Haha ay canın sağolsun tabi kuzu. Yada ben abzen böyle durumlarda o mağazada o paratı hak edecek başka bir ürün varsa onunla değiştiriyorum. Diğerini de daha uyguna bulduğum yerden alıyorumtantitoniden canım.burda bi mağaza var tantitoninin kendi mağazası değil ama ürünlerini satıyo.bende canım sıkıldıkça uğruyorum.kendi mağazından da pahalı satıyo sanırım.dimi bu da kaçıversin
Teşekkür ederim kuzu . Ben de pek alışık değilin topuklu ayakkabıya zorlanıcaz biraz.Köyün delisi gibi geziyorum evde, ama uzun süre giyilecek gibi değil ki, zaten ben topuklu ayakkabı giyme özürlüyüm o yüzden spor ayakkabı alıcam da nasıl bir şey alıcam bilmiyorum
Evet o ayakkabıları bende 550 tl ye görmüştümçok güzel güle güle giy canım
Aa bimi görmedim ama bunlardan akşama kalırsa tepsi faland a güzel alırım. Kızartma tenceresini de alırım diyorum. Yemek takımı bunun servislerini almıştı annem ama tamamlayamamıştık ben sıkıldım tamamlamıycam galiba.ay şu nehirinki çok güzelmiş sade olan.yemek takımıda çok güzelmiş.şu tepsiler kızartma tenceresi falan geçen hafta vardı ama.bimde de granit tencereler tavalar vardı.iyi gibi görünüyolardı.
benimde alacaklarım var ama param yok ya :) şöyle 4 bin tl cik verseler karşılıksız yeter alsında
Haha ay canın sağolsun tabi kuzu. Yada ben abzen böyle durumlarda o mağazada o paratı hak edecek başka bir ürün varsa onunla değiştiriyorum. Diğerini de daha uyguna bulduğum yerden alıyorumAma uğraşılmıyor her zaman işte ...
Teşekkür ederim kuzu . Ben de pek alışık değilin topuklu ayakkabıya zorlanıcaz biraz.
Bunu aldığım yerde bi hatun gelin ayakabbılarının yanında bi spor ayakkabı aldı çok ciciydi. Kalın tabanlı beyaz bi ayakkabıydı. Bağcıkları pembeydi () . Bikaç çeşidini gördüm benim ayakkabının üstündeki o sim gibi olan şeyden dökmüşlerdi bi kısmına falan. Düşünülebilir.
Hatta bir de benim ayakkabının aynısının babeti vardı Ama azcık yüksek olsa daha iyi olur bence
Aman boşver o zaman kalıversin o da canın sağolsun nolcakdüşünmedim değil biblo kuşlar vardı onlardan alsam dedim üstüne iyice bakıp bişeyler daha almam lazım.eksiğimde az artık.uğraşamıycam kalıcak artık
a101e yine çatal kaşık gelmişYine alamam kesin Ayrıca günlük tabaklar da gelmiş
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=690
Aa bimi görmedim ama bunlardan akşama kalırsa tepsi faland a güzel alırım. Kızartma tenceresini de alırım diyorum. Yemek takımı bunun servislerini almıştı annem ama tamamlayamamıştık ben sıkıldım tamamlamıycam galiba.
Ay evet ya kesin kalmaz. Bi tepsiden umutlu gibiyim onun da çirkinleri kalır işte :/unut onları bize kalmaz ki
Ben de en alt ve en üsttekini beğendimtepsiyi bende beğendim pembe olanınıama hem ihtiyacım yoktu hemde fiyatını göremedim bırakttım.kızartma tenceresini biraz küçük geldi bana.esseden almıştım ben o da küçük aslında ama.belki de benim gözüme öyle geldi iyice bakmadım.
Haha ay canın sağolsun tabi kuzu. Yada ben abzen böyle durumlarda o mağazada o paratı hak edecek başka bir ürün varsa onunla değiştiriyorum. Diğerini de daha uyguna bulduğum yerden alıyorumAma uğraşılmıyor her zaman işte ...
Teşekkür ederim kuzu . Ben de pek alışık değilin topuklu ayakkabıya zorlanıcaz biraz.
Bunu aldığım yerde bi hatun gelin ayakabbılarının yanında bi spor ayakkabı aldı çok ciciydi. Kalın tabanlı beyaz bi ayakkabıydı. Bağcıkları pembeydi () . Bikaç çeşidini gördüm benim ayakkabının üstündeki o sim gibi olan şeyden dökmüşlerdi bi kısmına falan. Düşünülebilir.
Hatta bir de benim ayakkabının aynısının babeti vardı Ama azcık yüksek olsa daha iyi olur bence
Haha ay bizimde boy farkımız var iştee. Ne kadar sizin fark?Bende yüksek topuklu istiyorum ama daha sonrada kullanmak istiyorumo yüzden normal bir spor ayakkabı yada converse gibi bir şey bakıcam..boy farkımız da var ama benim rahatlığım daha önemli
Haha ay bizimde boy farkımız var iştee. Ne kadar sizin fark?
Evet olsa çok iyi olur ama pek mümkün değil sanki o kadarı . Bizim salonda değil en azındanTakı esnasında o uğultu benimde çok sinirimi bozuyor, hatta becerebilirsem ben bir köşede takı olurkeni insanlar eğlenmesine devam etsin istiyorum ,Bizim aramızda 20 cm var sanırım
teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.dimi pembe ya bende sevdim
:) ayyy çok güzeller gelinliği giymedin miKızlaaar gelinlik ve ayakkabılar albümde.Pek belli olmuyordu diye azcık oynadım tuhaf gelirse diye söyleyeyim baştan
Ben de en alt ve en üsttekini beğendimBakayım göreyim tabi görebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?