- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
bize göstermedenmi çok ayıpünitey n11 den aldık biz
Çook güzell güle güle kullanın canımmEki Görüntüle 1554860 bunu aldık canım
güle güle kullan canımEki Görüntüle 1554860 bunu aldık canım
bize göstermedenmi çok ayıpaynısını bana göstermişti gel alalım die ben inat ettim :)
Ucuzmuş baya ama bir fikrim yok kalitesi hakkındahttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...imlari/30167507/martorp-catal-bicak-seti.aspx a
acaba kullanan var mı ki ? nasıl merak ettim
Ucuzmuş baya ama bir fikrim yok kalitesi hakkında
Fiyat baya uygunmuş. Ama güvenemedim sanki ben de kuzuhttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...imlari/30167507/martorp-catal-bicak-seti.aspx a
acaba kullanan var mı ki ? nasıl merak ettim
Vuu ayrıca üniteciğin de hayırlı olsun güle güle kullanın :)Eki Görüntüle 1554860 bunu aldık canım
Fiyat baya uygunmuş. Ama güvenemedim sanki ben de kuzu
Vuu ayrıca üniteciğin de hayırlı olsun güle güle kullanın :)
evet çok uygundu. bu model değil ama benzerini alan tanıdığım oldu memnundu üniteden. yatak konusunu mutalaka hallet al gitsin boşver çok kurcalamaa :)ani oldu vallahiçok ucuz bir de inşallah elimizde kalmaz
evet çok uygundu. bu model değil ama benzerini alan tanıdığım oldu memnundu üniteden. yatak konusunu mutalaka hallet al gitsin boşver çok kurcalamaa :)
paslanma yapabilir gibi ama bilemiyorum bendebende ondan çekiniyorum, kararma vs yapabilir sanki
paslanma yapabilir gibi ama bilemiyorum bende
paslanma yapabilir gibi ama bilemiyorum bende
Bişeyleri el birliğiyle karalamamıza bayılıyorum ya hahavazgeçtim bende paslanma yapabilir, kararma yapabilir
Bişeyleri el birliğiyle karalamamıza bayılıyorum ya haha
Doğru yoldayıız!
Hhaahha bencede doğru yoldayızzBişeyleri el birliğiyle karalamamıza bayılıyorum ya haha
Doğru yoldayıız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?