2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hihih ay daha bi merak ettim şimdii

Haha ay ben de sendenim. Kapı kapı dolaşıp taksit yatırıp sornasında da gezmekten başka bişey yapmadım aslında ama yorgunuum

Gezmekten de değil benimki gezmedim de valla havalardan herhalde bu hafta sonum çok boş geçti sen yine gezmişsin
teşekkür ederim canım. senide makarna tabağı hayırlı olsun

Canım gelinlik çok hoş duruyor baya baya ortaya çıkmış.
Salonunuzda çok güzel olmuş hava kabarcıklarını da iğneyle delip patlatabilirsiniz

Haha Ayy boğazı tutup hareket etmekten başka yol yok kuzu. Ben hareket kısmına el attım da tabi boğazı tutmadan bi faydası olmayacak gibi
Bulamazsan ben burdan alırım :) güral porselende var ama tabi iki katıydı
Hihih yerim seni tişikirler :)
Aynısı bir de yahu güraldakinin , biz parayı ziyan etmeyi sevmeyiz
Tahmin edebiliyorum merakını Linki özelden atayım diyorum ya sıkıntı olmasın
Haha ay ben göreyim de nereden olduğunun bir önemi yokkk

Bu arada ben de bievden silikon servis setimi aldım lakin annem siyahını hiç sevemediğinden pembesini aldım. Cidden de siyah silikon yakından pek hoş durmuyormuş kafein_ kuzu senin de bilgin olsun
Ayrıca kendileri albümde

50cc lik almak laızm canım. ben geçen hesap ettim. benim dediğim yerdede kargo parası çok oluyor sanırım. ama genede uyguna geliyor. yerleri bana uzak ama size yakınsa gidip alsanız dahada karlı olur
O yerin linkini bi daha atarmısın ben sordum buralarda tanesine 60kuruş dediler

Anammm çok şirinmiş güle güle kullan :)

evet canım bende öyle düşündüm yanımızda iğne yoktu ama :) bi kaç gün sonra gidicez havalandırmak için ozman yapalım diye düşünüyorum ama ozmaanda yapıştırıcısı kurumuş olur heralde araya bişi sürmek gerekir ama nasıl. buarada sen dedikten sonra ragle aradım ve hiç bir yerde bulamadım sonra benim pastalar için kullandığım bir alet vardı. aynı mantıkta kullanılan bir alet ve onunla yaptık. iyi işe yaradı o olmasa çok zorlanırdık

Çok iyi düşünmüşsün aynı şey zaten pastalar için kullanılan. raglesiz olmazdı canım bu işi sürekli yapanlar bile onu kullanmadan yapamıyorlar

güle güle kullan canım:)
O yerin linkini bi daha atarmısın ben sordum buralarda tanesine 60kuruş dediler
canım bu sitedede 0,49 gibi bişi oluyor. kagosuyla hesaplat aynı paraya gelebilir.
http://www.akgunzuccaciye.com/products/cam-ieler_61.html

Yine bir ihtiyaç yarattın tebrikler
Haha Ay ama ben yaratmadım kendi kendine bir ihtiyaç doğuverdi aniden
Başka da tezgahüstü bişey kalmadı ki. Neyse bi şekil hallolacak artık.
Bu arada annem iki tane servis seti gereksiz diğer metalleri geri verebilirsin bence dedi ama bilemedim. Hani bunları yemek yaparken vs kullanabilmek için silikon aldım da. E misafire bişiler servis etmek gerektiğinde de onlar çıkar mı ki :S

Bu kadar düşünmeyin şu misafirleri

Bu kadar düşünmeyin şu misafirleri
bu kızın aklı başına hala gelmemiş :) misafir geldiğinde kullanmak için gerekli tabiki canım. ama set yerine servis kaşıkları alsan. hani bu bi milyoncu yerler varya orada oluyor onlardan alsan olur bence

bu kızın aklı başına hala gelmemiş :) misafir geldiğinde kullanmak için gerekli tabiki canım. ama set yerine servis kaşıkları alsan. hani bu bi milyoncu yerler varya orada oluyor onlardan alsan olur bence
Ama pembeler daha pahalı daha özel bakmayın plastik olduğuna

Kuzu albümde var gördün mü bilmem onlardan almıştım 60 liraydı. Ne yapsam ki acebaa
Ama pembeler daha pahalı daha özel bakmayın plastik olduğuna
Hihih Yek ya bievde %10 inidirm var imiş 66 ya aldım. 6 liracık farkları oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…