Ooo elinize sağlık ne güzel yapmışsınız duvarıı :) Gelinliğin kollar da çok hoş olmuş bakalım tamamı nasıl olacak çok heyecanlıı :)e ozman fotolar albümde :)
Ayy gelinlik baya bay ortaya çıkmış :)Çok güzel görünüyo kuzu sırtı ve kolları çok sevdiiim. Çok güzel olacak belli. Ne zaman teslim olacak? :)e ozman fotolar albümde :)
duvarda bazı yerlerde hava babarcığı oldu canım ama acemi halimizle iyi yaptık gene diye düşündükOoo elinize sağlık ne güzel yapmışsınız duvarıı :) Gelinliğin kollar da çok hoş olmuş bakalım tamamı nasıl olacak çok heyecanlıı :)
Hihih ay daha bi merak ettim şimdiiTabi bu arada kendi kendime çekmeye çalıştığımdan ötürü azıcık yaptığım yemek malzemeleri vs daha ön planda olmuş komik bişeyler olmuş hoşgörüverin artık
Haha ay ben de sendenim. Kapı kapı dolaşıp taksit yatırıp sornasında da gezmekten başka bişey yapmadım aslında ama yorgunuumGünaydın kızlar hiç bir şey yapmayan ama yine de yorgun biri daha geldi
Attım bile :)VAy vaaaayAy hani amaa ?
Vy bee bi yolunu bulacağını biliyorduuuumm
evet canım iyice ortaya çıkmış buyüzden daha bi heyecanlıydı :) sırtı ve kolları bende çok beğendim tam istediğim gibi duruyor.ama çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum. gelinlikçim bile dedi çok kilo almışsın diye. teslim normalde 17 temmuzdu ama buyüzden biraz daha ileri atabiliriz. zayıflarsna sorun yok düğün öncesi daraltırız dedi ama kilo alırsam problem olacak. bir provamız daha olacak. ondada eteğinin halletmiş olacak. üstte bir kat daha varya onu ayarlayacağız. bu arada kuyruğu da çok güzel. ama ordan çekmemişler göremiyorsunuz.Ayy gelinlik baya bay ortaya çıkmış :)Çok güzel görünüyo kuzu sırtı ve kolları çok sevdiiim. Çok güzel olacak belli. Ne zaman teslim olacak? :)
Duvar kağıdı için de ayrı tebrik ederim. İki kişi çok iyi bi iş çıkarmışsınıız :)
Yaa evet işte çok güzelmiş. Ben de istiyorum ya senin yüzünden hahaAttım bile :)
Gelinlikte ev de ne güzel olmuş :)e ozman fotolar albümde :)
teşekkür ederim canım. senide makarna tabağı hayırlı olsunGelinlikte ev de ne güzel olmuş :)
Tabakcıların olduğu bi çarşı falan varmı ? oralarda kesin bulursun kuzu uyguna :)Yaa evet işte çok güzelmiş. Ben de istiyorum ya senin yüzünden haha
Nerelere bakıcıiiim ben yaa?
Ay hadi ya kilomu almışsın, pof ben de öyle olucam sanırım çok kötü ya nasıl zayiflicaz biiizevet canım iyice ortaya çıkmış buyüzden daha bi heyecanlıydı :) sırtı ve kolları bende çok beğendim tam istediğim gibi duruyor.ama çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum. gelinlikçim bile dedi çok kilo almışsın diye. teslim normalde 17 temmuzdu ama buyüzden biraz daha ileri atabiliriz. zayıflarsna sorun yok düğün öncesi daraltırız dedi ama kilo alırsam problem olacak. bir provamız daha olacak. ondada eteğinin halletmiş olacak. üstte bir kat daha varya onu ayarlayacağız. bu arada kuyruğu da çok güzel. ama ordan çekmemişler göremiyorsunuz.
Dur bakiim şu kaşıklarımı aldığım milyoncuya bakıcamTabakcıların olduğu bi çarşı falan varmı ? oralarda kesin bulursun kuzu uyguna :)
Teşekkür ederim canım azmettim başardım :) bu arada ben haftasonu şişelerede baktım internette daha ucuzdu senin bulduğun yerde sanki bide hangi boyut olsa karar veremedimteşekkür ederim canım. senide makarna tabağı hayırlı olsun
Tahmin edebiliyorum merakınıHihih ay daha bi merak ettim şimdii
Aa tabak iyiymiş ya :)Teşekkür ederim canım azmettim başardım :) bu arada ben haftasonu şişelerede baktım internette daha ucuzdu senin bulduğun yerde sanki bide hangi boyut olsa karar veremedim
hihi tabiki özellikle çektircem :) keisnlikle zayıflamak laızm. hayatm boyunca çıta gibiydim herkes dalga geçiyordu. tam gelinlik giyicem afedersiniz ama hayvan gibi oldum. giyince farkettm kalın bir belim olmuş kollar pörtlemiş acil zayıflamam lazım ama nasıl?Ay hadi ya kilomu almışsın, pof ben de öyle olucam sanırım çok kötü ya nasıl zayiflicaz biiiz
Neyse zaten hem kendin hem gelinliğin selameti için dikkatli ol madem de daha alma, hatta zayıflamaya bak azıcık.
Ayrıca evet o kısımlar tamamlanınca anlaşılacak daha çok senin gelinlik tabii daha eksikler var :) Birdahaki provada kuyruğunun da fotosunu isteyeceğimizi biliyosundur zaten , söylemeye gerek yok
Bulamazsan ben burdan alırım :) güral porselende var ama tabi iki katıydıDur bakiim şu kaşıklarımı aldığım milyoncuya bakıcamBulamazsam sana çok kızarım ama haha
Aa tabak iyiymiş ya :)
50cc lik almak laızm canım. ben geçen hesap ettim. benim dediğim yerdede kargo parası çok oluyor sanırım. ama genede uyguna geliyor. yerleri bana uzak ama size yakınsa gidip alsanız dahada karlı olurTeşekkür ederim canım azmettim başardım :) bu arada ben haftasonu şişelerede baktım internette daha ucuzdu senin bulduğun yerde sanki bide hangi boyut olsa karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?