2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende düz kırmızı tüllere bakabilirim çerez için :) ayy bi tane bindallı gördüm aşık oldum resmen yaa hemde izmirdeymiş nasıl sevindim inşallah farklı renkleride vardır diyorum

Bizimde bi tane piriz varmış geçen gün farkettim keşke çektirseydim dedim ama çok geçti

Ayy banada göstersene
BEnde yatak kurulduktan sonra farkettim ancak aklıma geldi
Haha bak iyi olmuş bu Pilli al pilli vazgeçme

Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum
gereksiz masraf hihi :)
Dimi yaa almayayyım pillli de dimi

Ayy banada göstersene
BEnde yatak kurulduktan sonra farkettim ancak aklıma geldi

Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum

Dimi yaa almayayyım pillli de dimi
senelerdir her gene yatıyorsun yatağının baş ucunda abarjur ihtiycı hissetinmi hiç gerek yok boşver

Hahaha ay çok güldüm buna Aslında içten içe bi ihtiyaç duymuşsun bi daha mı düşünsen acaba

Hihih merak bizim fıtratımızda var
Off ben burda savaş veriyorum kızım niye aklıma giriyorsun en az 150 lira kazancım olacak almassam

Hem evlenince 2 telefonumuz olacak birde şirket hattı 3 ohoo 3 tane telefon ışığı abajura ne gerek var Dimii Mrs Pink
Hahah tabi canım şaka yapıyorum. Mum koycakmışsın bi çakmak bırakırsın yanına olmazsa
Ayy hepsi şaka yaaaa yazdığın komiğime gidince şey ettim. Yoksa gerek yok dekoratif olarak bişiler koycakmışsın zaten, priz de yoksa zorlamanın manası yok. O şekilde de gayet güzel olur. Hatta farklı bişey yapmış olursun.
Bana da fikir vermiş oldun, bizim ev belli değil daha priz olmazsa senden fikir çalarım

Bende şaka yapıyorum zaten kuzucum Yapıcaz bişeyler bakalımm net birşeyler yok kafamda resim tabiki çekerim alırkende sorarım fikir alırsın sende

Bende şaka yapıyorum zaten kuzucum Yapıcaz bişeyler bakalımm net birşeyler yok kafamda resim tabiki çekerim alırkende sorarım fikir alırsın sende
Alırken sormamak olmaz zaten biliyosun
Güzel olacak ya canlandı biraz gözümde daha şık bile olabilir. Hihi şimdiden meraklanıyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…