2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hafta içi bir gün sabahtan akşama kadar ancak bakılır da , o bizde mümkün değil işte iş çıkışı bir iki saat izin alıp gitmek istiyorum ama
Aynen kuzu en gzeli oraya şöyle bir gün ayırabilmek. O şekilde hakkını vermiş olursun anca .
Mümkün mertebe heryerini dolanmak lazım

ben eminönüne gitmek istiyorum ya , orda daha ucuz olur mu ki şu benim kovalar ? Eki Görüntüle 1555492
Vardır muhtemelen gezmek lazım
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/50cc-mantar-tipali-cam-sise-169136181 burda kuzu kargo 5.9 dedi ama alacağım ürün miktarını söyledim bakalım ne dicek
Aa bu iyi en azından bilinen bir site bende 250 tane alıcam kargo değişiyormu sayıya göre
kuzu senin baktığın tarz avizeler benziyor belki begenirsin dedim :)
http://www.n11.com/ahenk-beyaz-3lu-avize-P58073937
Canımm teşekkür ederim Kumaş istiyorum ama ben şapkalarını

Aa bu iyi en azından bilinen bir site bende 250 tane alıcam kargo değişiyormu sayıya göre

Sordum canım onları cevap gelince söylerim :) burda çiçekte buldum ama kağıt mı lateks mi olmalı

@blisss kuzu kargo 250 adet için 8-9 lira tutyormuş

Ozaman 135e geliyor iyi dimi ? Süslemeleri ben kemeraltından bakmayı düşünüyorum canım görüp almak istiyorum

Aynen kuzu en gzeli oraya şöyle bir gün ayırabilmek. O şekilde hakkını vermiş olursun anca .
Mümkün mertebe heryerini dolanmak lazım

ah bende ya keşke mümkün olsa

Yarın için direnicem bakalım, en azından öğleden sonra 2 gibi çıksam biraz bakınma şansım olur

Heeh aynen de dediğin gibi oluyor işte
Hadi inşallah sandığım gibidir diyeyim

Hoşgeldin canım. @blisss ve ben buralardayız ama gerisi kayııp haber alamıyoruz :)

İyiyim bende hatunlar işler güçler vardıu bugün ancak işte ara ara girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…