2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ay canın sağolsun tabi kuzu. Yada ben abzen böyle durumlarda o mağazada o paratı hak edecek başka bir ürün varsa onunla değiştiriyorum. Diğerini de daha uyguna bulduğum yerden alıyorum Ama uğraşılmıyor her zaman işte ...
Teşekkür ederim kuzu . Ben de pek alışık değilin topuklu ayakkabıya zorlanıcaz biraz.
Bunu aldığım yerde bi hatun gelin ayakabbılarının yanında bi spor ayakkabı aldı çok ciciydi. Kalın tabanlı beyaz bi ayakkabıydı. Bağcıkları pembeydi ( ) . Bikaç çeşidini gördüm benim ayakkabının üstündeki o sim gibi olan şeyden dökmüşlerdi bi kısmına falan. Düşünülebilir.
Hatta bir de benim ayakkabının aynısının babeti vardı Ama azcık yüksek olsa daha iyi olur bence

ay şu nehirinki çok güzelmiş sade olan.yemek takımıda çok güzelmiş.şu tepsiler kızartma tenceresi falan geçen hafta vardı ama.bimde de granit tencereler tavalar vardı.iyi gibi görünüyolardı.
Aa bimi görmedim ama bunlardan akşama kalırsa tepsi faland a güzel alırım. Kızartma tenceresini de alırım diyorum. Yemek takımı bunun servislerini almıştı annem ama tamamlayamamıştık ben sıkıldım tamamlamıycam galiba.

düşünmedim değil biblo kuşlar vardı onlardan alsam dedim üstüne iyice bakıp bişeyler daha almam lazım.eksiğimde az artık.uğraşamıycam kalıcak artık

tepsiyi bende beğendim pembe olanını ama hem ihtiyacım yoktu hemde fiyatını göremedim bırakttım.kızartma tenceresini biraz küçük geldi bana.esseden almıştım ben o da küçük aslında ama.belki de benim gözüme öyle geldi iyice bakmadım.

Ben de en alt ve en üsttekini beğendim Bakayım göreyim tabi görebilirsem

Ay kızlar bu arada cumartesi günü bizim tuttuğumuz salonda tanıdığın düğünü vardı. Koşa koşa gittim nasılmış düğün orada diye Ama en önemli kısımlarını kaçırdım yaa. Neyseki bi kaç ders çıkardım. Mesela takı töreninde arkadan hafif bir müzik çalmalı mutlaka. Orada çalmadılar hep insan sesleri gürültüsü oluştu hiç hoş değildi. Bazı ayrıntılara çok takılıyorum ben bi de ama herşeyi kontrol edemem. O gün kendi derdime düşüp takılmam inşallah

Bende yüksek topuklu istiyorum ama daha sonrada kullanmak istiyorum o yüzden normal bir spor ayakkabı yada converse gibi bir şey bakıcam..boy farkımız da var ama benim rahatlığım daha önemli

Takı esnasında o uğultu benimde çok sinirimi bozuyor, hatta becerebilirsem ben bir köşede takı olurkeni insanlar eğlenmesine devam etsin istiyorum , Bizim aramızda 20 cm var sanırım
Evet olsa çok iyi olur ama pek mümkün değil sanki o kadarı . Bizim salonda değil en azından
Oh iyi bizim de bi 22-23 cm var da...

ayy bende tepsilere bayıldım a101 de komşumuz var söylim de ayırsın :)
ben şu özel süslemeli ayakkabılara hevesliyim gelinliğimi alacağım yer süslüyomuş 50 liraya beyaz bi topuklu alıp süsletcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…