misafir gelen teyzelere de dersin böyle hahaAma pembeler daha pahalı daha özel bakmayın plastik olduğuna
Hahah bencede çek haklısınOlsun misafirin indirimi bilmesine gerek yok bence
Yoktu kuzu o yüzden sornadan böyle bi takım almıştım geçenlerde.baktım tekrar canım. senin çatal bıçak takımında yokmu bunlardan
takımında yoksa bunlar kalsın canım. ama silikonda dediğin gibi günlük kullanım için lazım. bence ikiside kalmalı :)Hahah bencede çek haklısın
Yoktu kuzu o yüzden sornadan böyle bi takım almıştım geçenlerde.
Ama bunları yemek yaparken kullanamicam diye silikon da almak istedim, sonuç bu
Evet işte ben de onu diyorummisafir gelen teyzelere de dersin böyle haha
İvit yaa, belki eninde sonunda annemin dediğine gelirim bilmem ama kalsın içim rahat etsin. Pembişleri şimdi o yemek takımlarının yanında çıkarırsam büyüsü bozulabilir olayıntakımında yoksa bunlar kalsın canım. ama silikonda dediğin gibi günlük kullanım için lazım. bence ikiside kalmalı :)
Haha ay yine başladılar misafir tartışmasına.Evet işte ben de onu diyorum
Bunlar hep can sıkıntısıHaha ay yine başladılar misafir tartışmasına.
Misafirine göre değişir yia boşverin
kesinlikle olmaz canım o silikonlar :) iyi yaptın boşver. benimde silikon yokç bende siilikon ve tahta almak isiyorum ama ne zamanbakalım :)İvit yaa, belki eninde sonunda annemin dediğine gelirim bilmem ama kalsın içim rahat etsin. Pembişleri şimdi o yemek takımlarının yanında çıkarırsam büyüsü bozulabilir olayın
farkettik :)Bunlar hep can sıkıntısı
Tahtayı da geçen bimden aldım bime gelmiştikesinlikle olmaz canım o silikonlar :) iyi yaptın boşver. benimde silikon yokç bende siilikon ve tahta almak isiyorum ama ne zamanbakalım :)
HahaAyy boğazı tutup hareket etmekten başka yol yok kuzu. Ben hareket kısmına el attım da tabi boğazı tutmadan bi faydası olmayacak gibi
Hihih yerim seni tişikirler :)
Aynısı bir de yahu güraldakinin , biz parayı ziyan etmeyi sevmeyiz
Haha ay ben göreyim de nereden olduğunun bir önemi yokkk
Bu arada ben de bievden silikon servis setimi aldım lakin annem siyahını hiç sevemediğinden pembesini aldım. Cidden de siyah silikon yakından pek hoş durmuyormuşkafein_ kuzu senin de bilgin olsun
Ayrıca kendileri albümde
farkettik :)
Uymayın bana çok dengesiz bir insanım benDelii yaa haha
Ya ben pespembe oldu diye bu siyah olsun demiştim ama evet siyahı pek güzel değilmiş, annem de aman yok yok diyince bıraktımiyi yapmışsın canım güle güle kullan :) bende pembesini daha çok seviyorum.bi de tezgah üstünde ya o yüzden içime sinmedi.belki alır siyahları çekmeceye atarım belki koyarım artık duruma göre bakıcaz :)
biizm evin yakınında bir milyoncu tarzı yerler var tabiki sattıkları bir milyon değildeTahtayı da geçen bimden aldım bime gelmişti
kuzu sende bişi var zaten belli. anlat bakalım derdin ne seninUymayın bana çok dengesiz bir insanım benŞu an hem mutlu hem mutsuz ruh halini aynı anda aynı bünye içinde barındırıyorum kolay değil
Bak işte..Uymayın bana çok dengesiz bir insanım benŞu an hem mutlu hem mutsuz ruh halini aynı anda aynı bünye içinde barındırıyorum kolay değil
Bilmiyorum kikuzu sende bişi var zaten belli. anlat bakalım derdin ne senin
Ay yaşasın tek değilimBak işte..
Ama ben de şuan hem mutlu hem mutsuzum ya . ve ikisinin de sebebi yok. Neden böyle oldu ki yine.
Hihi evet genelde bi milyon olmuyor içindekiler ne hikmetsebiizm evin yakınında bir milyoncu tarzı yerler var tabiki sattıkları bir milyon değildeevi yerleştirince ıvır zıvırları bir seferde ordan alıp çıkmayı dşünüyorum ama toplanınca baya para tutacak sanırım.
havalardandır ozman :)Ay yaşasın tek değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?