2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa inanmıyorum yaa pişman olmuş demekk. Ne yapmayı düşünüyorsun ne hissediyorsunn ?

Yine maratona soktu adamı Kaç ay sürecek böyle kapında bekletmeler
ya bekletmekte değil bişey düşünemiyorum açıkçası herkes çok tepkili arkadaşlarım bile barışma kesinlikle diyorlar tabi benim ne düşündüğüm önemli sanırım düşünme yetilerimi, kaybettim

Ya etrafını bu konuda ne derece dinleyeceğin önemli, senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Bir de şu var arkadaşlara genelde dert anlatılır, şöyle kötü oldu böyle kötü oldu ve karşı taraf ister istemez kötü görebilir, iyi yanlarını sen bilirsin. Kesinlikle dönüşü yokken barışıp hemen evliliğe girişenler de var. Etrafını çok takma ömür süreceğin kişi için. He ben istemiyorum dersen de o ayrı tabi

Günaydııın çok zor uyandım bugün ya havalar düzelmeli artık psikolojimi etkiliyor
Şu secdusları bir tek benmi istemiyorum acaba hiç heveslenmedim nedense
secdus ne ya :) hiç duymadım öyle bişey ben çok cahil kalmışım

bende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pek
meraklımız nerede yeni gelişmeler var anlatacağım
canım hoşgeldin aramızaaa

Poff karışık durumlar yaaa... Yani şuan yapıyor oldukları , affettirme çabası vs önemli tabi ama bütüne bakmak zorundasınç Önemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin tamamen kuzu... Kızlara katılıyorum herkesten önce kendini dinle, ama ben bir kulağın onlarda da olsun derim. Zor bi durum gerçekten

12 tabağa 346,8 lira vermek , bu da akıllara zarar Sen iki dene al yeter ya. Olmadı 6, kendimi riske atmak istemiyorum da...
Hahaha aman aman sen açıkta kalma Hatta tabağın birini sen seç piremses kimseye de kullandırmayayım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…