Hihih ay daha bi merak ettim şimdii
Haha ay ben de sendenim. Kapı kapı dolaşıp taksit yatırıp sornasında da gezmekten başka bişey yapmadım aslında ama yorgunuum
teşekkür ederim canım. senide makarna tabağı hayırlı olsun
Hahahihi tabiki özellikle çektircem :) keisnlikle zayıflamak laızm. hayatm boyunca çıta gibiydim herkes dalga geçiyordu. tam gelinlik giyicem afedersiniz ama hayvan gibi oldum. giyince farkettm kalın bir belim olmuş kollar pörtlemiş acil zayıflamam lazım ama nasıl?
Hihih yerim seni tişikirler :)Bulamazsan ben burdan alırım :) güral porselende var ama tabi iki katıydı
Haha ay ben göreyim de nereden olduğunun bir önemi yokkkTahmin edebiliyorum merakınıLinki özelden atayım diyorum ya sıkıntı olmasın
O yerin linkini bi daha atarmısın ben sordum buralarda tanesine 60kuruş dediler50cc lik almak laızm canım. ben geçen hesap ettim. benim dediğim yerdede kargo parası çok oluyor sanırım. ama genede uyguna geliyor. yerleri bana uzak ama size yakınsa gidip alsanız dahada karlı olur
Anammm çok şirinmiş güle güle kullan :)HahaAyy boğazı tutup hareket etmekten başka yol yok kuzu. Ben hareket kısmına el attım da tabi boğazı tutmadan bi faydası olmayacak gibi
Hihih yerim seni tişikirler :)
Aynısı bir de yahu güraldakinin , biz parayı ziyan etmeyi sevmeyiz
Haha ay ben göreyim de nereden olduğunun bir önemi yokkk
Bu arada ben de bievden silikon servis setimi aldım lakin annem siyahını hiç sevemediğinden pembesini aldım. Cidden de siyah silikon yakından pek hoş durmuyormuşkafein_ kuzu senin de bilgin olsun
Ayrıca kendileri albümde
evet canım bende öyle düşündüm yanımızda iğne yoktu ama :) bi kaç gün sonra gidicez havalandırmak için ozman yapalım diye düşünüyorum ama ozmaanda yapıştırıcısı kurumuş olur heralde araya bişi sürmek gerekir ama nasıl. buarada sen dedikten sonra ragle aradım ve hiç bir yerde bulamadımGezmekten de değil benimki gezmedim de valla havalardan herhalde bu hafta sonum çok boş geçti sen yine gezmişsin
Canım gelinlik çok hoş duruyor baya baya ortaya çıkmış.
Salonunuzda çok güzel olmuş hava kabarcıklarını da iğneyle delip patlatabilirsiniz
Anammm çok şirinmiş güle güle kullan :)
Hihi tişikirler kuzular.
evet canım bende öyle düşündüm yanımızda iğne yoktu ama :) bi kaç gün sonra gidicez havalandırmak için ozman yapalım diye düşünüyorum ama ozmaanda yapıştırıcısı kurumuş olur heralde araya bişi sürmek gerekir ama nasıl. buarada sen dedikten sonra ragle aradım ve hiç bir yerde bulamadımsonra benim pastalar için kullandığım bir alet vardı. aynı mantıkta kullanılan bir alet ve onunla yaptık. iyi işe yaradı o olmasa çok zorlanırdık
güle güle kullan canım:)HahaAyy boğazı tutup hareket etmekten başka yol yok kuzu. Ben hareket kısmına el attım da tabi boğazı tutmadan bi faydası olmayacak gibi
Hihih yerim seni tişikirler :)
Aynısı bir de yahu güraldakinin , biz parayı ziyan etmeyi sevmeyiz
Haha ay ben göreyim de nereden olduğunun bir önemi yokkk
Bu arada ben de bievden silikon servis setimi aldım lakin annem siyahını hiç sevemediğinden pembesini aldım. Cidden de siyah silikon yakından pek hoş durmuyormuşkafein_ kuzu senin de bilgin olsun
Ayrıca kendileri albümde
canım bu sitedede 0,49 gibi bişi oluyor. kagosuyla hesaplat aynı paraya gelebilir.O yerin linkini bi daha atarmısın ben sordum buralarda tanesine 60kuruş dediler
teşekkürler kuzu :)güle güle kullan canım:)
Yine bir ihtiyaç yarattın tebriklerHihi tişikirler kuzular.
Ay sormaaa. Hayır çok pembe olacak şimdi de yaa. Acilen siyahlı metalli bişiler katmam lazım oraya ama nee
HahaYine bir ihtiyaç yarattın tebrikler
Bu kadar düşünmeyin şu misafirleriHahaAy ama ben yaratmadım kendi kendine bir ihtiyaç doğuverdi aniden
Başka da tezgahüstü bişey kalmadı ki. Neyse bi şekil hallolacak artık.
Bu arada annem iki tane servis seti gereksiz diğer metalleri geri verebilirsin bence dedi ama bilemedim. Hani bunları yemek yaparken vs kullanabilmek için silikon aldım da. E misafire bişiler servis etmek gerektiğinde de onlar çıkar mı ki :S
Haha kime dert anlattım ben de yaBu kadar düşünmeyin şu misafirleri
HahaAy ama ben yaratmadım kendi kendine bir ihtiyaç doğuverdi aniden
Başka da tezgahüstü bişey kalmadı ki. Neyse bi şekil hallolacak artık.
Bu arada annem iki tane servis seti gereksiz diğer metalleri geri verebilirsin bence dedi ama bilemedim. Hani bunları yemek yaparken vs kullanabilmek için silikon aldım da. E misafire bişiler servis etmek gerektiğinde de onlar çıkar mı ki :S
bu kızın aklı başına hala gelmemiş :) misafir geldiğinde kullanmak için gerekli tabiki canım. ama set yerine servis kaşıkları alsan. hani bu bi milyoncu yerler varya orada oluyor onlardan alsan olur benceBu kadar düşünmeyin şu misafirleri
En mantıklısı şiddetle öneririmHaha kime dert anlattım ben de ya
Olmadı verir senin gibi her gelene amaan siz yabancı değilsiniz derim bakalım
Ama pembeler daha pahalı daha özel bakmayın plastik olduğunabu kızın aklı başına hala gelmemiş :) misafir geldiğinde kullanmak için gerekli tabiki canım. ama set yerine servis kaşıkları alsan. hani bu bi milyoncu yerler varya orada oluyor onlardan alsan olur bence
Kuzu albümde var gördün mü bilmem onlardan almıştım 60 liraydı. Ne yapsam ki acebaabu kızın aklı başına hala gelmemiş :) misafir geldiğinde kullanmak için gerekli tabiki canım. ama set yerine servis kaşıkları alsan. hani bu bi milyoncu yerler varya orada oluyor onlardan alsan olur bence
HihihAma pembeler daha pahalı daha özel bakmayın plastik olduğuna
Olsun misafirin indirimi bilmesine gerek yok benceHihihYek ya bievde %10 inidirm var imiş 66 ya aldım. 6 liracık farkları oldu
baktım tekrar canım. senin çatal bıçak takımında yokmu bunlardanKuzu albümde var gördün mü bilmem onlardan almıştım 60 liraydı. Ne yapsam ki acebaa
HihihYek ya bievde %10 inidirm var imiş 66 ya aldım. 6 liracık farkları oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?