2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa bide biz evimizi temizledik biraz bi de tavanlara led yapmaya çalıştık tabi o daha bitmedi :) ama ölüyorum yorgunluktan 8 saat boyunca temizlik yaptık :)

Aaa bide biz evimizi temizledik biraz bi de tavanlara led yapmaya çalıştık tabi o daha bitmedi :) ama ölüyorum yorgunluktan 8 saat boyunca temizlik yaptık :)
Ayy ben de o kısımlara geçmek istiyorum bi yandan, ama bi yandan da istemiyorum tabii çok yorucu di miii.
Led yapmaya çalıştık derken , kendiniz mi?

Poff her güzel şey gibi yaniii. Gıcık oluyorum arkadaş!

Aaa ben neden hatırlayamadım ki acaba. Çoook güzelmiş kuzuuu çok beğendiiim. Şimdi daha da bi meraklandım bak :)

Baya oldu göstereli canım. Bende en az senin kadar merak ediyorum

Yaa bize kadın gelecekti aslında 0 daire olduğu için zor olur dedik temizlemesi sonra vazgeçtik biz temizleyelim dedik napalım sence çok zorlandınızmı 8 saati duyunca gözüm korktu

Yaa bizde ilk öyle düşündük ama böyle detaylı yapmazlardı heralde bizim pimapenlerin arası falan nasıl pislik dolmuştu hayatta temizleyemezdi uğraşamazdı yani ama itiraf ediyorum çok zordu bide biz mermeri kestik ondan baya bi toz oldu heryer onları temizlemekte yordu

@Conchiglia wuuu kaftanlar bi harikaa özellikle mavisii Bi de ben beğenmezdiim ay çok güzel olmuşş. Gelinliğin de ayrıca gayet güzel gidiyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…