ne alacaksın canım. barmar iyidir. netten alışveriş konusundada hızlıdır sağlamdır yani.bir çok üründe eminönünden çok daha uygunadır. süsleme falan alacaksan ama birmax ı tavsiye ederim biraz daha uygun gibi.Sanırım bende oradan sipariş vericem ya..aslında eminönüne gitmek istiyorum ama pazar kapalı
A öyle olur bak biri o biri bu. Yani diğeri dediğim bizim bu keselerdi meselaAma sana zahmetli geldiyse bunu değerlendirebilirsin. Baya da uyguna gelmiş olur hem o açıdan da çok iyi
HahaYaa evet zahmetli gelioyr ben bunu çerez için alayım bari ya
Kırmızı alayım dimiii yoksa renkliimiHahaO zaman al gitsin kuzuu
Yaaa kırmızı yoook
kaç tane alacaksın canım bide boyu uzun değilmiYaa evet zahmetli gelioyr ben bunu çerez için alayım bari ya
En ucuzu oyduuuAy tam kırmızı al yazacaktım ki bunu gördüüüm. Başka yerde vardır yaaaa dur hemen pes etme!
Bi bakındım da evet en ucuzu oymuuuşEn ucuzu oyduuu
kesinlikle daha güzel kaç adet mantıklı bende alsam diyorum
Kesinlikleee :) Ama ölçülere bi bak bakalım uyacakmı. Uyarsa kaçırma
ne alacaksın canım. barmar iyidir. netten alışveriş konusundada hızlıdır sağlamdır yani.bir çok üründe eminönünden çok daha uygunadır. süsleme falan alacaksan ama birmax ı tavsiye ederim biraz daha uygun gibi.
75-80 tane falan düşündüm benkesinlikle daha güzel kaç adet mantıklı bende alsam diyorum
Kesinlikleee :) Ama ölçülere bi bak bakalım uyacakmı. Uyarsa kaçırma
canım bencede iki yerdede sepete at alacaklarını karşılaştır. ben öyle yaptım şişelerde mesela barmar 20 tl fazla oldu diğer taraftan aldım. değişebiliyor üründen ürüneKına için keseler, kına malzemeleri..birde nikah şekeri için ferforje kafes yada minik kova almak istiyorum
ölçüleri altta yazıyor ama bu kutulardan kullanmıştık daha önce çerez koyabilrisiniz. yeterli bence75-80 tane falan düşündüm ben
Uyar herhalde ya çerez konacak sonuçta özel ölçüye gerek yok
canım bencede iki yerdede sepete at alacaklarını karşılaştır. ben öyle yaptım şişelerde mesela barmar 20 tl fazla oldu diğer taraftan aldım. değişebiliyor üründen ürüne
aaa ben 200 diye düşündüm75-80 tane falan düşündüm ben
Uyar herhalde ya çerez konacak sonuçta özel ölçüye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?