- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hadi bakalım hayırlısı kuzubuarada şişe ve kavanozlarımı an itibari ile aldım hadi bakalım güzel güzel gelir inş.
Hihi belki basit bir örnektir diye düşünmüştüm ama bilerek yazmışsın, sevindimEvet orada o yüzden senin adın yazıyor bilmem fark ettin mi
Ben direniyorum hala ekstre geçsin diye bayada varbuarada şişe ve kavanozlarımı an itibari ile aldım hadi bakalım güzel güzel gelir inş.
Teşekkür ederim efenimAmaan o günleri görelim de
Sinirlerin zıpladı gözün seyirmeye başladı değil mi
Bu görevi layığıyla yerine getireceğini düşünüyorum
Evet orada o yüzden senin adın yazıyor bilmem fark ettin mi
Ay hadi bakalım ben de mesajı aldım
Ekstre geçeli 20 gün oluyor tek kuruş harcamadımBen direniyorum hala ekstre geçsin diye bayada var
Ne güzell ben harcamasamda taksitler peşimi bırakmıyoEkstre geçeli 20 gün oluyor tek kuruş harcamadım
HAhah taksitleri saymıyoruz lütfenNe güzell ben harcamasamda taksitler peşimi bırakmıyo
Aaaa başladın alıyosun işte sen de :)HAhah taksitleri saymıyoruz lütfenOtomatik olarak zaten aylık 300 oluyor Ki ben bişey almaya başladım da diyemem
çok iyiymiş :)Dolapların çoğunu da beyaz yaptık mı tamamm olmuştur bu mutfak
canım siyahınımı satıyorsun.iyi akşamlar kızlar :) yeni okudum yazdıklarınızı.Mrs Pink güle güle kullan canım çok şirin.yalnız her albümüne girdiğimde gözüm o servis setinde kalıyo ya.dün gittigidiyorda satışa koydum inşallah biri alırda bende pembesini alırım şu secduslardan bende istiyorum da hiç paraya kıyamıyorum şu aralar
Ay kuzu ya kıyamam. İnşallah alınır da aklında kalmaz diğeriiyi akşamlar kızlar :) yeni okudum yazdıklarınızı.Mrs Pink güle güle kullan canım çok şirin.yalnız her albümüne girdiğimde gözüm o servis setinde kalıyo ya.dün gittigidiyorda satışa koydum inşallah biri alırda bende pembesini alırım şu secduslardan bende istiyorum da hiç paraya kıyamıyorum şu aralar
Ben de çook zor uyandım ya , yine havanın etkisiymiş demek kiGünaydııın çok zor uyandım bugün ya havalar düzelmeli artık psikolojimi etkiliyor
Şu secdusları bir tek benmi istemiyorum acaba hiç heveslenmedim nedense
Ben de çook zor uyandım ya , yine havanın etkisiymiş demek ki
Ay istemiyor olman çok güzel bence tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?