2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teyzeler bunlar görseler neler der kimbilir
Haha her ne kadar aynı cephede savaşsak da bu konuda katılamadım Teyzelerin dibi düşer bu tabaklara. Düşmese de umursamam yani şunların güzelliklerine bak . Ben çok seviyorum bunlarıı
Kızım bu da bütçe yani 6 tane almaya kalksam 6x30 para dayanmaz 2 yeter
Her ay bi tane alırsan dokanmaz Gelmicez tamam kendin ye otur hahah

ayrıza kızlar şu renkli tabakalr varya. çoğu seramik oluyor ve seramikler ufacık bir çarpmada kırılıyorlar. porselen olması gerekiyor haberiniz olsun.
Evet ben böyle pembe sarı kombinleyecektim bana karşı çıkmıştın ve vazgeçmek durumunda kalmıştım. Daha işin başlarıydı o zamanlar. Hey gidi günler

bunlardan alıp evde mevlütte dağıtıcam, birde renkli çatal kaşık önümüzdeki on yıl konuşulurum
Mevlütte dağıttmaya kıyılır mı bunlarr Sümüklü veledin biri bi çaksa gol olur allah muhafaza
Yaa çok yanlış tanımışsın beni. Gelin tabi ki bi başına tadı mı çıkar kız Hem ben çok severim misafiri, kafa dengim oldukça :) Hem de öyle o kadar yemek yapıp yapıp bi başıma yemem, hatta bi başımaysam yemek yapmam ama biri olursa özenir yaparım :) Ama işte bütçeden ötürü teker teker gelin Şimdi 2 kişiye secdus veririm Mrs Pink hani bana hani bana der, ben de seramikleri sana seramikleri sana derim hiç hoş olmaz değil mi ama

bunlardan alıp evde mevlütte dağıtıcam, birde renkli çatal kaşık önümüzdeki on yıl konuşulurum

Evet ben böyle pembe sarı kombinleyecektim bana karşı çıkmıştın ve vazgeçmek durumunda kalmıştım. Daha işin başlarıydı o zamanlar. Hey gidi günler
seramik sağlıksız bir kerem para yok ıvır zıvııra diyoruz siz daha nelere bakıyorsunzu görücem sizi düğüne 60 gün kala bana hak vereceksinzi hahaha not:havamıda atarım

Ben seramikte de yerim yeterki gezme olsun

yabancı değiliz nasılsa demi

seramik sağlıksız bir kerem para yok ıvır zıvııra diyoruz siz daha nelere bakıyorsunzu görücem sizi düğüne 60 gün kala bana hak vereceksinzi hahaha not:havamıda atarım
Valla hem de ne hava yaptın. Benim sorumluluklarım yok kızım ortada daha sadece düğün mühabbeti var yani kesinleşmiş bir şey olmadığından ötürü hiiiç kasmıyorum bile onu 60 gün kalanlar düşünsün
Ben seramikte de yerim yeterki gezme olsun
Ayy en sevdiğim misafir tipi, bulduğunu yiyen Gel gel seni onur konuğu yaparım

kuzu ben düşündüğümden herşeye ne gerek var modundayım artık senin 60 gün kaldığında gene bu topikte evime aldığım bu ıvır zıvırları gösteririm sana
Ohoo siz de yabancıysanız artık
hhihihi

Teşekkür ederim yaşasın onur konuğu oldum

Gözümde canlandı resmen ya , hey allahım sümüklü ve yaramaz veled kabusss gibi

ben sadece bakıyorum kız , acayip cimri bir şey oldum zaten ..kaç gündür iğne almadım

Hahah evet başkasını bilmem de ben derim yani

kuzu ben düşündüğümden herşeye ne gerek var modundayım artık senin 60 gün kaldığında gene bu topikte evime aldığım bu ıvır zıvırları gösteririm sana

hhihihi
Amaan o günleri görelim de
Gözümde canlandı resmen ya , hey allahım sümüklü ve yaramaz veled kabusss gibi
Sinirlerin zıpladı gözün seyirmeye başladı değil mi
duydunuz dimi sarı koltuk benim teşekkür ederim sarı koltuğa layık bir misafir olacağım
Bu görevi layığıyla yerine getireceğini düşünüyorum
Hahah evet başkasını bilmem de ben derim yani
Evet orada o yüzden senin adın yazıyor bilmem fark ettin mi
buarada şişe ve kavanozlarımı an itibari ile aldım hadi bakalım güzel güzel gelir inş.
Ay hadi bakalım ben de mesajı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…