2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İzlediğin abla işte
Mesainin sonuna geldik, hepinize sevgiler.
Videomu da unutmayasın!
Ay inşallah unutmam dediğim gibi Havası kaçmasın diye çok bakmıyorum. Odadaki eşyalardan da uzak duruyorum sıkılmamak için
Sen 3 milyar 750 milyon milyar naptıın O kadın

Ay komedi yaaa cinnet sebebi kadın
Hahahah tamam ya Fazla izleme bağımlılık yapar.

Baya kaynatılmış :) ayrıca okuduğum kadarıyla bencede ayrı takımlar olmalı ayrıca çizilmesin o tabaklar ya ben kafayı yerim

Evett ne olucak canım tabaktır çizilir onların tabakları çizilmiyor mu da gizliyoruz bunu Hem o kadar misafir de gelmez ben her gelene aman sen yabancı değilsin derim

bencede içime oturmuştu

çok heyecanlı herşey hazırmı bari
ohoo daha çok işim var canım sorma evi daha tam yerleştiremedim halılarım bugün gelcek pazartesi nikahım var daha kıyafet alamadım kınada testi kırma oyunu oynicam testi almam lazım neyseki bugün işyerinde son günüm izne ayrılcam bu hafta içinde halletmeye çalışcam bunlarıda

Ne güzel valla hiç strese girmiyorsun canım

izin olursa yetişir ozman canım. kolay gelsin güzel koşturmacalar

Ne güzel valla hiç strese girmiyorsun canım
stres var canım ya olmaz mı bugün gelinliğimi ve abiyemi alıcaz nasıl oldu çok merak ediyorum pazartesi nikahım var ve ben hala kıyafet beğenemdim onu halletmem lazım çok stresliyim yüzümde sivilceler çıktı valla
izin olursa yetişir ozman canım. kolay gelsin güzel koşturmacalar
darısı sizin başınıza canım cidden bu hafta çok yoğun geçicek allah hepimizin yardımcısı olsun hem güzel hem yorucu şu zamanlar bi an önce atlatsamda balayına gitsem diye dört gözle bekliyorum

:) bencede balayına odaklan :)

Aman dikkat bak sivilcelere o kadar gerilme Sadece merak ettim böyle sona kalıyormu bu işler ben şimdiden stresliyim ondan sordum canım. İzne çıkıyomuşsun ama halledersin hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…