O kim ki
Ay komedi yaaa cinnet sebebi kadınHaha etme kendine bunu ya
Ay inşallah unutmam dediğim gibiİzlediğin abla işte
Mesainin sonuna geldik, hepinize sevgiler.
Videomu da unutmayasın!
Hahahah tamam yaSen 3 milyar 750 milyon milyar naptıınO kadın
Ay komedi yaaa cinnet sebebi kadın
Şaka gibi 3 dk zor dayanıyorsun zatenAy inşallah unutmam dediğim gibiHavası kaçmasın diye çok bakmıyorum. Odadaki eşyalardan da uzak duruyorum sıkılmamak için
Hahahah tamam yaFazla izleme bağımlılık yapar.
Evet yaŞaka gibi 3 dk zor dayanıyorsun zaten
Haayıığğr sen de miBaya kaynatılmış :) ayrıca okuduğum kadarıyla bencede ayrı takımlar olmalı ayrıca çizilmesin o tabaklar yaben kafayı yerim
Yemek takımı ayrıı o çizilmemeli zaten çok para verdimBaya kaynatılmış :) ayrıca okuduğum kadarıyla bencede ayrı takımlar olmalı ayrıca çizilmesin o tabaklar yaben kafayı yerim
Evet kuzu bende gerçekler acıdırEvet ya
Haayıığğr sen de miÇizilince yenisini alırım
Bencede çizilmesinYemek takımı ayrıı o çizilmemeli zaten çok para verdim
Aynen kuzu şuan bol keseden alıyoruz da nereye konulacak tabi. Hepside günlük lazım şeyler genelde. O yüzden fazlasından sakınmak lazım her anlamda.
Haftasonu bakayım sonra öyle yaparız kuzu gayet mantıklı oldu
Ayyy b dışarı çıktım mahfoldum. Şuan sırılsıklamım. Pantolon yapıştı üstüme ve o kadar kurutmama rağmen hala kafamın içinden damlalar süzülüyooo
Günaydın canım :)Günaydın
çok heyecanlıgünaydın kızlarr nasılsınız :)
haftaya bugün kınam var zaman ne çabuk geçiyo yaa
ohoo daha çok işim var canım sorma evi daha tam yerleştiremedim halılarım bugün gelcek pazartesi nikahım var daha kıyafet alamadım kınada testi kırma oyunu oynicam testi almam lazım neyseki bugün işyerinde son günüm izne ayrılcam bu hafta içinde halletmeye çalışcam bunlarıdaçok heyecanlıherşey hazırmı bari
Ne güzel valla hiç strese girmiyorsun canımohoo daha çok işim var canım sorma evi daha tam yerleştiremedim halılarım bugün gelcek pazartesi nikahım var daha kıyafet alamadım kınada testi kırma oyunu oynicam testi almam lazım neyseki bugün işyerinde son günüm izne ayrılcam bu hafta içinde halletmeye çalışcam bunlarıda
izin olursa yetişir ozman canım. kolay gelsin güzel koşturmacalarohoo daha çok işim var canım sorma evi daha tam yerleştiremedim halılarım bugün gelcek pazartesi nikahım var daha kıyafet alamadım kınada testi kırma oyunu oynicam testi almam lazım neyseki bugün işyerinde son günüm izne ayrılcam bu hafta içinde halletmeye çalışcam bunlarıda
stres var canım ya olmaz mıNe güzel valla hiç strese girmiyorsun canım
darısı sizin başınıza canım cidden bu hafta çok yoğun geçicek allah hepimizin yardımcısı olsun hem güzel hem yorucu şu zamanlar bi an önce atlatsamda balayına gitsem diye dört gözle bekliyorumizin olursa yetişir ozman canım. kolay gelsin güzel koşturmacalar
:) bencede balayına odaklan :)stres var canım ya olmaz mıbugün gelinliğimi ve abiyemi alıcaz nasıl oldu çok merak ediyorum pazartesi nikahım var ve ben hala kıyafet beğenemdim onu halletmem lazım çok stresliyim yüzümde sivilceler çıktı valla
darısı sizin başınıza canım cidden bu hafta çok yoğun geçicek allah hepimizin yardımcısı olsun hem güzel hem yorucu şu zamanlar bi an önce atlatsamda balayına gitsem diye dört gözle bekliyorum
stres var canım ya olmaz mıbugün gelinliğimi ve abiyemi alıcaz nasıl oldu çok merak ediyorum pazartesi nikahım var ve ben hala kıyafet beğenemdim onu halletmem lazım çok stresliyim yüzümde sivilceler çıktı valla
darısı sizin başınıza canım cidden bu hafta çok yoğun geçicek allah hepimizin yardımcısı olsun hem güzel hem yorucu şu zamanlar bi an önce atlatsamda balayına gitsem diye dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?