2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bu sabah kan tahlillerimide yaptırdım. Nikah işlemleri için hazır sayılırım. Salı günü nikah günümüzü alıcaz inşaAlah Bik kaç sorum var sizlere
1- Nikah cüzdanı için biz nişanlımla formalı resim kullanalım istedik. Herhangi bir sakıncası varmı kızlar sonuçta resmi bir işlem olduğu için?
2- Nikah'ı üsküdarda kıydırmayı düşünüyoruz. Büyük ihtimalle haftasonu yer bulamayacağız için hafta içi olacak.
Üsküdar belediyesinin çok güzel bir bahçesi var orada da nikah yapıyorlar hatta düğün şeklinde yemekli kokteyl vs. Ama fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok sizce çok pahallımıdır? Çok heves ettim. Tam istediğim gibi bir yer zaten biz kalabalık olmayız 250 kişi felan oluruz. Hiç bilgisi olan varmı aranızdaa

üsküdar belediyesinin sitesinde yazıyor cnaım
3-RESİM
Son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş, cepheden, inkılap kanunlarına uygun olarak, baş açık (Bayanlarda alın, çene ve yüz tamamen görünmek kaydıyla baş örtülü olabilir), poz üniforma, poz veya pul resim olmayan (fotokopi veya bilgisayarda çoğaltılan resimler kullanılmayacaktır). Tümü aynı 6 (altı) adet resim.
bence formalı sorun olabilir.
kokteyl salonu içinde ücret 375 tl demiş eğer aynı salondan bahsediyorsa ama kokteyl ücreti hariç demiş. bence arayıp sor canım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Formalı fotoğraf kısmını pek anlamadım ben

Eneee bambu saplıııı :)
Ay bunlar da iyiymiş ama yine de aldıklarım daha bi tatlış sanki
İçinde çırpıcı yoktu dün gidip onu da tantitoniden aldım. Bi tek silikon maşa kaldı

Hayırlı olsun canım :)
Ama o bilgilere en iyi belediyeden ulaşırsın. Aramızda öyle bir araştırma yapan yoktu çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…