HahahHımm bak onu bilmiyordum, düz renk alıp değişik değişik bir şey yaparım belkikorkudan burada söyleyemiyorum ki
Mrs Pink kesinlikle ayrı takımlara onay vermiyorum greenandblue gönderidğin karacayı beğendim canım. almışken iki takımıda bundan al.60-70 karın olacak öbür türlü ama en azından tam takım olsun. hemen bir örek vereyim size
yakın tanıdıklar geldi. o büyük takımları çıkarmtıyrosunuz günlükleri çıkartıyorsunuz. 7 kişiler hopp 6 sı aynı biri farklı yakıştımı şimdiolmaz kuzu olmaz küçücük bir farkla düzgün 12ye tamamla
Haha ay aynı nişanlım gibi konuştun şuan yakışmadı bakhayır diğer takımları ne diye aldık o zamanparamıza garezimiz mi var yahu
Ahaha sen de ben destek çıkarımHımm bak onu bilmiyordum, düz renk alıp değişik değişik bir şey yaparım belkikorkudan burada söyleyemiyorum ki
Benim günlük takımımmmdan
Hiç yaa hep misafir düşünülüyor azıcık da kendi keyfimizi düşünelim değil mi :) Ben de mesela günün birinde secdus almayı düşünüyorum tamamen keyfim içinhayır diğer takımları ne diye aldık o zamanparamıza garezimiz mi var yahu
Oy hem de ana muhalefetAhaha sen de ben destek çıkarımÇok iyi muhalefet olurum
sıkılmazsn kuzuya ne bilim hep aynı tabaklar sıkılırım ben ..belli süreden sonra.. kendimden bile sıkılıyorum çünkü..zaten misafir için diğer takım olacak.
:)
evet malesef bu mantıkla bakıyorlar.curlygirl canım çok haklısın sinir bozucu gerçekten insanlar tanıdık birine bedavadan iş yaptırmaya bayılıyorlar. Halbuki para eş dosttan kazanılır
işte onlara birsürü para verdinhayır diğer takımları ne diye aldık o zamanparamıza garezimiz mi var yahu
İşte öyle olmuyor o iş. Olay misafir değil ki illa. Yani sevgili eşin tabakları bu takımı kullanıyorduk en diyip o sırayla çıkarmayacak muhtemelenYa da diğer gelenler. Sonra bir kısmı makinada bir kısmı dolapda aa bi bakıyosun biri kuşlu diğeri pembe Olmaz o iş ya
Oo bi 5 çayına gelirim o zamanHiç yaa hep misafir düşünülüyor azıcık da kendi keyfimizi düşünelim değil mi :) Ben de mesela günün birinde secdus almayı düşünüyorum tamamen keyfim için
Ahahah çok sevimli canım gerçekte debende diyorum zaten tanıdık geldi bu tabak diye
2 tane alıcam teker teker gelinOo bi 5 çayına gelirim o zamanO tabaklar içimde kaldı ya, sonradan hortlayıverdiler yetişemedim
Hiç yaa hep misafir düşünülüyor azıcık da kendi keyfimizi düşünelim değil mi :) Ben de mesela günün birinde secdus almayı düşünüyorum tamamen keyfim için
Haha ay misafir kaçıran gibisin sen ama haha2 tane alıcam teker teker gelinBakın misafir işini nasıl da çözüverdim
Ay hemen göstereyimya kiminle konuşsam günlükleri kullanmaktan , diğer takıma sıra gelmiyor diyoro dediğin secdus de ne ola ki
teyzeler bunlar görseler neler der kimbilirAy hemen göstereyimSeçemedim bile, hepsini de koymadım ama bu tarz işte :)
Kızım bu da bütçe yani 6 tane almaya kalksam 6x30 para dayanmazHaha ay misafir kaçıran gibisin sen ama haha
Sen 6 kişilik al , pek kimse cesaret edemez gelmeye zaten . Hahah hatta iki secdus sana yeter
Teyzeler önce kendi evlerinin dekorasyonuna baksınteyzeler bunlar görseler neler der kimbilir
Ay hemen göstereyimSeçemedim bile, hepsini de koymadım ama bu tarz işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?