- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bende bayıldım ama çok pahalıÇok güzel kuzuu , kendiliğinden oturuyor olduğunda daha da güzel duracak tabiii.
Yaa ayrıca o kına şeysileri ne kadar güzel öyleee! Bayıldımmm
Poff her güzel şey gibi yaniii. Gıcık oluyorum arkadaş!Bende bayıldım ama çok pahalı
Aaa ben neden hatırlayamadım ki acaba. Çoook güzelmiş kuzuuu çok beğendiiim. Şimdi daha da bi meraklandım bak :)Mrs Pink göstermiştim canım bak bu
Eki Görüntüle 1557774 Eki Görüntüle 1557775
@Conchiglia yaa kaftanlara bayıldım
Ayy ben de o kısımlara geçmek istiyorum bi yandan, ama bi yandan da istemiyorum tabii çok yorucu di miii.Aaa bide biz evimizi temizledik biraz bi de tavanlara led yapmaya çalıştık tabi o daha bitmedi :) ama ölüyorum yorgunluktan 8 saat boyunca temizlik yaptık :)
Poff her güzel şey gibi yaniii. Gıcık oluyorum arkadaş!
Aaa ben neden hatırlayamadım ki acaba. Çoook güzelmiş kuzuuu çok beğendiiim. Şimdi daha da bi meraklandım bak :)
Aaa bide biz evimizi temizledik biraz bi de tavanlara led yapmaya çalıştık tabi o daha bitmedi :) ama ölüyorum yorgunluktan 8 saat boyunca temizlik yaptık :)
A çok güzel gelinlik bende arka kısmı v istiyodum ama cesaret edemedim düğmeli yada fermuarlıyaMrs Pink göstermiştim canım bak bu
Kaftanlara bende bayıldımMrs Pink göstermiştim canım bak bu
Ayy ben de o kısımlara geçmek istiyorum bi yandan, ama bi yandan da istemiyorum tabii çok yorucu di miii.
Led yapmaya çalıştık derken , kendiniz mi?
A çok güzel gelinlik bende arka kısmı v istiyodum ama cesaret edemedim düğmeli yada fermuarlıya
çok zor hele inşaat temizliği daha zorrr evet bilen biri daha vardı tabi
Yaa bizde ilk öyle düşündük ama böyle detaylı yapmazlardı heralde bizim pimapenlerin arası falan nasıl pislik dolmuştu hayatta temizleyemezdi uğraşamazdı yani ama itiraf ediyorum çok zordu bide biz mermeri kestik ondan baya bi toz oldu heryer onları temizlemekte yorduBaya oldu göstereli canım. Bende en az senin kadar merak ediyorum
Yaa bize kadın gelecekti aslında 0 daire olduğu için zor olur dedik temizlemesi sonra vazgeçtik biz temizleyelim dedik napalım sence çok zorlandınızmı 8 saati duyunca gözüm korktu
Verme durumu aslında bi arkadaş yaptırmıştı çünkü kilo verince bol gözükmüştü arkasıKilo alma durumundan doalyımı cesaret edemedin ?
Ya bizim ev çok pis değil aslında toz toprak falan hiç yok neredeyse. Ama yine de pis sonuçta
Ay zor olur tabiii . Ama oalcak bi şekilde sık dişiniiiiçok zor hele inşaat temizliği daha zorrr evet bilen biri daha vardı tabi
Alamasam da bi fotoğrafım olur dedim@Conchiglia wuuu kaftanlar bi harikaa özellikle mavisiiBi de ben beğenmezdiim ay çok güzel olmuşş. Gelinliğin de ayrıca gayet güzel gidiyor bence :)
Çok mu pahalıAlamasam da bi fotoğrafım olur dedimteşekkür ederim gidiyomu gerçekten bilmiyorum kuzu
Verme durumu aslında bi arkadaş yaptırmıştı çünkü kilo verince bol gözükmüştü arkası
1000 - 1100 liracıkÇok mu pahalı
düğüne yakın teslim alınsa bir haftada kilo verilirmi kiAnladım canım benim sıkıntı olmaz daraltmada dediler bakalım cuma tekrar görüşürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?