işten 5te çıkan o kesime sevgilerimi iletiyorum :)İyi akşamlar kızlarbir günün daha sonuna geldik çok şükür Yarın çalışmayan o elit kesime de iyi tatiller diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?