2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hmm anladım canım bekliyoruz ozaman seçenekleri sen bakta

HAhaha o zaman silik silik geçer ama Ay çok güzel olur yaa valla benim de içime sindi

Fiyat da çok iyii
bunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurki kavanozlara bundan almayı düşünüyordum ama bilemedim :) keseleri ben çerez için düşündüm buarada

Ben de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sanki

heheh ben geldim sabah hemen çıkmak zorunda kalmıstım bi geldim secdular meraklılar YEKTA61 ben hep aranızdaydım o kadar girmemişim ki unutmuş beni seni gördüğüme sevindim ayrıcada

dün engilish home da indirim vardı iki tane mumluk aldım anneciğime cok uygundu benim beğendiklerimdende vardı ama almadım alıp ne yapcam dedim:)

HAhaha o zaman silik silik geçer ama Ay çok güzel olur yaa valla benim de içime sindi
Di mi dimiii bence de çok gizel oluuuuur :)
Ay tahmin edebiliyorum o ham halini diğerinden alsak daha iyi olur. Kaç metre gider acaba bu iş için
Ben de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sanki
Haha çok haklısın

Ay ben gittim ama boş gelmedim tabi ki. Siz benim paşabahçe saksımı gördünüz müüüüü? Görmedininiz biliyorum o yüzden albüme gidip bakmanızı tavsiye ediciiim

dün engilish home da indirim vardı iki tane mumluk aldım anneciğime cok uygundu benim beğendiklerimdende vardı ama almadım alıp ne yapcam dedim:)Eki Görüntüle 1554075

Güle güle kullanın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…