Hayırdır canım ?İçim sıkıldı benim
Sağol kuzum. İyi yaptın inşallah en kısa sürede kurtulursunOyy geçmiş olsun sana. Yok yok an itibariyle başladım . Bi an önce kurtulsam iyi olacak
Bilmem öyle bişey yok ki canmHayırdır canım ?
Sağol kuzum. İyi yaptın inşallah en kısa sürede kurtulursun
Valla diş etinin şişliğinden onu da anlayamıyorum ki kuzu ama yamuk çıkıyor gibi geldi. Sanki yanağa doğru gibi eğri görünüyo. İnşallah kolay olurAyyy benim bi tanesi dik çıkacağına yan çıkmıştı zor oluyo onu almak, düz çıkıyosa sorun yok kuzu kolay hallederler
İnşallah kuzu amiinnSağol kuzum. İyi yaptın inşallah en kısa sürede kurtulursun
Bilmem öyle bişey yok ki canm
Aminn canımAllah hayra çıkarsın diyelim ozaman canım
İnşallah değildir kuzu röntgen çekince belli olur bi an önce baktırValla diş etinin şişliğinden onu da anlayamıyorum ki kuzu ama yamuk çıkıyor gibi geldi. Sanki yanağa doğru gibi eğri görünüyo. İnşallah kolay olur
İnşallah kuzu amiinn
Poff evet şu antibiyotiği kullanayım da gidicem kuzuİnşallah değildir kuzu röntgen çekince belli olur bi an önce baktır
Bu 20likler her türlü başa bela zaten. Bi işe de yaramıyor ne diye çıkıyosaa ...benimde üsttekilerden bi tanesi tamamen çıktı.alttakilerinde sadece ucu çıktı.bi ara çok acıyodu da şimdi iyiyim.bende çıkmasından endişe ediyorum ama ne kadar düzgün çıksalarda.ön dişlerimi sıkıştırırsa kötü görünür diye.
Teşekkür ederim canımmCanım çok geçmiş olsun
Bu 20likler her türlü başa bela zaten. Bi işe de yaramıyor ne diye çıkıyosaa ...
Günaydın kuzuu çok az kaldııı kiiGünaydın gelin kızlar :) düğününe 58 gün kalmış olan hatun geldi
Mrs Pink geçmiş olsun ihmal etme canım
Ben dee hem de nasılevet ya sinir oluyorum
Vuhuu zaman akıyoor :)Günaydın gelin kızlar :) düğününe 58 gün kalmış olan hatun geldi
Mrs Pink geçmiş olsun ihmal etme canım
benimkide 50cc di canım. iki tane 50 cc vadı ama dar ağız geniş ağız. bunda da sadece cc yi yazmışlar. arayıp ağız çapı ve taban çapını öğrensen daha iyi olur. geniş ağızlıysa güzel durmaz çünkü dar ağızlı alman lazım.Günaydın kuzuu çok az kaldııı kii
Canım aldığın bu boymuydu bakarmısın http://www.dodopazar.com/MANTAR-TIPALI-CAM-ŞİŞE
250 tanesi 125 lira kargoyu öğrenicem şimdi
Hmm sanki geniş gibi duruyor dimi öğreneyim ozaman canımbenimkide 50cc di canım. iki tane 50 cc vadı ama dar ağız geniş ağız. bunda da sadece cc yi yazmışlar. arayıp ağız çapı ve taban çapını öğrensen daha iyi olur. geniş ağızlıysa güzel durmaz çünkü dar ağızlı alman lazım.
Evet bir değişik bugün burası ıssızzzYa niden bu kadar sessiz burasııııı
Evet yaa, hava da güzel ama benim de ruhum sıkıldı yahu çok fenaaa. PoffEvet bir değişik bugün burası ıssızzz
Evet yaa, hava da güzel ama benim de ruhum sıkıldı yahu çok fenaaa. Poff
Akşama gelinlik provam var bi dee heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?