2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

e ozman fotolar albümde :)
Ayy gelinlik baya bay ortaya çıkmış :)Çok güzel görünüyo kuzu sırtı ve kolları çok sevdiiim. Çok güzel olacak belli. Ne zaman teslim olacak? :)
Duvar kağıdı için de ayrı tebrik ederim. İki kişi çok iyi bi iş çıkarmışsınıız :)

Ooo elinize sağlık ne güzel yapmışsınız duvarıı :) Gelinliğin kollar da çok hoş olmuş bakalım tamamı nasıl olacak çok heyecanlıı :)
duvarda bazı yerlerde hava babarcığı oldu canım ama acemi halimizle iyi yaptık gene diye düşündük birde tv ünitesi kapatacak die kalsın dedim belli bile olmaz :) kollarda bir tarafı ince farkettiyseniz. diğeri biraz daha kalın. ben giydiğimde kalındı ama kestirdim. ince kısım gibi kalacak ikiside. daha çok eksiği var tabi

Tabi bu arada kendi kendime çekmeye çalıştığımdan ötürü azıcık yaptığım yemek malzemeleri vs daha ön planda olmuş komik bişeyler olmuş hoşgörüverin artık
Hihih ay daha bi merak ettim şimdii
Günaydın kızlar hiç bir şey yapmayan ama yine de yorgun biri daha geldi
Haha ay ben de sendenim. Kapı kapı dolaşıp taksit yatırıp sornasında da gezmekten başka bişey yapmadım aslında ama yorgunuum

evet canım iyice ortaya çıkmış buyüzden daha bi heyecanlıydı :) sırtı ve kolları bende çok beğendim tam istediğim gibi duruyor.ama çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum. gelinlikçim bile dedi çok kilo almışsın diye. teslim normalde 17 temmuzdu ama buyüzden biraz daha ileri atabiliriz. zayıflarsna sorun yok düğün öncesi daraltırız dedi ama kilo alırsam problem olacak. bir provamız daha olacak. ondada eteğinin halletmiş olacak. üstte bir kat daha varya onu ayarlayacağız. bu arada kuyruğu da çok güzel. ama ordan çekmemişler göremiyorsunuz.

Ay hadi ya kilomu almışsın, pof ben de öyle olucam sanırım çok kötü ya nasıl zayiflicaz biiiz
Neyse zaten hem kendin hem gelinliğin selameti için dikkatli ol madem de daha alma, hatta zayıflamaya bak azıcık.
Ayrıca evet o kısımlar tamamlanınca anlaşılacak daha çok senin gelinlik tabii daha eksikler var :) Birdahaki provada kuyruğunun da fotosunu isteyeceğimizi biliyosundur zaten , söylemeye gerek yok

hihi tabiki özellikle çektircem :) keisnlikle zayıflamak laızm. hayatm boyunca çıta gibiydim herkes dalga geçiyordu. tam gelinlik giyicem afedersiniz ama hayvan gibi oldum. giyince farkettm kalın bir belim olmuş kollar pörtlemiş acil zayıflamam lazım ama nasıl?

Teşekkür ederim canım azmettim başardım :) bu arada ben haftasonu şişelerede baktım internette daha ucuzdu senin bulduğun yerde sanki bide hangi boyut olsa karar veremedim
50cc lik almak laızm canım. ben geçen hesap ettim. benim dediğim yerdede kargo parası çok oluyor sanırım. ama genede uyguna geliyor. yerleri bana uzak ama size yakınsa gidip alsanız dahada karlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…