2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ay çok eğlendim ama tutmayacak gibi Bizde yaşanmayan olaylardı bunlar. Annemin de en kızdığı noktalardan biridir bu zaten

Hahaha öz eleştiri yapabilen insanlara bayılırım
Ama gıcık değilsin yaaaa inat ettin sadece!
Hahah vallahi gıcığım
Bizim bi dönem öyle ayrı odamız olmuştu salona alınmazdık pek ama ona rağmen ne oturma odası kullanıldı ne salon. Mutfak büyüktü misafir gelince de orada otururduk Oturma gurubu vardı resmen mutfakta Ama sonra isyan etmiştik kardeşimle odaları ayırtmak için oturma odasını iptal etmiştik Ranzaları ortadan kesip gardırop ve şifonyeri aramızda paylaşmıştık Aman yaa ne gerek var ben ayrı iki oda yapmıycam ki Salonda hem otururum hem misafir ağırlarım He şimdi kullandığım yatak var onu mesela ekstra oda olursa koyar misafir odası yaparım uyumak için
ben ikna oldum ama H happy__ hala direniyor
#direnpixiebelle

Hahaha evet tamam gıcıksın
Hofff yani sanaaa

ben bunlar sana çağrışımda bulundururda yemek takımı alırsın dedim ama yok anacım

İyi akşamlar kızlar bir günün daha sonuna geldik çok şükür Yarın çalışmayan o elit kesime de iyi tatiller diliyorum

İşte bak olayın mantığı bu. Özünü kavratıcam size. Şimdi mesela bana o misafir tabakları gereksiz geliyor artistik de gelmiyor. Ama o kaplar havalı ve arada böyle ufak tefek havalı şeyler serpiştirmek güzel. Alınması zorunlu olmasın da aha bu benim evime yakışır diyeyim arada bi alayım spontane gelişsin her şey. Bir pixiebelle evi absürd nesneler olmadan olmaz Aman işte tabak almayayım onları alayım o da canım isterse ne kastım kendimi
İyi akşamlar kızlar bir günün daha sonuna geldik çok şükür Yarın çalışmayan o elit kesime de iyi tatiller diliyorum
Ben de işten 5te çıkan o kesime sevgilerimi iletiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…