Uff gördün mü bir detay daha. Neyse ev tutana kadar hiçbişey almayayım da kafam rahat olsun bariHaha ayyy Allaaam uzun zamandır duyduğum en mantıklı cümle! Evet çok haklısın. Salona kaç kişi sığacaksa ona göre alınmalı. Ben önce çkb aldığım için evi ona göre tutucam , işim çok zor
O yüzdeen şimdi gereksiz her şeyi alayımGerçi konuşuyorum ama ben şu aralar hiçbir şey almama moduna girdim inanır mısınız Hiiç istemiyorum gerçekten.
Secdus tabağınla frizbi oynayan sümüklü çocuklar gelince görürüm ben seni
Ay çok iyisinn diğer sarı tekli koltuğa da seni oturtayım madem
Demek ki evi görmeden çkb takımı a almamak gerekiyormuş
Gençler aramızda bi akıllı çıktı sonundaO geçici bir süre sonra yine deli gibi alacakısn emin ol
Ayrıca bak benim evim belli oldu şimdi çkb alıcam kural böyle
Ben gizli grevdeyimKızlar itiraf edin , siz kk da editör falan sınız dimi? Hayır yani hiç mi iş yapmıyorsunuz
Evet ben ettim siz etmeyin arkadaşlar. Çok pişmanım....Uff gördün mü bir detay daha. Neyse ev tutana kadar hiçbişey almayayım da kafam rahat olsun bari
Ha şöyleeee...O geçici bir süre sonra yine deli gibi alacakısn emin ol
Ayrıca bak benim evim belli oldu şimdi çkb alıcam kural böyle
Peşimden geliiinGençler aramızda bi akıllı çıktı sonunda
Kızlar itiraf edin , siz kk da editör falan sınız dimi? Hayır yani hiç mi iş yapmıyorsunuz
çok zaman önce görmüştüm zaten. isim olarak tabi bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldumGarip aslında çünkü başka yerde yok. Kadın instagramdan tanındı, sonra da siteden online satışa başladı, bir de kadıköyde süper bi dükkanı var o kadar. Butik bi ürün yani
Hem buradan konuşup hem işi şey ediyoruz yaKızlar itiraf edin , siz kk da editör falan sınız dimi? Hayır yani hiç mi iş yapmıyorsunuz
Enee bi ben miyim yani tamam sustum öhömHem buradan konuşup hem işi şey ediyoruz yaOluyor yani
Ben gizli grevdeyimHaksızlığa boyun eğmiyoruz
Hem buradan konuşup hem işi şey ediyoruz yaOluyor yani
hihihi gerçekler napalım
Bana 1 yıl yok dediklerinden beri ben ben değilimbende grev yapıyorum kendi çapımda ama kısa sürüyormalum zam ayı
Ay çok güldüm
Çok hoşuma gitti ama acı gerçeklerhihihi gerçekler napalım
Bana 1 yıl yok dediklerinden beri ben ben değilim
Ay çok güldümBi de imzalamayalım diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?