en iyisi bunu almak çok romantik
Bence öyle kuzuu, zaten bunların üzerindeki desenden içi görünmeyecek pek bi manası kalmaz yani. Camlı bulmak için radarları açıyoruz
Evet bu da olur, nostaljik bi hava fena fikir değilen iyisi bunu almak çok romantik
Eveeeeeeett! İstiyoruz, inanıyoruz buluciiiiiizahahha bak bu da olur
Eveeet seferber oluyoruz hepimiz birimzi hepimiz camlı kafes için
Ahahah yapabiliriiizzzEvet bu da olur, nostaljik bi hava fena fikir değil
Eveeeeeeett! İstiyoruz, inanıyoruz buluciiiiiiz
İyi gaza getirdik birbirimizi dur bakalım sonuç nolucakAhahah yapabiliriiizzz
Aaa resmen bomba bir dönüş yaptın kuzu :)Kızlar bunların fiyatlar çok uygun
Hangisinden aldın sen kuzu?bende aldım onlardan
Hangisinden aldın sen kuzu?
Ben de çok beğeniyorum onları :)
Ay diğerlerinden sandım boyut araştırması yapacaktım hemen
Ay oldu mu iyi bari :)
üsküdar belediyesinin sitesinde yazıyor cnaımKızlar bu sabah kan tahlillerimide yaptırdım. Nikah işlemleri için hazır sayılırım. Salı günü nikah günümüzü alıcaz inşaAlahBik kaç sorum var sizlere
1- Nikah cüzdanı için biz nişanlımla formalı resim kullanalım istedik. Herhangi bir sakıncası varmı kızlar sonuçta resmi bir işlem olduğu için?
2- Nikah'ı üsküdarda kıydırmayı düşünüyoruz. Büyük ihtimalle haftasonu yer bulamayacağız için hafta içi olacak.
Üsküdar belediyesinin çok güzel bir bahçesi var orada da nikah yapıyorlar hatta düğün şeklinde yemekli kokteyl vs. Ama fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok sizce çok pahallımıdır? Çok heves ettim. Tam istediğim gibi bir yer zaten biz kalabalık olmayız 250 kişi felan oluruz. Hiç bilgisi olan varmı aranızdaa
Kızlar bu sabah kan tahlillerimide yaptırdım. Nikah işlemleri için hazır sayılırım. Salı günü nikah günümüzü alıcaz inşaAlahBik kaç sorum var sizlere
1- Nikah cüzdanı için biz nişanlımla formalı resim kullanalım istedik. Herhangi bir sakıncası varmı kızlar sonuçta resmi bir işlem olduğu için?
2- Nikah'ı üsküdarda kıydırmayı düşünüyoruz. Büyük ihtimalle haftasonu yer bulamayacağız için hafta içi olacak.
Üsküdar belediyesinin çok güzel bir bahçesi var orada da nikah yapıyorlar hatta düğün şeklinde yemekli kokteyl vs. Ama fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok sizce çok pahallımıdır? Çok heves ettim. Tam istediğim gibi bir yer zaten biz kalabalık olmayız 250 kişi felan oluruz. Hiç bilgisi olan varmı aranızdaa
Eneee bambu saplıııı :)Ay oldu mu iyi bari :)
https://www.markafoni.com/gift-concept-kus-kafesi-mumluk/urun/11489589/ burada da var kampanyalar. Camsız bu ama bilemedim.
AyrıcaaMrs Pink bak ne bulduum :) https://www.markafoni.com/rengarenk...ca-bamboo-sapli-lux-kepce-seti/urun/11484289/
Hayırlı olsun canım :)Kızlar bu sabah kan tahlillerimide yaptırdım. Nikah işlemleri için hazır sayılırım. Salı günü nikah günümüzü alıcaz inşaAlahBik kaç sorum var sizlere
İkeadakiler daha iyi gibi geldii bana kuzu camlı camlıAy oldu mu iyi bari :)
https://www.markafoni.com/gift-concept-kus-kafesi-mumluk/urun/11489589/ burada da var kampanyalar. Camsız bu ama bilemedim.
AyrıcaaMrs Pink bak ne bulduum :) https://www.markafoni.com/rengarenk...ca-bamboo-sapli-lux-kepce-seti/urun/11484289/
Bence de hem fiyatları da iyi. Süslemeye de müsaitİkeadakiler daha iyi gibi geldii bana kuzu camlı camlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?