Evet kuzu buna sardık şuan :)evet buldum onu teliz bezi ve keçe ilginç ama güzel
Di mi boyamaya güvenemezsek bu da olabilir yaniibuldum bende :) üstüne keçe dikmekte mantıklı :)
boya zahmetli değil mi amaEvet kuzu buna sardık şuan :)
Di mi boyamaya güvenemezsek bu da olabilir yaniiAma yine de boya daha kolay bence. DAha masrafsız da olabilir bi yandan
Denemek lazım kuzu. Sanki bunları tek tek keseceğine spreyle oluyrsa onla boyamak daha kolay gibi geldi bana bilemedimboya zahmetli değil mi ama
https://www.google.com.tr/search?q=...-renkli-kokulu-tas-ve-kolonya-seti%2F;534;800 bunun malzemeleriniHihihi maşşallah pek ucuzSor bakalım ne dicekleer
Neler bulduun ?
boya zahmetli değil mi ama
ben eskiden kumaş boyama yapardım oyzüden bana dah akolay geldi :)Denemek lazım kuzu. Sanki bunları tek tek keseceğine spreyle oluyrsa onla boyamak daha kolay gibi geldi bana bilemedim
Boş hali 2,75 oldu kuzuHihihi maşşallah pek ucuzSor bakalım ne dicekleer
Bence de boyama daha kolay olur zaten ya. Bir de spreyle boyansa keşke çabucak hallolurdu yormadanben eskiden kumaş boyama yapardım oyzüden bana dah akolay geldi :)
Boş hali 2,75 oldu kuzu
Yani 6,5tan sonra baya iyi tabi dee. Yine de fazla geldi . Kendimiz yapsak daha sağlıklı olacak sankiii
Evet dantel kurdela güzel durmuş :)Bende böyle birşey düşünüyorum canım basit hem süslemesi
Evet o da çok canım ya ama bana bunu yapmak çok zahmetli geldi nedense
Yani biraz uğraşmak gerekecek evet. Ama şimdiden yapılırsa sorun olmaz bence. Son vakitler bununla uğraşmam istemem de şimdi yaparsam çıkar aradan. Dur bakalım yakında zaten bi eminönü turu yapıcam ben malzemelerle karşınıza çıkabilirim biraz detay öğreneyim deEvet o da çok canım ya ama bana bunu yapmak çok zahmetli geldi nedense
Evet sona bırakmamak lazım ya. Buaralar başlamalayız.Yani biraz uğraşmak gerekecek evet. Ama şimdiden yapılırsa sorun olmaz bence. Son vakitler bununla uğraşmam istemem de şimdi yaparsam çıkar aradan. Dur bakalım yakında zaten bi eminönü turu yapıcam ben malzemelerle karşınıza çıkabilirim biraz detay öğreneyim de
ay bu fikirlerinizin hepsini biran önce söyleyin. ben buaralar yapıcam sonra pişman olmayayımKızlar çerezi koymak için bu nasıl ?
https://www.barmar.com.tr/urunler/diger/4837/koruklu-kagit-kese-kagidi
Yeni gördüğüm uyar dediklerimi hemen paylaşıyorum vallaay bu fikirlerinizin hepsini biran önce söyleyin. ben buaralar yapıcam sonra pişman olmayayım
Neden olmasın olur tabii de diğerleri bana daha güzel gelmişti yaa.Kızlar çerezi koymak için bu nasıl ?
https://www.barmar.com.tr/urunler/diger/4837/koruklu-kagit-kese-kagidi
Diğeri dediğin kızlı kesemi canım ben ona kına koyayı düşünüyorum buna da çerezNeden olmasın olur tabii de diğerleri bana daha güzel gelmişti yaa.
Ama bu da daha ekonomil bi fikir tabii bi yandan :)
A öyle olur bak biri o biri bu. Yani diğeri dediğim bizim bu keselerdi meselaDiğeri dediğin kızlı kesemi canım ben ona kına koyayı düşünüyorum buna da çerez
var canım çokca :)kızlar barmar dan alışveriş yapan var mı aramızda?
var canım çokca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?