- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
naptın :)Günaydın kızlar yorgun kuş geldi :)
Güünaydın kuzulaaar! :)
Güzel bi hafta olsun inşallah!
Haha tanıma bayıldım sabah sabah :) Sende çok haberler ve fotoğraflar var gibi görünüyor hadi bakalım :)
:) fotoğraftan çok yorgunluk var kızlar :) cumartesi günü gelinlik provam vardı. pazar günüde evde badana ve duvar kağıdını kapladık. feci yorulduk. gelinlik provamın fotolarını atıyorum albümenaptın :)
Oh yoğun bi haftasonu olmuş evet :) Hadi bakalım bekliyoruuzz heyecanlaa:) fotoğraftan çok yorgunluk var kızlar :) cumartesi günü gelinlik provam vardı. pazar günüde evde badana ve duvar kağıdını kapladık. feci yorulduk. gelinlik provamın fotolarını atıyorum albüme
Evin fotoğrafları yokmu:) fotoğraftan çok yorgunluk var kızlar :) cumartesi günü gelinlik provam vardı. pazar günüde evde badana ve duvar kağıdını kapladık. feci yorulduk. gelinlik provamın fotolarını atıyorum albüme
Oh yoğun bi haftasonu olmuş evet :) Hadi bakalım bekliyoruuzz heyecanlaa
Duvar kağıdının da yokmuuu? :)
evinde çektim ama akşam geç bitti işimiz oyüüzden çok net bir foto değil bakıyım onuda koyarım olmadıEvin fotoğrafları yokmu
Maşallah çabuk bitmiş bizim son kat kalmış boyanın :) çok ferah oldu :)evinde çektim ama akşam geç bitti işimiz oyüüzden çok net bir foto değil bakıyım onuda koyarım olmadı
canım sadece bir oda boyadık biz. nişanlımla ikimiz yaptık. saat 10da başladık işte. bir odayı boyadık duvar kağıdını yaptık evi ilaçladık çıktık. çıktığımızda akşam 10a geliyordu.Maşallah çabuk bitmiş bizim son kat kalmış boyanın :) çok ferah oldu :)
Aaa hadi ya nerdeydi nerdeydiii?
Bilindik bi yerde değilAaa hadi ya nerdeydi nerdeydiii?
hee şimdi anladım canımcanım sadece bir oda boyadık biz. nişanlımla ikimiz yaptık. saat 10da başladık işte. bir odayı boyadık duvar kağıdını yaptık evi ilaçladık çıktık. çıktığımızda akşam 10a geliyordu.
Hof yaaaaBilindik bi yerde değil
Yaşasıııııııın sıra sana geliyordu tam da
Tabisiiiii :)Hof yaaaaaldın mııı?
Yaşasıııııııın sıra sana geliyordu tam daHani nerdeee? :)
Güzel soruYaşasıııııııın sıra sana geliyordu tam daHani nerdeee? :)
Hahah ben de nasıl paylaşıcak acaba diye düşünüyordumGüzel soruKızım nasıl paylaşıcam ben onu
Tamam bi yol buldum yükleniyorHahah ben de nasıl paylaşıcak acaba diye düşünüyordum
Ay bilemedim ki video şey edemiyomuyuz yaaa
VAy vaaaayTabisiiiii :)
Vy bee bi yolunu bulacağını biliyorduuuummTamam bi yol buldum yükleniyor
Tabi bu arada kendi kendime çekmeye çalıştığımdan ötürü azıcık yaptığım yemek malzemeleri vs daha ön planda olmuş komik bişeyler olmuş hoşgörüverin artıkHahah ben de nasıl paylaşıcak acaba diye düşünüyordum
Ay bilemedim ki video şey edemiyomuyuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?