hahaaTeyzeler önce kendi evlerinin dekorasyonuna baksınTırnağımın ucu kadar umursamam valla kendim oturucam o evde
28tl cikay çok şeker bunlarne kadar ki
O da karışmaz böyle şeylere :)hahaaya kayınvalide
teyzeler bunlar görseler neler der kimbilir
Haha her ne kadar aynı cephede savaşsak da bu konuda katılamadımteyzeler bunlar görseler neler der kimbilir
Her ay bi tane alırsan dokanmazKızım bu da bütçe yani 6 tane almaya kalksam 6x30 para dayanmaz2 yeter
Evet ben böyle pembe sarı kombinleyecektim bana karşı çıkmıştın ve vazgeçmek durumunda kalmıştım. Daha işin başlarıydı o zamanlar. Hey gidi günlerayrıza kızlar şu renkli tabakalr varya. çoğu seramik oluyor ve seramikler ufacık bir çarpmada kırılıyorlar. porselen olması gerekiyor haberiniz olsun.
Mevlütte dağıttmaya kıyılır mı bunlarrbunlardan alıp evde mevlütte dağıtıcam, birde renkli çatal kaşıkönümüzdeki on yıl konuşulurum
Yaa çok yanlış tanımışsın beni. Gelin tabi ki bi başına tadı mı çıkar kızHaha her ne kadar aynı cephede savaşsak da bu konuda katılamadımTeyzelerin dibi düşer bu tabaklara. Düşmese de umursamam yani şunların güzelliklerine bak . Ben çok seviyorum bunlarıı
Her ay bi tane alırsan dokanmazGelmicez tamam kendin ye otur hahah
bunlardan alıp evde mevlütte dağıtıcam, birde renkli çatal kaşıkönümüzdeki on yıl konuşulurum
Haha her ne kadar aynı cephede savaşsak da bu konuda katılamadımTeyzelerin dibi düşer bu tabaklara. Düşmese de umursamam yani şunların güzelliklerine bak . Ben çok seviyorum bunlarıı
Her ay bi tane alırsan dokanmazGelmicez tamam kendin ye otur hahah
seramik sağlıksız bir keremEvet ben böyle pembe sarı kombinleyecektim bana karşı çıkmıştın ve vazgeçmek durumunda kalmıştım. Daha işin başlarıydı o zamanlar. Hey gidi günler
Ben seramikte de yerim yeterki gezme olsunMevlütte dağıttmaya kıyılır mı bunlarrSümüklü veledin biri bi çaksa gol olur allah muhafaza
Yaa çok yanlış tanımışsın beni. Gelin tabi ki bi başına tadı mı çıkar kızHem ben çok severim misafiri, kafa dengim oldukça :) Hem de öyle o kadar yemek yapıp yapıp bi başıma yemem, hatta bi başımaysam yemek yapmam ama biri olursa özenir yaparım :) Ama işte bütçeden ötürü teker teker gelin Şimdi 2 kişiye secdus veririm Mrs Pink hani bana hani bana der, ben de seramikleri sana seramikleri sana derim hiç hoş olmaz değil mi ama
yabancı değiliz nasılsa demiMevlütte dağıttmaya kıyılır mı bunlarrSümüklü veledin biri bi çaksa gol olur allah muhafaza
Yaa çok yanlış tanımışsın beni. Gelin tabi ki bi başına tadı mı çıkar kızHem ben çok severim misafiri, kafa dengim oldukça :) Hem de öyle o kadar yemek yapıp yapıp bi başıma yemem, hatta bi başımaysam yemek yapmam ama biri olursa özenir yaparım :) Ama işte bütçeden ötürü teker teker gelin Şimdi 2 kişiye secdus veririm Mrs Pink hani bana hani bana der, ben de seramikleri sana seramikleri sana derim hiç hoş olmaz değil mi ama
Valla hem de ne hava yaptın. Benim sorumluluklarım yok kızım ortada daha sadece düğün mühabbeti var yani kesinleşmiş bir şey olmadığından ötürü hiiiç kasmıyorum bile onu 60 gün kalanlar düşünsünseramik sağlıksız bir kerempara yok ıvır zıvııra diyoruz siz daha nelere bakıyorsunzu görücem sizi düğüne 60 gün kala bana hak vereceksinzi hahaha not:havamıda atarım
Ayy en sevdiğim misafir tipi, bulduğunu yiyenBen seramikte de yerim yeterki gezme olsun
Ohoo siz de yabancıysanız artıkyabancı değiliz nasılsa demi
kuzu ben düşündüğümden herşeye ne gerek var modundayım artıkValla hem de ne hava yaptın. Benim sorumluluklarım yok kızım ortada daha sadece düğün mühabbeti var yani kesinleşmiş bir şey olmadığından ötürü hiiiç kasmıyorum bile onu 60 gün kalanlar düşünsün
Ayy en sevdiğim misafir tipi, bulduğunu yiyenGel gel seni onur konuğu yaparım
hhihihiOhoo siz de yabancıysanız artık
Teşekkür ederim yaşasın onur konuğu oldumValla hem de ne hava yaptın. Benim sorumluluklarım yok kızım ortada daha sadece düğün mühabbeti var yani kesinleşmiş bir şey olmadığından ötürü hiiiç kasmıyorum bile onu 60 gün kalanlar düşünsün
Ayy en sevdiğim misafir tipi, bulduğunu yiyenGel gel seni onur konuğu yaparım
Mevlütte dağıttmaya kıyılır mı bunlarrSümüklü veledin biri bi çaksa gol olur allah muhafaza
@Conchiglia Hatta seni sarı tekli koltuğa oturturum bak
seramik sağlıksız bir kerempara yok ıvır zıvııra diyoruz siz daha nelere bakıyorsunzu görücem sizi düğüne 60 gün kala bana hak vereceksinzi hahaha not:havamıda atarım
Hahah evet başkasını bilmem de ben derim yaniYaa çok yanlış tanımışsın beni. Gelin tabi ki bi başına tadı mı çıkar kızHem ben çok severim misafiri, kafa dengim oldukça :) Hem de öyle o kadar yemek yapıp yapıp bi başıma yemem, hatta bi başımaysam yemek yapmam ama biri olursa özenir yaparım :) Ama işte bütçeden ötürü teker teker gelin Şimdi 2 kişiye secdus veririm @Mrs Pink hani bana hani bana der, ben de seramikleri sana seramikleri sana derim hiç hoş olmaz değil mi ama
Amaan o günleri görelim dekuzu ben düşündüğümden herşeye ne gerek var modundayım artıksenin 60 gün kaldığında gene bu topikte evime aldığım bu ıvır zıvırları gösteririm sana
hhihihi
Sinirlerin zıpladı gözün seyirmeye başladı değil miGözümde canlandı resmen ya , hey allahımsümüklü ve yaramaz veled kabusss gibi
Bu görevi layığıyla yerine getireceğini düşünüyorumduydunuz dimi sarı koltuk benim teşekkür ederim sarı koltuğa layık bir misafir olacağım
Evet orada o yüzden senin adın yazıyor bilmem fark ettin miHahah evet başkasını bilmem de ben derim yani
Ay hadi bakalım ben de mesajı aldımbuarada şişe ve kavanozlarımı an itibari ile aldım hadi bakalım güzel güzel gelir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?