2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa ama o daha kötü. Çingenelik yapmışlar.
evet resmen öyle oldu.
kesinlikle lüks ki. olmayı versin nolcak yani.
Söylemek kolay diyeceksin belki ama ben olsam yapmazdım sanırım..parasında değilim kesinlikle ama böyle de düşüncesizlik olmaz yani..
canım zaten o başta 70e falan diyince ben yapamam falan dedim. yapmayacaktımda. e sonra arayıp eşimle konuştum 100e yapıyor dedim falan diyince daha nediyim. ki en son dedm malzeme parasına yaparım artık napıyım die. teşekkür etmiş. insanlarda hiç düşünce yok. bu kız bukaadr yoruluyor zaten telaşı var die hiçç umrularında değil. bende parasında değilim zatende ortada parada kalmıyorki. tanıdık diye zaten yeterinde az emek parası koymuşum üstüne. o bile çok görüyor demekki.
İnsanlar iyi niyetini kullanıyolar gerçekten hiç sevmiyorum şöyle olunca sana gökten yağmıyo o malzemeler neden zarar edesin ki
evet nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum.

hııı oldu o zaman , şey yapayım diyorum ..ikinci takım farklı olsun
Evet evet farklı yap hem desen bi süre sonra sıkıcı gelirse alternatifin olur :)
Bi dakika curlygirl ü çağırıcam hahahahaha
Ay olmaz öyle ! Çok yanlış düşüncedesiniz. Aha da canlı örneği ablam. İki takımı farklı almıştı (hediye geldiği için ) E birbirbirine karışıyo olmuyo yani. Şimdi o lav reklamalrındaki gibi tabakları kırmaya başlayacakmış haha
O şaka tabi de aynılarını bulamayacağından 12 kşilik yeni günlük takım alacak şimdi . Sinir bişey çünkü

anadolu yakasında işlemler nekadr sürüyor die soracaktım. İnşaAlah ertesi gün hemen sonuçları alabiilirim. Çalıştığım için izin işlemleri sıkıntı
normalde sağlık ocakları ücretsiz canım sonucu da hemen alamıyosun ama kadıköydeki verem savaşta akciğer filmi ücretli onuda hemen alamıyosun nikah işlemleri de çok uzun sürmüyor onu sonuçları aldığın gün hallet bence ama çalışma saatlerine bak

hahaha öyle yapanda olduki arkadaşla beraber yapıyorum ya. onun bir arkadaşı yaptı bunu. malzemesini ben alayım dedi. sonrada ne varki bende yaparım sen bana malzemesini aldır dedi. aldılar malzemeyi hesapta o yapacakya ama sonra nasıl döndüyse o iş kekini pişirme tatlandırma hep benim arkadaşa kaldı ve dahasıda var etraftaki arkadaşlar sipariş verdiğinde hep o pastayı gösterip bakın bende güzel yapıyorum diyip ortada geziniyor

onu da şöyle bir şey alırım , daha ucuz
Eki Görüntüle 1553149
Bence diğerine uyumlu bi renk al :) Bir de onlar galiba çabuk çatlıyormuş yanlış bilmiyorsam.
Uyumlu bir şey alıp kombinlerse sorun ortadan kalkar :)

Hasbama bak hele, ekmek değil, aş değil nihayetinde zorunlu bir ihtiyaç değil yani...el emeği ya, işim görülsün de ne olursa olsun mantığı ..Sende haklısın ....."malzeme parasına yaparım artık....." dedikten sonra birde teşekkür ediyorsa ne diyeceksin ki..

Ay şaka gibi ya söyleyecek söz bulamadım O da bu işe girsin ne var ki canım

hııı oldu o zaman , şey yapayım diyorum ..ikinci takım farklı olsun
Mrs Pink kesinlikle ayrı takımlara onay vermiyorum greenandblue gönderidğin karacayı beğendim canım. almışken iki takımıda bundan al.60-70 karın olacak öbür türlü ama en azından tam takım olsun. hemen bir örek vereyim size
yakın tanıdıklar geldi. o büyük takımları çıkarmtıyrosunuz günlükleri çıkartıyorsunuz. 7 kişiler hopp 6 sı aynı biri farklı yakıştımı şimdi olmaz kuzu olmaz küçücük bir farkla düzgün 12ye tamamla

ya ne bilim hep aynı tabaklar sıkılırım ben ..belli süreden sonra.. kendimden bile sıkılıyorum çünkü ..zaten misafir için diğer takım olacak.

Hahah işte o kadaaar! greenandblue duydun değil mi örnekler etti 2 !

ya ne bilim hep aynı tabaklar sıkılırım ben ..belli süreden sonra.. kendimden bile sıkılıyorum çünkü ..zaten misafir için diğer takım olacak.
Katılıyorumm! Hele desen daha çabuk sıkar insanı göz alışınca. O yüzden iki uyumlu farklı takım olursa rahat edersin :)

İşte öyle olmuyor o iş. Olay misafir değil ki illa. Yani sevgili eşin tabakları bu takımı kullanıyorduk en diyip o sırayla çıkarmayacak muhtemelen Ya da diğer gelenler. Sonra bir kısmı makinada bir kısmı dolapda aa bi bakıyosun biri kuşlu diğeri pembe Olmaz o iş ya

curlygirl canım çok haklısın sinir bozucu gerçekten insanlar tanıdık birine bedavadan iş yaptırmaya bayılıyorlar. Halbuki para eş dosttan kazanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…