Oyy oy birinin daha ocağına incir ağacı dikiyoruzNasıl bi çevreciyiz
Aa olmaz ama şimdi. Diyorum ki arkasına da Mrs Pink yazdırayım altın harflerleHahah o zaman mavi kızlı olabilir..
Çok da şey değil ya birinde yiyeyim de hahaha
Diktiğimiz ağaçlar da yeter benceBelki almak istemez ya hemen günah keçisi yapma bizi
Eneee ne tatlı bi fikirAa olmaz ama şimdi. Diyorum ki arkasına da Mrs Pink yazdırayım altın harflerle
Piremses ne diyorsa oEneee ne tatlı bi fikir
Yoksa yemek bittiktten sonra hediye mi etceksin hahahE 7 tane al madem senint akım bozulmasın
Garip aslında çünkü başka yerde yok. Kadın instagramdan tanındı, sonra da siteden online satışa başladı, bir de kadıköyde süper bi dükkanı var o kadar. Butik bi ürün yanihe bunları görmüştüm daha önce ama başka biyerde rastlamıştım daha uygundu bunlar demek soradan meşhur oldular. Ama benim ihtiyacım yok çünkü çok fazlaca porselenim var . Heryer Porselen dolu
8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısııııPiremses ne diyorsa oAma misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana
Bana misafir kaçıran diyenler alın görün8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısıııı
Of bu misafir sayısı çok önemli. Ben kontenjana göre alırım misafiri arkadaş.
Bu hafta kontenjanlar doldu , bi daha ki gruba yazıyorum adını derim darılmaca gücenmece yok
Diktiğimiz ağaçlar da yeter benceBu konuda en masum curlygirl ü görüyorum hemen alma diyor Ama alınacak gereksiz bir şeyse dinlemiyorum, gerekli bir şey al dese de almıyorum
8 gelirse napıcaz . Vermem kendikimi , ama terlik taşıyan teyzeler gibi yanımda taşırım seve seve sen hediye et de gerisi kolay canısıııı
Of bu misafir sayısı çok önemli. Ben kontenjana göre alırım misafiri arkadaş.
Bu hafta kontenjanlar doldu , bi daha ki gruba yazıyorum adını derim darılmaca gücenmece yok
Haha evet bendiiiim. Ama en azından kontenjanım fazla. Senin gibi 2 taneyle sınırlamıyorum. Senden bir tık fazla misafirperverim demek ki"bir tık"Bana misafir kaçıran diyenler alın görünYoksa sen miydin onu diyen ?
Ay terlik gibi taşımak da ne hoş oluur gerçektenÇantandan tabağını çıkarışını hayal ettim de Ay hahah Yok etmeyeyim yine krizim gelecek
Haha hepimizin içinde bir misafirsavar varmış resmenİnanmıyorum yaa aynı şeyi diyorum çevremdekilere evim küçük ya grup grup gelin diyorum zorlanmayayım
Diktiğimiz ağaçlar da yeter benceBu konuda en masum curlygirl ü görüyorum hemen alma diyor Ama alınacak gereksiz bir şeyse dinlemiyorum, gerekli bir şey al dese de almıyorum
kuzu ben yabancı değilim nasılsa tabağımı kendim getiririm merak etmePiremses ne diyorsa oAma misafirliğe gelirken tabağını yanında taşı, ille de 6 kişi gelecek değil, değil mi curlygirl ? Ya 1 kişi fazla olursa ? O zaman ben açıkta kaldım deme hem bana
Tabi canım yeni evler küçüük tabak sayısı belli hele çkbye hiç girmiyorum mecbur 6lı 7li geleceklerHaha hepimizin içinde bir misafirsavar varmış resmenAma ne yapalım canım ev metrekaresi ve aynı desendeki tabakların sayısı misafir kontenjanını belirliyor. İsteyerek yapmıyoruz ya
Haha evet mantık bunu söylüyor. Ay benim aslında 12 kişiye yetecek ekipmanım var ama dur evi görmeden şey edememTabi canım yeni evler küçüük tabak sayısı belli hele çkbye hiç girmiyorum mecbur 6lı 7li gelecekler8de olur
Ya benimde yemek tk 12 kişilik çkby de öyle alıcam ama salon küçükHaha evet mantık bunu söylüyor. Ay benim aslında 12 kişiye yetecek ekipmanım var ama dur evi görmeden şey edemem
Haha tamam canım bu gayet geçerli bir sebep , bak ben de tedbirli davranıyorum evi görmeden belirlemiyorum sayıyıYa benimde yemek tk 12 kişilik çkby de öyle alıcam ama salon küçük
O yüzdeen şimdi gereksiz her şeyi alayımSeni son zamanlarda görücez pixiiciim herşeyden vazgeçicekksin gereksiz diye
İnanmıyorum yaa aynı şeyi diyorum çevremdekilere evim küçük ya grup grup gelin diyorum zorlanmayayım
Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seniHaha evet bendiiiim. Ama en azından kontenjanım fazla. Senin gibi 2 taneyle sınırlamıyorum. Senden bir tık fazla misafirperverim demek ki"bir tık"
Ay çok iyisinn diğer sarı tekli koltuğa da seni oturtayım mademkuzu ben yabancı değilim nasılsa tabağımı kendim getiririm merak etmesen rahat rahat 6 tane al hihihi
Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuşHaha evet mantık bunu söylüyor. Ay benim aslında 12 kişiye yetecek ekipmanım var ama dur evi görmeden şey edemem
Onu naparım ben biliyomusun hahahaSecdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni
Haha ayyy Allaaam uzun zamandır duyduğum en mantıklı cümle! Evet çok haklısın. Salona kaç kişi sığacaksa ona göre alınmalı. Ben önce çkb aldığım için evi ona göre tutucam , işim çok zorDemek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?