- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Yine kayıplardayıız :)Hey nerede bu millett
Hey nerede bu millett
burdayım bennn gitmedin mi daha sen?Yine kayıplardayıız :)
Ben şuan şiş yanağımla kahvaltı yapmaya çalışıyorum , sinir oluyorum.
Yine kayıplardayıız :)
Ben şuan şiş yanağımla kahvaltı yapmaya çalışıyorum , sinir oluyorum.
Doktora mıı? Algılrım kapandı da?burdayım bennn gitmedin mi daha sen?
Ay hadi yaa. Daha başlamamıştım antibiyotiğe kuzu. Dün falan bişeyim yoktu diye salladım ama akşam yine başladı. Aldım işte kahvaltı yapabilirsem başlicam.Yaa geçmedimi hala antibiyotiğe başlamıştın ? Çok geçmiş olsun canım 20'lik diş çok sıkıntı ben ikisini çektirdim
İçim sıkıldı benimHey nerede bu millett
Ay hadi yaa. Daha başlamamıştım antibiyotiğe kuzu. Dün falan bişeyim yoktu diye salladım ama akşam yine başladı. Aldım işte kahvaltı yapabilirsem başlicam.
Nasıl çektiler kii ben çok korkuyorum. Çünkü küçücük bi uç var görünen o kadar gerisi içerde yani dişin
günaydın hayırlı cumalar kızlar :)
Oyy geçmiş olsun sana. Yok yok an itibariyle başladım . Bi an önce kurtulsam iyi olacakBenimkiler de tam çıkmamıştı ve daha içerdeyken çürümüştü. Biraz zor oldu ama yarmaya gerek kalmadı. 2 gün kanaması durmadı ama çok şükür kurtuldum çok ağrıyordu. Sende antibiyotiği sallama ağrıya dayanamıcak gibi olursun yine de işlem yapamazlar.
Ayyy benim bi tanesi dik çıkacağına yan çıkmıştı zor oluyo onu almak, düz çıkıyosa sorun yok kuzu kolay hallederlerAy hadi yaa. Daha başlamamıştım antibiyotiğe kuzu. Dün falan bişeyim yoktu diye salladım ama akşam yine başladı. Aldım işte kahvaltı yapabilirsem başlicam.
Nasıl çektiler kii ben çok korkuyorum. Çünkü küçücük bi uç var görünen o kadar gerisi içerde yani dişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?