HahahBir an işe gelmemeyi bile düşündüm
Onu istemiyorum ama onun dışında çok şey istiyorum napıcaz
bende sendenimGünaydııın çok zor uyandım bugün ya havalar düzelmeli artık psikolojimi etkiliyor
Şu secdusları bir tek benmi istemiyorum acaba hiç heveslenmedim nedense
Günaydın kuzuu hoşgeldiiin :)Günaydın herkese uzun zamandır gelemedim ama iş dolayısıyla fırsat buldukça geliyorum nasılsınız?
Hahah
Olsun bir eksik olduğu için şükret bence. Hem diğerlerini hem secdusları istiyor da olabilirdin sonuçta
bende sendenimonu istemiyorum ama başka isteklerim var 400-500 tl lik avizeler gibi haha
Günaydın herkese uzun zamandır gelemedim ama iş dolayısıyla fırsat buldukça geliyorum nasılsınız?
bende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pekGünaydın kuzuu hoşgeldiiin :)
Bildiğin gibiyiz işte, iyiyiz genel olarak :) Sen nasılsın , neler yapıyosuuun?
bende iyiyim canım iş güç dağıttım bu aralarEvet dimi ya buna da şükür
MaşallahhEvin avizelerini evlendikten sonra bir bilezik bozup alırsın artık
Günaydın canım hoşgeldin iyiyizzz sen nasılsın ?
hoşgeldin :)Günaydın herkese uzun zamandır gelemedim ama iş dolayısıyla fırsat buldukça geliyorum nasılsınız?
kuzu tabiki sadece beğenmekle kalıyorum nişanlım hızlıca o reyondan uzaklaştırıyor beniEvet dimi ya buna da şükür
MaşallahhEvin avizelerini evlendikten sonra bir bilezik bozup alırsın artık
Günaydın canım hoşgeldin iyiyizzz sen nasılsın ?
ay hemen alalım hemenbende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pek
meraklımız nerede yeni gelişmeler var anlatacağım
NE gibii gelişmeleer başka meraklılarda varbende iyiyim canım iş güç dağıttım bu aralar
Aaaa sen önden başla o gelip getişir yahuıbende çok yoğundum koştutuyorum genelde ofis dışındaydım giremedim pek
meraklımız nerede yeni gelişmeler var anlatacağım
Amanınn ne konuştu peki? Noldu şimdi sonuçHemen anlatıyorum malumunuz ayrıldık ben numaramı değiştirdim arayamıyordu geçenlerde ofise bir çiçek geldi not yalmız kolay affetmeyeceğini biliyorum ama affet beni son bir şans diye ardından bir telefon dahilimi öğrenmiş nerden öğrendiyse direk beni aradı ben şoklardayım konuşamadım zaten kapattım yaklaşık iki haftadır da her gün iş çıkışı ofisin önünde eve gidiyorum evin önünde kardeşimi arıyor küçük kardeşimi ben çok mahcubum herseyi unutturacağım diye ben sadece sessiz kaldım tepki vermedim hiç
evet evet alzeımerı önlüyormuş hihihi :)Heheyyt geldiimGünaydın hepinizee. Trpst hoşgeldin diyemeden merakla beklemedeyim Dedikodunun kokusunu aldım. Bu arada kızlar uzmanlara göre dedikodu yapmak çok sağlıklıymış öneriliyormuş rahat olun
kuzu ne hissediyorsun pekiHemen anlatıyorum malumunuz ayrıldık ben numaramı değiştirdim arayamıyordu geçenlerde ofise bir çiçek geldi not yalmız kolay affetmeyeceğini biliyorum ama affet beni son bir şans diye ardından bir telefon dahilimi öğrenmiş nerden öğrendiyse direk beni aradı ben şoklardayım konuşamadım zaten kapattım yaklaşık iki haftadır da her gün iş çıkışı ofisin önünde eve gidiyorum evin önünde kardeşimi arıyor küçük kardeşimi ben çok mahcubum herseyi unutturacağım diye ben sadece sessiz kaldım tepki vermedim hiç
ben açtım telefonu zeroglu diye zeroglu dedi efendim dedim numaranı verir miisn dedi şirket telefonlarıda kayıt altında:):) bende ben müsait değilim dedim kapattımAmanınn ne konuştu peki? Noldu şimdi sonuç
Buyur arkadaşımevet evet alzeımerı önlüyormuş hihihi :)
Bi gün bi iş gelecek başıma bu meraktan. Ne biçim de kurtlandım 2dkdaAllah seni
Yine maratona soktu adamıben açtım telefonu zeroglu diye zeroglu dedi efendim dedim numaranı verir miisn dedi şirket telefonlarıda kayıt altında:):) bende ben müsait değilim dedim kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?