karıştım çok karıştım ama sessizce bekliyorumkuzu ne hissediyorsun peki
Hemen anlatıyorum malumunuz ayrıldık ben numaramı değiştirdim arayamıyordu geçenlerde ofise bir çiçek geldi not yalmız kolay affetmeyeceğini biliyorum ama affet beni son bir şans diye ardından bir telefon dahilimi öğrenmiş nerden öğrendiyse direk beni aradı ben şoklardayım konuşamadım zaten kapattım yaklaşık iki haftadır da her gün iş çıkışı ofisin önünde eve gidiyorum evin önünde kardeşimi arıyor küçük kardeşimi ben çok mahcubum herseyi unutturacağım diye ben sadece sessiz kaldım tepki vermedim hiç
ya bekletmekte değil bişey düşünemiyorum açıkçası herkes çok tepkili arkadaşlarım bile barışma kesinlikle diyorlar tabi benim ne düşündüğüm önemli sanırım düşünme yetilerimi, kaybettimYine maratona soktu adamıKaç ay sürecek böyle kapında bekletmeler
baya çektirdin adama heekarıştım çok karıştım ama sessizce bekliyorum
evet çok pişman hergün geliyor hergün ama kafam allak bullakAaa inanmıyorum yaa pişman olmuş demekk. Ne yapmayı düşünüyorsun ne hissediyorsunn ?
yok vala ben mutlu mesut duruyordum kendi istedibaya çektirdin adama hee
Ya etrafını bu konuda ne derece dinleyeceğin önemli, senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Bir de şu var arkadaşlara genelde dert anlatılır, şöyle kötü oldu böyle kötü oldu ve karşı taraf ister istemez kötü görebilir, iyi yanlarını sen bilirsin. Kesinlikle dönüşü yokken barışıp hemen evliliğe girişenler de var. Etrafını çok takma ömür süreceğin kişi için. He ben istemiyorum dersen de o ayrı tabiya bekletmekte değil bişey düşünemiyorum açıkçası herkes çok tepkili arkadaşlarım bile barışma kesinlikle diyorlar tabi benim ne düşündüğüm önemli sanırım düşünme yetilerimi, kaybettim
orası öyle canımyok vala ben mutlu mesut duruyordum kendi istedi
evet çok pişman hergün geliyor hergün ama kafam allak bullak
secdus ne ya :) hiç duymadım öyle bişey ben çok cahil kalmışımGünaydııın çok zor uyandım bugün ya havalar düzelmeli artık psikolojimi etkiliyor
Şu secdusları bir tek benmi istemiyorum acaba hiç heveslenmedim nedense
canım hoşgeldin aramızaaabende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pek
meraklımız nerede yeni gelişmeler var anlatacağım
Poff karışık durumlar yaaa... Yani şuan yapıyor oldukları , affettirme çabası vs önemli tabi ama bütüne bakmak zorundasınç Önemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin tamamen kuzu... Kızlara katılıyorum herkesten önce kendini dinle, ama ben bir kulağın onlarda da olsun derim. Zor bi durum gerçektenHemen anlatıyorum malumunuz ayrıldık ben numaramı değiştirdim arayamıyordu geçenlerde ofise bir çiçek geldi not yalmız kolay affetmeyeceğini biliyorum ama affet beni son bir şans diye ardından bir telefon dahilimi öğrenmiş nerden öğrendiyse direk beni aradı ben şoklardayım konuşamadım zaten kapattım yaklaşık iki haftadır da her gün iş çıkışı ofisin önünde eve gidiyorum evin önünde kardeşimi arıyor küçük kardeşimi ben çok mahcubum herseyi unutturacağım diye ben sadece sessiz kaldım tepki vermedim hiç
Ay bilmemeye devam et bence cebine zararecdus ne ya :) hiç duymadım öyle bişey ben çok cahil kalmışım
Hahaha bu nasıl bir öneri şekli yaaaaAy bilmemeye devam et bence cebine zararYa da internetten yaz direk sitesi çıkıyor ama yazmamanı öneririm
Yalan mı ama ya biz öğrendik de ne oldu işin yok şimdi 12 tane secdus alHahaha bu nasıl bir öneri şekli yaaaa
Google beye sor bak göreceksin desenli desenli tabaklarısecdus ne ya :) hiç duymadım öyle bişey ben çok cahil kalmışım
canım hoşgeldin aramızaaa
Oyy oy birinin daha ocağına incir ağacı dikiyoruzGoogle beye sor bak göreceksin desenli desenli tabakları
12 tabağa 346,8 lira vermek , bu da akıllara zararYalan mı ama ya biz öğrendik de ne oldu işin yok şimdi 12 tane secdus al
Hahaha aman aman sen açıkta kalma12 tabağa 346,8 lira vermek , bu da akıllara zararSen iki dene al yeter ya. Olmadı 6, kendimi riske atmak istemiyorum da...
Hahah o zaman mavi kızlı olabilir..Hahaha aman aman sen açıkta kalmaHatta tabağın birini sen seç piremses kimseye de kullandırmayayım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?