Haha ay yok ya ruhumun neden sıkıldığını ben de çözemedim valla.Aaaa ruhun nasıl sıkılıyor ozaman söylermisiin gelinlik provan varken
Kilo almadın dimi ondanmı yoksa
Haha ay yok ya ruhumun neden sıkıldığını ben de çözemedim valla.
Kiloyu da bilmiyorum tartılmadım , baya da yiyorum yani
Ama bana azcık zayıflamışım gibi geliyo. Akşam meydana çıkar gerçekler . Göbek seviyesi gerilemiş bence amaaa
Ay hadi inşallah öyledirr. O seviye bende hep aynı ya neden gerilemiyor sinir oluyorum kilo verdim herkes söylüyor yüzüm çöktü ama o göbek duruyor
Of en gıcık olduğum da o zaten. Gitmesi gereken yer sabit kalırken yüzden gitmesiii.
Nasıl bir yağlıysak parçalanmıyor demek ki
Çok merak ediyorum bana mı öyle geldi ki acabaa. Ama göbeğimi tanımıyor olamam ya yıllardır birlikteyiz sonuçta
Hatta az önce bi baktım kendime, Allah Allah göbeğimin devamı nerde diyeBöyle kalsam bile yetermiş gibi geldi bilemedim.
Çok zayıflık da yakışmıyo çünkü, yüzden gittiği için
Slm hatunlar sabah iş yoğunluğundan giremedim. Nbersiniz nasılsınızz
Aldın mı canım sen ?Günaydın kuzuu çok az kaldııı kii
Canım aldığın bu boymuydu bakarmısın http://www.dodopazar.com/MANTAR-TIPALI-CAM-ŞİŞE
250 tanesi 125 lira kargoyu öğrenicem şimdi
Heeh aynen de dediğin gibi oluyor işteYa bana da yakışmıyor işte hasta gibi oluyorum. Göbekte gitmiyor boşuna kilo vermiş oluyorum
Tartıl bakalım bir ölç tart kendini vermişsindir sonuçta tanıyorsun vucudunu
Hoşgeldin canım. @blisss ve ben buralardayız ama gerisi kayııp haber alamıyoruzSlm hatunlar sabah iş yoğunluğundan giremedim. Nbersiniz nasılsınızz
Yaşasın biri daha tekrar geldiAldın mı canım sen ?
Hayır canım almadım dahaAldın mı canım sen ?
Heeh aynen de dediğin gibi oluyor işte
Hadi inşallah sandığım gibidir diyeyim
Hoşgeldin canım. @blisss ve ben buralardayız ama gerisi kayııp haber alamıyoruz:)
:)) cuma yoğunluğu kuzuYaşasın biri daha tekrar geldi
Ben gittigidiyorda buldum bi tane ordan alıcam heralde ama kargo dediği gibi tutmassa naparımHayır canım almadım daha
Yaa gerçekten kayıp herkes
:)) cuma yoğunluğu kuzu
Oh oh neyse geç olsun güç olmasın diyoruz ve alkışlıyoruz:) sabahtan benimde dışarda işlerim vardı. geldim anca işleri toparladım an itibari ile aranızdayım :)
Link yollarmısın canım bakayım bendeBen gittigidiyorda buldum bi tane ordan alıcam heralde ama kargo dediği gibi tutmassa naparım
Ohh sonunda toparlanıyoruz:) sabahtan benimde dışarda işlerim vardı. geldim anca işleri toparladım an itibari ile aranızdayım :)
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/50cc-mantar-tipali-cam-sise-169136181 burda kuzu kargo 5.9 dedi ama alacağım ürün miktarını söyledim bakalım ne dicekLink yollarmısın canım bakayım bende
Ohh sonunda toparlanıyoruz
Olur oluur, ama orayı da iyi talan etmek lazım canım. Bir mağazada 5 olan diğerinde 1 olabiliyor yani.ben eminönüne gitmek istiyorum ya , orda daha ucuz olur mu ki şu benim kovalar ? Eki Görüntüle 1555492
sanki nette daha ucuz ben bi kaç kere sordum başka ürünleri yüksekti mağazalardaben eminönüne gitmek istiyorum ya , orda daha ucuz olur mu ki şu benim kovalar ? Eki Görüntüle 1555492
Olur oluur, ama orayı da iyi talan etmek lazım canım. Bir mağazada 5 olan diğerinde 1 olabiliyor yani.
kuzu senin baktığın tarz avizeler benziyor belki begenirsin dedim :)Link yollarmısın canım bakayım bende
Ohh sonunda toparlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?