- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Merhaba kuzuuu, hoşgeldiiin :)merhaba kızlar
Merhaba kuzuuu, hoşgeldiiin :)
Aaa hadi canıımhoşuldum canım, ablamı üye yaptım da geldim :)
Aaa hadi canıım
Nerde diye onu da merak edicez şimdi
Sana meraklılığımın dozunu göstermek istedim:)) deşifre etmeyeyim hatunu, ürkmesin
Evet kesinliklee! :) Çok sevdim bunu ben, değerlendirmek gerek :)Aaa çok güzell bunun minti pembesi beyazı olabilir işte bana
Evett sönme derdi olmaz hem ikeda da varEvet kesinliklee! :) Çok sevdim bunu ben, değerlendirmek gerek :)
Belki içine ledli mumlardan konulursa daha sağlıklı olabilir hatta
Eveeet. Hem içine o çiçeklerden koyunca yanacak mı korkusu da olmaz ledle :)Evett sönme derdi olmaz hem ikeda da varçok romantik duruyor hem
Bir de aslında hazır english home de ferforjelerde indirim varken şey etmek lazım ama bulmak mesele tabi , kalmışmıdır kiEvett sönme derdi olmaz hem ikeda da varçok romantik duruyor hem
Eveeet. Hem içine o çiçeklerden koyunca yanacak mı korkusu da olmaz ledle :)
Ay resmen abajurdan daha güzel
Şuan abajura son kampanyası başlatıyorum!
Bir de aslında hazır english home de ferforjelerde indirim varken şey etmek lazım ama bulmak mesele tabi , kalmışmıdır ki
Aa son günü mü bugünn . Benim de pek umudum yok. Dün bakındım da ferforje hiçbişi kalmamıştı. Kalanlarda saçma sapandı. Gerçi kalabalık bi avmydi gittiğim ama.. Zor ihtimalYa bugün indirimin son günü hiç sanmıyorumAkşam gitme ihtimalim var ama bulamam sanırım
Ben indirimde netten alıyorum canım daha rahat ve bulma ihtimali daha yüksek şimdi baktım sitesinden kalmamış orda daAa son günü mü bugünn . Benim de pek umudum yok. Dün bakındım da ferforje hiçbişi kalmamıştı. Kalanlarda saçma sapandı. Gerçi kalabalık bi avmydi gittiğim ama.. Zor ihtimal
Ben de baktım internetten de onlar tükenmiş maleseff . Camlı beyaz bi tane vardı. O çok güzel olurduBen indirimde netten alıyorum canım daha rahat ve bulma ihtimali daha yüksek şimdi baktım sitesinden kalmamış orda da
Of var ya ilk gün baktığımda vardı ama aklımda böyle birşey yoktu almadımBen de baktım internetten de onlar tükenmiş maleseff . Camlı beyaz bi tane vardı. O çok güzel olurdu
http://perilihome.com/ferforje-fener-beyazOf var ya ilk gün baktığımda vardı ama aklımda böyle birşey yoktu almadım
Ayy hadi yaOf var ya ilk gün baktığımda vardı ama aklımda böyle birşey yoktu almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?