2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah bencede çek haklısın

Yoktu kuzu o yüzden sornadan böyle bi takım almıştım geçenlerde.
Ama bunları yemek yaparken kullanamicam diye silikon da almak istedim, sonuç bu
takımında yoksa bunlar kalsın canım. ama silikonda dediğin gibi günlük kullanım için lazım. bence ikiside kalmalı :)

takımında yoksa bunlar kalsın canım. ama silikonda dediğin gibi günlük kullanım için lazım. bence ikiside kalmalı :)
İvit yaa, belki eninde sonunda annemin dediğine gelirim bilmem ama kalsın içim rahat etsin. Pembişleri şimdi o yemek takımlarının yanında çıkarırsam büyüsü bozulabilir olayın

İvit yaa, belki eninde sonunda annemin dediğine gelirim bilmem ama kalsın içim rahat etsin. Pembişleri şimdi o yemek takımlarının yanında çıkarırsam büyüsü bozulabilir olayın
kesinlikle olmaz canım o silikonlar :) iyi yaptın boşver. benimde silikon yokç bende siilikon ve tahta almak isiyorum ama ne zamanbakalım :)

iyi yapmışsın canım güle güle kullan :) bende pembesini daha çok seviyorum.bi de tezgah üstünde ya o yüzden içime sinmedi.belki alır siyahları çekmeceye atarım belki koyarım artık duruma göre bakıcaz :)

Ya ben pespembe oldu diye bu siyah olsun demiştim ama evet siyahı pek güzel değilmiş, annem de aman yok yok diyince bıraktım
Evet tezgah üstünde tutmak istemezsen çekmeceye atıverirsin kuzu aynen

Tahtayı da geçen bimden aldım bime gelmişti
biizm evin yakınında bir milyoncu tarzı yerler var tabiki sattıkları bir milyon değilde evi yerleştirince ıvır zıvırları bir seferde ordan alıp çıkmayı dşünüyorum ama toplanınca baya para tutacak sanırım.
Uymayın bana çok dengesiz bir insanım ben Şu an hem mutlu hem mutsuz ruh halini aynı anda aynı bünye içinde barındırıyorum kolay değil
kuzu sende bişi var zaten belli. anlat bakalım derdin ne senin

Uymayın bana çok dengesiz bir insanım ben Şu an hem mutlu hem mutsuz ruh halini aynı anda aynı bünye içinde barındırıyorum kolay değil
Bak işte..
Ama ben de şuan hem mutlu hem mutsuzum ya . ve ikisinin de sebebi yok. Neden böyle oldu ki yine.

Hihi evet genelde bi milyon olmuyor içindekiler ne hikmetse
Kuzu dediğin gibi gayet mantıklı, zaten ne kadar düşünsek de eksik şeyler çıkacak evin içine girmeden anlayamicaz bi kısmını zaten.
Benim görümcem evlendikten sonra bi milyoncudan 400 liralık alışveriş yaptığını söylemişti geçenlerde bu küçük şeyler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…