2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sanırım bende oradan sipariş vericem ya..aslında eminönüne gitmek istiyorum ama pazar kapalı
ne alacaksın canım. barmar iyidir. netten alışveriş konusundada hızlıdır sağlamdır yani.bir çok üründe eminönünden çok daha uygunadır. süsleme falan alacaksan ama birmax ı tavsiye ederim biraz daha uygun gibi.

Kına için keseler, kına malzemeleri..birde nikah şekeri için ferforje kafes yada minik kova almak istiyorum

Kına için keseler, kına malzemeleri..birde nikah şekeri için ferforje kafes yada minik kova almak istiyorum
canım bencede iki yerdede sepete at alacaklarını karşılaştır. ben öyle yaptım şişelerde mesela barmar 20 tl fazla oldu diğer taraftan aldım. değişebiliyor üründen ürüne

canım bencede iki yerdede sepete at alacaklarını karşılaştır. ben öyle yaptım şişelerde mesela barmar 20 tl fazla oldu diğer taraftan aldım. değişebiliyor üründen ürüne

barmarı açıyor da bilgisayar, birmaxı açmıyor teşekkür ederim canım eve gidince bakayım ben geniş geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…