2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaa ruhun nasıl sıkılıyor ozaman söylermisiin gelinlik provan varken
Kilo almadın dimi ondanmı yoksa
Haha ay yok ya ruhumun neden sıkıldığını ben de çözemedim valla.
Kiloyu da bilmiyorum tartılmadım , baya da yiyorum yani
Ama bana azcık zayıflamışım gibi geliyo. Akşam meydana çıkar gerçekler . Göbek seviyesi gerilemiş bence amaaa

Ay hadi inşallah öyledirr. O seviye bende hep aynı ya neden gerilemiyor sinir oluyorum kilo verdim herkes söylüyor yüzüm çöktü ama o göbek duruyor

Ay hadi inşallah öyledirr. O seviye bende hep aynı ya neden gerilemiyor sinir oluyorum kilo verdim herkes söylüyor yüzüm çöktü ama o göbek duruyor

Of en gıcık olduğum da o zaten. Gitmesi gereken yer sabit kalırken yüzden gitmesiii.
Nasıl bir yağlıysak parçalanmıyor demek ki
Çok merak ediyorum bana mı öyle geldi ki acabaa. Ama göbeğimi tanımıyor olamam ya yıllardır birlikteyiz sonuçta
Hatta az önce bi baktım kendime, Allah Allah göbeğimin devamı nerde diye Böyle kalsam bile yetermiş gibi geldi bilemedim.
Çok zayıflık da yakışmıyo çünkü, yüzden gittiği için

Slm hatunlar sabah iş yoğunluğundan giremedim. Nbersiniz nasılsınızz

Ya bana da yakışmıyor işte hasta gibi oluyorum. Göbekte gitmiyor boşuna kilo vermiş oluyorum
Tartıl bakalım bir ölç tart kendini vermişsindir sonuçta tanıyorsun vucudunu

Selamm iyiyim canım ben sen nasılsın ? Kimseler yok bugün burada

Ya bana da yakışmıyor işte hasta gibi oluyorum. Göbekte gitmiyor boşuna kilo vermiş oluyorum
Tartıl bakalım bir ölç tart kendini vermişsindir sonuçta tanıyorsun vucudunu
Heeh aynen de dediğin gibi oluyor işte
Hadi inşallah sandığım gibidir diyeyim
Hoşgeldin canım. @blisss ve ben buralardayız ama gerisi kayııp haber alamıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…