üsküdar belediyesinin sitesinde yazıyor cnaım
3-RESİM
Son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş, cepheden, inkılap kanunlarına uygun olarak, baş açık (Bayanlarda alın, çene ve yüz tamamen görünmek kaydıyla baş örtülü olabilir), poz üniforma, poz veya pul resim olmayan (fotokopi veya bilgisayarda çoğaltılan resimler kullanılmayacaktır). Tümü aynı 6 (altı) adet resim.
bence formalı sorun olabilir.
kokteyl salonu içinde ücret 375 tl demiş eğer aynı salondan bahsediyorsa ama kokteyl ücreti hariç demiş. bence arayıp sor canım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Formalı fotoğraf kısmını pek anlamadım ben
8-9 da kokteyl nikah için çok değilmi. kaç davetli olacak bilmiorum ama bizim 200 kişi yemekli 6 binyok o salonda değil bahçesi var orda buldum fiyatları herşeyi dahil 8-9 bin civarına geliyor oda en düşük hali
ben ts nişanlım gs formasıyla resim çekiecektik evlilik cüzdanındada o resimleri kullanacaktık. Ama sorun olucak sanırım yedek foto bulunduralım yanımızda
bizde orayı çok beğenip düşünmüştük canım çokta güzel ama bize yüksek gelmişti çok çok yüksek değil tabiki ama arayıp sor bence bütçe meselesi sonuçta belki sana uyarKızlar bu sabah kan tahlillerimide yaptırdım. Nikah işlemleri için hazır sayılırım. Salı günü nikah günümüzü alıcaz inşaAlahBik kaç sorum var sizlere
1- Nikah cüzdanı için biz nişanlımla formalı resim kullanalım istedik. Herhangi bir sakıncası varmı kızlar sonuçta resmi bir işlem olduğu için?
2- Nikah'ı üsküdarda kıydırmayı düşünüyoruz. Büyük ihtimalle haftasonu yer bulamayacağız için hafta içi olacak.
Üsküdar belediyesinin çok güzel bir bahçesi var orada da nikah yapıyorlar hatta düğün şeklinde yemekli kokteyl vs. Ama fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok sizce çok pahallımıdır? Çok heves ettim. Tam istediğim gibi bir yer zaten biz kalabalık olmayız 250 kişi felan oluruz. Hiç bilgisi olan varmı aranızdaa
aramışsın zaten pardon canımyok o salonda değil bahçesi var orda buldum fiyatları herşeyi dahil 8-9 bin civarına geliyor oda en düşük hali
ben ts nişanlım gs formasıyla resim çekiecektik evlilik cüzdanındada o resimleri kullanacaktık. Ama sorun olucak sanırım yedek foto bulunduralım yanımızda
yok canım aramadım sadece öyle sitedeki fiyatlardan kaba taslak bi hesap yaptım 8-9 bin civarına geldiaramışsın zaten pardon canım
bizde en başında öyle istiyorduk kafamıza göre eğlence mekanıda bulamadık salon tuttuk herkes eğlensin dedikEn iyisi sadece nikahı kıyıp gençlerle nezih bi yere gitmek yemek müzik felanöyle takılırız artık
bizde en başında öyle istiyorduk kafamıza göre eğlence mekanıda bulamadık salon tuttuk herkes eğlensin dedik
yok canım aramadım sadece öyle sitedeki fiyatlardan kaba taslak bi hesap yaptım 8-9 bin civarına geldi
250kaç kişi olarak hesap yaptın ?
Heeeeyhuhuuu :)
sessizlik olmuş bir anda :)Heeeey
hihihih :) sen naptın kuzu üniteyi ve yatağıben geldim ya
Evet bu aralar bi sessizlik çöküveriyo ara arasessizlik olmuş bir anda :)
hihihih :) sen naptın kuzu üniteyi ve yatağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?