Hihihİşte bak olayın mantığı bu. Özünü kavratıcam size. Şimdi mesela bana o misafir tabakları gereksiz geliyor artistik de gelmiyor. Ama o kaplar havalı ve arada böyle ufak tefek havalı şeyler serpiştirmek güzel. Alınması zorunlu olmasın da aha bu benim evime yakışır diyeyim arada bi alayım spontane gelişsin her şey. Bir pixiebelle evi absürd nesneler olmadan olmazAman işte tabak almayayım onları alayım o da canım isterse ne kastım kendimi
İyidir elbet ama videosunu görmedim ki nereden bileyim , emin olamıyor insan
İnşallah atıcam ptesiHihihSaklama kabının havalısı mı olurmuş garii Ay alma be alırsan birsürü şey söylicem sana ,inşallah buraya kızlar misafir için şunu aldım diye gelmezsin bi gün buraya Tatil günü öncesi huysuzluk çıkarma başımıza
İyidir elbet ama videosunu görmedim ki nereden bileyim , emin olamıyor insan
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/292471/iste_kalem_kalem_Saray_in_maliyet_tablosu.html
Biz de iki kuruştan kaçıyordukKasa ucuzmuş ondan mı alsak
Hihi pazartesi unutsannnİnşallah atıcam ptesiO zaman dünyan değişecek
Ay o kadar çok mu sürer o rakamların arasında en ucuz o gelmişti oysaki
Resmen rakamları tanımlayamadı zihnim.
Ama 10 yıl krediyle kasa alınabilir nolcak ki daha gencim 34 -35 yalarımda bi kasam olsa fena mı olur
Hihi pazartesi unutsannn
Milyondan sonrası koptu bende
Resmen rakamları tanımlayamadı zihnim.
Ama 10 yıl krediyle kasa alınabilir nolcak ki daha gencim 34 -35 yalarımda bi kasam olsa fena mı olur
Haha biraz sıkarsan 7-8 sene de de ödersin canım nolcakAy o kadar çok mu sürer o rakamların arasında en ucuz o gelmişti oysakiEh o zaman ben bi ev alayım kasa yerine daha iyi olur. Kasa yerine de yastık altı yaparız
Na böyle oldumMilyondan sonrası koptu bende
Hahahah koptum ya
Hahaha evet şuan dikkat ettimHahahah koptum yaİlk yorum da çok iyi
Ben hafiften bi nispet gördüm sanki amaHahaha evet şuan dikkat ettimÖyle videoya öyle yorum.
Başbaşa geçirdiğimiz romantik anların son dkları, şuan çok hüzünlüyüm ...
Ahaha peki o yoruma verilen cevapları gördün müü ay çok eğlendim akşam vaktiHahahah koptum yaİlk yorum da çok iyi
Yek ya ne nispetii, uslandım yapmıyorum öyle şeylerBen hafiften bi nispet gördüm sanki ama
Ay görmedim hemen göreyimAhaha peki o yoruma verilen cevapları gördün müü ay çok eğlendim akşam vakti
Mesai yaramışYek ya ne nispetii, uslandım yapmıyorum öyle şeyler
O kim kiKızlar şuan oturdum melek subaşını izliyorum ahahah
Haha etme kendine bunu yaKızlar şuan oturdum melek subaşını izliyorum ahahah
İzlediğin abla işteO kim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?