2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

he bunları görmüştüm daha önce ama başka biyerde rastlamıştım daha uygundu bunlar demek soradan meşhur oldular. Ama benim ihtiyacım yok çünkü çok fazlaca porselenim var . Heryer Porselen dolu

Eneee ne tatlı bi fikir
Yoksa yemek bittiktten sonra hediye mi etceksin hahah E 7 tane al madem senint akım bozulmasın
Piremses ne diyorsa o Ama misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana

he bunları görmüştüm daha önce ama başka biyerde rastlamıştım daha uygundu bunlar demek soradan meşhur oldular. Ama benim ihtiyacım yok çünkü çok fazlaca porselenim var . Heryer Porselen dolu
Garip aslında çünkü başka yerde yok. Kadın instagramdan tanındı, sonra da siteden online satışa başladı, bir de kadıköyde süper bi dükkanı var o kadar. Butik bi ürün yani

Piremses ne diyorsa o Ama misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana
8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısıııı
Of bu misafir sayısı çok önemli. Ben kontenjana göre alırım misafiri arkadaş.
Bu hafta kontenjanlar doldu , bi daha ki gruba yazıyorum adını derim darılmaca gücenmece yok

Bana misafir kaçıran diyenler alın görün Yoksa sen miydin onu diyen ?
Ay terlik gibi taşımak da ne hoş oluur gerçekten Çantandan tabağını çıkarışını hayal ettim de Ay hahah Yok etmeyeyim yine krizim gelecek

Diktiğimiz ağaçlar da yeter bence Bu konuda en masum curlygirl ü görüyorum hemen alma diyor Ama alınacak gereksiz bir şeyse dinlemiyorum, gerekli bir şey al dese de almıyorum

Seni son zamanlarda görücez pixiiciim herşeyden vazgeçicekksin gereksiz diye

İnanmıyorum yaa aynı şeyi diyorum çevremdekilere evim küçük ya grup grup gelin diyorum zorlanmayayım

Haha evet bendiiiim. Ama en azından kontenjanım fazla. Senin gibi 2 taneyle sınırlamıyorum. Senden bir tık fazla misafirperverim demek ki"bir tık"

İnanmıyorum yaa aynı şeyi diyorum çevremdekilere evim küçük ya grup grup gelin diyorum zorlanmayayım
Haha hepimizin içinde bir misafirsavar varmış resmen Ama ne yapalım canım ev metrekaresi ve aynı desendeki tabakların sayısı misafir kontenjanını belirliyor. İsteyerek yapmıyoruz ya

Diktiğimiz ağaçlar da yeter bence Bu konuda en masum curlygirl ü görüyorum hemen alma diyor Ama alınacak gereksiz bir şeyse dinlemiyorum, gerekli bir şey al dese de almıyorum

kuzu ben yabancı değilim nasılsa tabağımı kendim getiririm merak etme sen rahat rahat 6 tane al hihihi

Haha hepimizin içinde bir misafirsavar varmış resmen Ama ne yapalım canım ev metrekaresi ve aynı desendeki tabakların sayısı misafir kontenjanını belirliyor. İsteyerek yapmıyoruz ya
Tabi canım yeni evler küçüük tabak sayısı belli hele çkbye hiç girmiyorum mecbur 6lı 7li gelecekler 8de olur

Seni son zamanlarda görücez pixiiciim herşeyden vazgeçicekksin gereksiz diye

O yüzdeen şimdi gereksiz her şeyi alayım Gerçi konuşuyorum ama ben şu aralar hiçbir şey almama moduna girdim inanır mısınız Hiiç istemiyorum gerçekten.
Haha evet bendiiiim. Ama en azından kontenjanım fazla. Senin gibi 2 taneyle sınırlamıyorum. Senden bir tık fazla misafirperverim demek ki"bir tık"
Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni
kuzu ben yabancı değilim nasılsa tabağımı kendim getiririm merak etme sen rahat rahat 6 tane al hihihi
Ay çok iyisinn diğer sarı tekli koltuğa da seni oturtayım madem
Haha evet mantık bunu söylüyor. Ay benim aslında 12 kişiye yetecek ekipmanım var ama dur evi görmeden şey edemem
Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş

Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni
Onu naparım ben biliyomusun hahaha
Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş
Haha ayyy Allaaam uzun zamandır duyduğum en mantıklı cümle! Evet çok haklısın. Salona kaç kişi sığacaksa ona göre alınmalı. Ben önce çkb aldığım için evi ona göre tutucam , işim çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…