Haha bak iyi olmuş buKızlar abajur alamayacagım ben priz yok çünkü yakınımızda bir masraftan kurtuldum
Kızlar abajur alamayacagım ben priz yok çünkü yakınımızda bir masraftan kurtuldum
gereksiz masraf hihi :)Bizimde bi tane piriz varmış geçen gün farkettim keşke çektirseydim dedim ama çok geçti
Bende düz kırmızı tüllere bakabilirim çerez için :) ayy bi tane bindallı gördüm aşık oldum resmen yaa hemde izmirdeymiş nasıl sevindim inşallah farklı renkleride vardır diyorum
Bizimde bi tane piriz varmış geçen gün farkettim keşke çektirseydim dedim ama çok geçti
Haha bak iyi olmuş buPilli al pilli vazgeçme
Dimi yaa almayayyım pillli de dimigereksiz masraf hihi :)
Haha alma tabi canııım şaka yapıyorum!Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum
Haha alma tabi canııım şaka yapıyorum!
Başka fikirlerde şey etmişsin hem, onlara bakıver
E oldu bu iş o zamanEveet mumlar kafesler vs düşündüm daha da ucuza geliyor hem
Zaten aklıma sen sokmuştuun bir an neyse ki unuttum hemenE oldu bu iş o zamanDaha da uygunsa daha ne olsun unut pilliyi sen
Dur kızın resmini kaydetmiştim atiim sanada :)Ayy banada göstersene
BEnde yatak kurulduktan sonra farkettim ancak aklıma geldi
Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum
Dimi yaa almayayyım pillli de dimi
senelerdir her gene yatıyorsun yatağının baş ucunda abarjur ihtiycı hissetinmi hiçAyy banada göstersene
BEnde yatak kurulduktan sonra farkettim ancak aklıma geldi
Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum
Dimi yaa almayayyım pillli de dimi
Ben de merak edeyim o zaman burda nolcak kii....Dur kızın resmini kaydetmiştim atiim sanada :)
Tamam canım bekliyorumDur kızın resmini kaydetmiştim atiim sanada :)
Arada hissettim ama telefonumun ışığını açtım bir gün olsun neden abajurum yok demedimsenelerdir her gene yatıyorsun yatağının baş ucunda abarjur ihtiycı hissetinmi hiçgerek yok boşver
Sen merak etmesen olmaz zatenBen de merak edeyim o zaman burda nolcak kii....
Hahaha ay çok güldüm bunaArada hissettim ama telefonumun ışığını açtım bir gün olsun neden abajurum yok demedim
Hihih merak bizim fıtratımızda varSen merak etmesen olmaz zaten
Off ben burda savaş veriyorum kızım niye aklıma giriyorsun en az 150 lira kazancım olacak almassamHahaha ay çok güldüm bunaAslında içten içe bi ihtiyaç duymuşsun bi daha mı düşünsen acaba
Hihih merak bizim fıtratımızda var
doğru mantık işteTamam canım bekliyorum
Arada hissettim ama telefonumun ışığını açtım bir gün olsun neden abajurum yok demedim
Sen merak etmesen olmaz zaten
Hem evlenince 2 telefonumuz olacak birde şirket hattı 3 ohoo 3 tane telefon ışığı abajura ne gerek vardoğru mantık işteolmasada olur
Hahah tabi canım şaka yapıyorum. Mum koycakmışsın bi çakmak bırakırsın yanına olmazsaHem evlenince 2 telefonumuz olacak birde şirket hattı 3 ohoo 3 tane telefon ışığı abajura ne gerek varDimii Mrs Pink
Bende şaka yapıyorum zaten kuzucumHahah tabi canım şaka yapıyorum. Mum koycakmışsın bi çakmak bırakırsın yanına olmazsa
Ayy hepsi şaka yaaaa yazdığın komiğime gidince şey ettim. Yoksa gerek yok dekoratif olarak bişiler koycakmışsın zaten, priz de yoksa zorlamanın manası yok. O şekilde de gayet güzel olur. Hatta farklı bişey yapmış olursun.
Bana da fikir vermiş oldun, bizim ev belli değil daha priz olmazsa senden fikir çalarım
Alırken sormamak olmaz zaten biliyosunBende şaka yapıyorum zaten kuzucumYapıcaz bişeyler bakalımm net birşeyler yok kafamda resim tabiki çekerim alırkende sorarım fikir alırsın sende
Alırken sormamak olmaz zaten biliyosun
Güzel olacak ya canlandı biraz gözümde daha şık bile olabilir. Hihi şimdiden meraklanıyoruuuum
O yüzden iki kişilik merak ediyorum işte ben de bugünBenimde düşündüğüm gibi olursa şık olacak
Diğer meraklı arkadaşımız @Pixiebelle yine yok yoğun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?