bende çok stres oluyorum.nişandada herşeyi öncede yapmak istedim koşturdum ettim ama son zamanlarda gene koşturuuyordumAman dikkat bak sivilcelere o kadar gerilmeSadece merak ettim böyle sona kalıyormu bu işler ben şimdiden stresliyim ondan sordum canım. İzne çıkıyomuşsun ama halledersin hepsini
aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum:) bencede balayına odaklan :)
benim sona kalan çok işim var canım çalışınca malesef öyle oluyo daha müzikleri cd ye atıp düğün solonuna gidip ayrıntıları konuşmamız lazım .. bide dedem hasta bizde kalıyo hergün ışın tedavisine götürüyo babamlar kimsenin keyfi yok birazda oyüzden herşey birikti böyleAman dikkat bak sivilcelere o kadar gerilmeSadece merak ettim böyle sona kalıyormu bu işler ben şimdiden stresliyim ondan sordum canım. İzne çıkıyomuşsun ama halledersin hepsini
geçmiş olsun canım allah şifasını versinaynen canım öyle yapmaya çalışıyorum
benim sona kalan çok işim var canım çalışınca malesef öyle oluyo daha müzikleri cd ye atıp düğün solonuna gidip ayrıntıları konuşmamız lazım .. bide dedem hasta bizde kalıyo hergün ışın tedavisine götürüyo babamlar kimsenin keyfi yok birazda oyüzden herşey birikti böyle
bende çok stres oluyorum.nişandada herşeyi öncede yapmak istedim koşturdum ettim ama son zamanlarda gene koşturuuyordumdüğündede eminim böyle olacak ne kadar önceden koştursanda son dakkaya kalacak bişiler
aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum
benim sona kalan çok işim var canım çalışınca malesef öyle oluyo daha müzikleri cd ye atıp düğün solonuna gidip ayrıntıları konuşmamız lazım .. bide dedem hasta bizde kalıyo hergün ışın tedavisine götürüyo babamlar kimsenin keyfi yok birazda oyüzden herşey birikti böyle
inş önceden halledip son hafta yatış modunda olabliriz kuzuEvet evet bende herşeyi önceden ayarlamama lazım son gün bile koşuyordum. Ama düğünde öyle olmaması lazım ya valla çok gergin oluyorum ben tadını çıkaramıyorum
Çok geçmiş olsun canım.
Evet çalışınca işler kolay yürümüyor malesef. Neyse artık vaktin olacak hepsini bir bir yaparsın
amin canım teşekkür ederimgeçmiş olsun canım allah şifasını versin
sağol canım..Evet evet bende herşeyi önceden ayarlamama lazım son gün bile koşuyordum. Ama düğünde öyle olmaması lazım ya valla çok gergin oluyorum ben tadını çıkaramıyorum
Çok geçmiş olsun canım.
Evet çalışınca işler kolay yürümüyor malesef. Neyse artık vaktin olacak hepsini bir bir yaparsın
buyrun :)kızlarrrrrrr
bendeçok sıkıldım ya
bendecumartesi günleri bdv okuya okuya bir hal oluyorum
insan yapacak bir şey bulmaıyorkiay ben okumaktan sıkıldım da , her siteyi de açmıyor bilgisayar
Haha tanıma bayıldım sabah sabah :) Sende çok haberler ve fotoğraflar var gibi görünüyor hadi bakalım :)Günaydın kızlar yorgun kuş geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?