2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aman dikkat bak sivilcelere o kadar gerilme Sadece merak ettim böyle sona kalıyormu bu işler ben şimdiden stresliyim ondan sordum canım. İzne çıkıyomuşsun ama halledersin hepsini
bende çok stres oluyorum.nişandada herşeyi öncede yapmak istedim koşturdum ettim ama son zamanlarda gene koşturuuyordum düğündede eminim böyle olacak ne kadar önceden koştursanda son dakkaya kalacak bişiler

:) bencede balayına odaklan :)
aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum
Aman dikkat bak sivilcelere o kadar gerilme Sadece merak ettim böyle sona kalıyormu bu işler ben şimdiden stresliyim ondan sordum canım. İzne çıkıyomuşsun ama halledersin hepsini
benim sona kalan çok işim var canım çalışınca malesef öyle oluyo daha müzikleri cd ye atıp düğün solonuna gidip ayrıntıları konuşmamız lazım .. bide dedem hasta bizde kalıyo hergün ışın tedavisine götürüyo babamlar kimsenin keyfi yok birazda oyüzden herşey birikti böyle

geçmiş olsun canım allah şifasını versin

bende çok stres oluyorum.nişandada herşeyi öncede yapmak istedim koşturdum ettim ama son zamanlarda gene koşturuuyordum düğündede eminim böyle olacak ne kadar önceden koştursanda son dakkaya kalacak bişiler

Evet evet bende herşeyi önceden ayarlamama lazım son gün bile koşuyordum. Ama düğünde öyle olmaması lazım ya valla çok gergin oluyorum ben tadını çıkaramıyorum

Çok geçmiş olsun canım.
Evet çalışınca işler kolay yürümüyor malesef. Neyse artık vaktin olacak hepsini bir bir yaparsın

inş önceden halledip son hafta yatış modunda olabliriz kuzu

geçmiş olsun canım allah şifasını versin
amin canım teşekkür ederim
sağol canım..
inşallah bakalım yetiştiği kadar artık napim olmazsa balayından sonrada kalanları hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…