dolapların çok güzel olmuş canım. neler konur onlara neler :) güle güle kullan :)
aksesuarlar güzel olur yavaş yavaş alırsın onlarıdateşekkür ederim canım evet yorganları battaniyeleri nevresimleri falan koyarım.montları da buraya koyarım mevsimlik montum çok çünkü.bende şu kenardaki raflara ne koysam onun derdindeyim.çok aksesuar almak lazım
aksesuarlar güzel olur yavaş yavaş alırsın onlarıda
@blisss sana söylediğim yere gittim kaftanlar için ama çok pahalıçok güzellerdi ama
Dalyanmı aa çok şıkmış canım bende düşünebilirim ozaman günlük olarakteşekkür ederimnehir dalyan canım
Dalyanmı aa çok şıkmış canım bende düşünebilirim ozaman günlük olarak
tavsiye ederim canım annemde de var aynısı.fiyatı da uygun oluyo nehirin.misafir içinde emsan duru gold aldım.
Bi kaç model denedim bayıldım ama 1100 lira aslında böyle kiralık bulsam o da olur yani :) bana tarif edermisin yerini :)Yaa ciddimisinne kadar mesela sen satın alacaksın dimi ?
Bende c.tesi kemeraltına uğradım o şişeleri 50cc olanındn 50 kuruşa buldum kına malzemeleri uygun ya süslemeler için falan
Bi kaç model denedim bayıldım ama 1100 lira aslında böyle kiralık bulsam o da olur yani :) bana tarif edermisin yerini :)
Evet hem uygun hem şık. Misafir içinde almadım daha aryıldız vouge ya da hisar düşünüyorum onun için
Aryıldız ve hisar yılların markası canım paslanma durumu falan hiç duymadım. İyi yapmışsın sen de avantajlı olmuş güle güle kullanaryıldız nasıldır pek bilmiyorum ben o yüzden bakmadım.hisardan yemek takımını alırken 1000 liralık çkb takımı hediyeydi.ben onun yerine yemek takımı aldım.günlük diye aldım ama 85 parça misafir takımı gibi.460 liraya da emsandan misafir çkb takımını aldım.böyle daha avantajlı oldu benim için.
Canıım teşekkür ederimsm sevindim beğenmene. Giydim aslında ama o fotolar şuan bende yok , arkadaşımdan alamadım hala o çekmişti :). Ya alınca ya da 2. provaya gidince o fotoları görürsünüz artık :):) ayyy çok güzeller gelinliği giymedin mi
Aaa aldın mıı bilmiyodum been çok tatlılaar:) Eminönünden mi buldun kuzu?Nikah şekeri için aldığım kovaları albüme ekledim
Aaa aldın mıı bilmiyodum been çok tatlılaar:) Eminönünden mi buldun kuzu?
Çok tatlılar canım uygun fiyatlı bulabildinmiievet canım eminönünden aldımcumartesi günü gittim, çok kalabalıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?