- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Jüt kumaş ? ben bir iki süsleme malzemesi buldum :)daha jüt kumaş ve süsleme malzemesi alıcaz :)
Güzel günlerde kullan kuzu :) ne güzel olmuş :)
Çook güzel olmuuuuş! Bayıldım gözün aydııııın :)
canım çok beğendimsanki kendi evim dizilmiş gibi heyecan yapım birden huzurla yaşayın inş :)
canım dün konuştuk ya keseleer falan yapmaya :) atladınmı sen onu yoksa ama senin için koyarım :)Jüt kumaş ? ben bir iki süsleme malzemesi buldum :)
Kızzzlar sonunda dün yatak odamız geldiii resimler pek net değil amaa görmek isteyen albüme bakabiliiir
hayırlı olsun cnm ama ben göremiyorumTeşekkür ederim kızlar hepinizee. Tam istediğim gibi oldu benimde odadan çıkasım gelmediii
Teşekkür ederim canımm aminn inşallahbayıldımmmgüle güle kullan canım
hayırlı olsun cnm ama ben göremiyorum
heee o ara yoktum ya :)canım dün konuştuk ya keseleer falan yapmaya :) atladınmı sen onu yoksa ama senin için koyarım :)
canım o kurdeleleri yakınından bir yerden alsan daha iyi olmazmı hep kargo ödemeli bunlar çünkü
çok hoşmuş canımm aşkla kullan inşAllahTeşekkür ederim canımm aminn inşallah
Sağol canım artık bakabilirsin
Yok hepsine bakıcam zaten bulduklarımı alıcam burdan :) ben malzemeleri sana göstermek için attımcanım o kurdeleleri yakınından bir yerden alsan daha iyi olmazmı hep kargo ödemeli bunlar çünkü
he anladım bence bunlarla çok güzel olur :)Yok hepsine bakıcam zaten bulduklarımı alıcam burdan :) ben malzemeleri sana göstermek için attım
Dimi bu kağıt güller uygunmuş sevdimde :) o keselerden mi yapıcaksın çerez için ?he anladım bence bunlarla çok güzel olur :)
evet canım öyle düşündümDimi bu kağıt güller uygunmuş sevdimde :) o keselerden mi yapıcaksın çerez için ?
GÜNAYDIN KIZLAR
HAYIRLI OLSUN CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ YATAK ODAN@blisss
Bende düz kırmızı tüllere bakabilirim çerez için :) ayy bi tane bindallı gördüm aşık oldum resmen yaa hemde izmirdeymiş nasıl sevindim inşallah farklı renkleride vardır diyorumevet canım öyle düşündümmalzemeleri alana kadar başka bir fikir çıkmazsa
Bizimde bi tane piriz varmış geçen gün farkettim keşke çektirseydim dedim ama çok geçtiKızlar abajur alamayacagım ben priz yok çünkü yakınımızda bir masraftan kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?