genel olaak beğendi. ama dün bir mağazanın önünden geçerken renkli bişiler görünce salonumuzda renk olmayacak renklimi alsak dedi. oyüzden bu renklilere bakmaya başladım tabi gidip daha mağazada bakamadıktacurlygirl senin nişanlın halıyı beğenmedimi ? Göstericektin
Hmm anladım canım bekliyoruz ozaman seçenekleri sen baktagenel olaak beğendi. ama dün bir mağazanın önünden geçerken renkli bişiler görünce salonumuzda renk olmayacak renklimi alsak dedi. oyüzden bu renklilere bakmaya başladım tabi gidip daha mağazada bakamadıkta
HAhaha o zaman silik silik geçer amaHihi eveet spreyle okursa arkaya gecme sorunu kolay. Dikmeden biyariz zaten. Hatta arkaya geviyorsa biyanacak yuzleri ust uste koyup bir fısla bi kac jüt boyayabiliriz hahah
Fiyat da çok iyii
bunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurkiHAhaha o zaman silik silik geçer amaAy çok güzel olur yaa valla benim de içime sindi
Fiyat da çok iyii
Ben de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sankibunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurkikavanozlara bundan almayı düşünüyordum ama bilemedim :) keseleri ben çerez için düşündüm buarada
bunları biliyorum ama ben ya ham kokusu varBen de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sanki
Di mi dimiii bence de çok gizel oluuuuur :)HAhaha o zaman silik silik geçer amaAy çok güzel olur yaa valla benim de içime sindi
Ay tahmin edebiliyorum o ham halini diğerinden alsak daha iyi olur. Kaç metre gider acaba bu iş içinbunlar sanırım iki çeşit. bu ham haliymiş. birde tozsuz kokusuz olan var metresi 15 tl. bilemedim ben şimdi. ucuz olanı alsak nolurkikavanozlara bundan almayı düşünüyordum ama bilemedim :) keseleri ben çerez için düşündüm buarada
Haha çok haklısınBen de gördüm şimdi ama ucuza kaçmak için bu kadar da kasmayalım kokulu kokulu olursa da kötü olur sanki
dün engilish home da indirim vardı iki tane mumluk aldım anneciğime cok uygundu benim beğendiklerimdende vardı ama almadım alıp ne yapcam dedim:)Eki Görüntüle 1554075
Güle güle kullanın kızlarDi mi dimiii bence de çok gizel oluuuuur :)
Ay tahmin edebiliyorum o ham halini diğerinden alsak daha iyi olur. Kaç metre gider acaba bu iş için
Haha çok haklısın
Ay ben gittim ama boş gelmedim tabi ki. Siz benim paşabahçe saksımı gördünüz müüüüü?Görmedininiz biliyorum o yüzden albüme gidip bakmanızı tavsiye ediciiim
Ay ben bu indirimden henüz faydalanamadım çok güzeller :)dün engilish home da indirim vardı iki tane mumluk aldım anneciğime cok uygundu benim beğendiklerimdende vardı ama almadım alıp ne yapcam dedim:)Eki Görüntüle 1554075
Teşekkürler canım :)Güle güle kullanın kızlar
Sağol bebeğimGüle güle kullanın kızlar
faydalan inan çok güzeller perşembe günü de başka bi gurup girecekmişAy ben bu indirimden henüz faydalanamadım çok güzeller :)
Teşekkürler canım :)
Evet çok güzeller yaa , bugün bakıcam ama bişey kalmamıştır muhtemelenSağol bebeğim
faydalan inan çok güzeller perşembe günü de başka bi gurup girecekmiş
ay bengörüntüleyemedim sayfayıEvet çok güzeller yaa , bugün bakıcam ama bişey kalmamıştır muhtemelen
Kızlaaaar biri nasıl boyicaz keseleri mi demişti? Buda ikinci seçenek!
Bu blogdan başka kopyalar da çekmiştim şimdi yine çıktı karşıma :)
http://zeynepharikalardiyarinda.kadinlarkulubu.com.tr/2013/10/jut-kumasndan-kese-dikimi.html
ay bengörüntüleyemedim sayfayı
evet buldum onu teliz bezi ve keçe ilginç ama güzelHee hatalı oluyo zeynep harikalar diyarında jüt kese falan yazıver
buldum bende :) üstüne keçe dikmekte mantıklı :)Hee hatalı oluyo zeynep harikalar diyarında jüt kese falan yazıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?