Yollayalım nişanlı beylereçok çok iyi ya kaydettim pc ye
Bana 1 yıl yok dediklerinden beri ben ben değilim
Ay çok güldümBi de imzalamayalım diyorlar
Haha yek ya nereye ben makyaj yapmaya gitmiştimHerkes işe koyuldu galiba, hadi ben de döneyim madem
Hahah ay bayılıyorum buna çok iyi yaaa
Bu saate mi kaldı makyajHaha yek ya nereye ben makyaj yapmaya gitmiştim
Imm bi de 1 lira daha pahlı :d Belki ucuzdur diye koştum ama hahaKızlar fenn istanbul diye bi amrka var aynı secdus tabakları gibi hangisi hangisinden çaldı acaba fikri
Bana da öyle geldi. Ayrıca hala bi secdus değil ve onda daha çok çeşit varImm bi de 1 lira daha pahlı :d Belki ucuzdur diye koştum ama haha
Bence bu secdus dan çalmış net!
Ay yapmıyorum ki pek işyerinde. Bıraktım yaniBu saate mi kaldı makyajAy ben de gidemedim zaten anarşik ruhum çıktı ortaya
Kesinlikle öyle! Çeşit çok az, dikkat de çekmiyor. Asla bir secdus değil. 1 lira fark ne diye acabaBana da öyle geldi. Ayrıca hala bi secdus değil ve onda daha çok çeşit var
Amanınn ben de işte yapıyorum sabah sabah evden çıkarken zor ama düzleştirici ayrı bi olaymışAy yapmıyorum ki pek işyerinde. Bıraktım yaniİşte yanımda işe getiriyorum canım isterse yapıyorum. Bu günde o günlerden biri idi Düzleştiricim bile yanımda
Haha işte salınca yavaş yavaş onu da burda halletmeye başladımAmanınn ben de işte yapıyorum sabah sabah evden çıkarken zor ama düzleştirici ayrı bi olaymış
Bi secdus krizi yaşandı evetAmma kaynatmışsınız :) bugünkü gündem secdus heralde
Evet farkeddimBi secdus krizi yaşandı evetAma duruldu şimdi ..
Bu sefer de fazla durgunlaştı değil mi hahaEvet farkeddim
İvit yaa kayboldular ama yine buradayıııımKızzlarrr kayboldunuz yine
HeheYemeğe gidip de, aç kalan ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?