2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydııın çok zor uyandım bugün ya havalar düzelmeli artık psikolojimi etkiliyor
Şu secdusları bir tek benmi istemiyorum acaba hiç heveslenmedim nedense
bende sendenim onu istemiyorum ama başka isteklerim var 400-500 tl lik avizeler gibi haha

Günaydın herkese uzun zamandır gelemedim ama iş dolayısıyla fırsat buldukça geliyorum nasılsınız?

Hahah
Olsun bir eksik olduğu için şükret bence. Hem diğerlerini hem secdusları istiyor da olabilirdin sonuçta

Evet dimi ya buna da şükür

bende sendenim onu istemiyorum ama başka isteklerim var 400-500 tl lik avizeler gibi haha

Maşallahh Evin avizelerini evlendikten sonra bir bilezik bozup alırsın artık
Günaydın herkese uzun zamandır gelemedim ama iş dolayısıyla fırsat buldukça geliyorum nasılsınız?

Günaydın canım hoşgeldin iyiyizzz sen nasılsın ?

Günaydın kuzuu hoşgeldiiin :)
Bildiğin gibiyiz işte, iyiyiz genel olarak :) Sen nasılsın , neler yapıyosuuun?
bende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pek
meraklımız nerede yeni gelişmeler var anlatacağım

hoşgeldin :)
Evet dimi ya buna da şükür

Maşallahh Evin avizelerini evlendikten sonra bir bilezik bozup alırsın artık

Günaydın canım hoşgeldin iyiyizzz sen nasılsın ?
kuzu tabiki sadece beğenmekle kalıyorum nişanlım hızlıca o reyondan uzaklaştırıyor beni

bende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pek
meraklımız nerede yeni gelişmeler var anlatacağım
ay hemen alalım hemen

Hemen anlatıyorum malumunuz ayrıldık ben numaramı değiştirdim arayamıyordu geçenlerde ofise bir çiçek geldi not yalmız kolay affetmeyeceğini biliyorum ama affet beni son bir şans diye ardından bir telefon dahilimi öğrenmiş nerden öğrendiyse direk beni aradı ben şoklardayım konuşamadım zaten kapattım yaklaşık iki haftadır da her gün iş çıkışı ofisin önünde eve gidiyorum evin önünde kardeşimi arıyor küçük kardeşimi ben çok mahcubum herseyi unutturacağım diye ben sadece sessiz kaldım tepki vermedim hiç

Amanınn ne konuştu peki? Noldu şimdi sonuç

kuzu ne hissediyorsun peki

ben açtım telefonu zeroglu diye zeroglu dedi efendim dedim numaranı verir miisn dedi şirket telefonlarıda kayıt altında:):) bende ben müsait değilim dedim kapattım
Yine maratona soktu adamı Kaç ay sürecek böyle kapında bekletmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…