2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

dolapların çok güzel olmuş canım. neler konur onlara neler :) güle güle kullan :)​

teşekkür ederim canım evet yorganları battaniyeleri nevresimleri falan hep buraya koyarım.montları da koyarım mevsimlik montum çok çünkü.bende şu kenardaki raflara ne koysam onun derdindeyim.çok aksesuar almak lazım

aksesuarlar güzel olur yavaş yavaş alırsın onlarıda

@blisss sana söylediğim yere gittim kaftanlar için ama çok pahalı çok güzellerdi ama

Yaa ciddimisinne kadar mesela sen satın alacaksın dimi ?
Bende c.tesi kemeraltına uğradım o şişeleri 50cc olanındn 50 kuruşa buldum kına malzemeleri uygun ya süslemeler için falan

Yaa ciddimisinne kadar mesela sen satın alacaksın dimi ?
Bende c.tesi kemeraltına uğradım o şişeleri 50cc olanındn 50 kuruşa buldum kına malzemeleri uygun ya süslemeler için falan
Bi kaç model denedim bayıldım ama 1100 lira aslında böyle kiralık bulsam o da olur yani :) bana tarif edermisin yerini :)

Bi kaç model denedim bayıldım ama 1100 lira aslında böyle kiralık bulsam o da olur yani :) bana tarif edermisin yerini :)

Ya bende kiralamak istiyorum ama bulamıyorum şurayı buldum http://www.kinaorganizasyonuizmir.com/bindalli-ve-kaftan-kiralama/ fiyatlarıda güncelmiş gidip bakmam lazım ama seninde bilgin olsun.

Şişelerde çankaya metrodan çarşıya girerken takı toptancılarının olduğu sokağa girdim orda ilk karşıma çıkan züccaciyeciydi oralarıda çok bilmiyorum valla tam yerin söyleyeyim

Evet hem uygun hem şık. Misafir içinde almadım daha aryıldız vouge ya da hisar düşünüyorum onun için

aryıldız nasıldır pek bilmiyorum ben o yüzden bakmadım.hisardan yemek takımını alırken 1000 liralık çkb takımı hediyeydi.ben onun yerine yemek takımı aldım.günlük diye aldım ama 85 parça misafir takımı gibi.460 liraya da emsandan misafir çkb takımını aldım.böyle daha avantajlı oldu benim için.

Aryıldız ve hisar yılların markası canım paslanma durumu falan hiç duymadım. İyi yapmışsın sen de avantajlı olmuş güle güle kullan

QUOTE="Conchiglia, post: 41388669, member: 601442"]) ayyy çok güzeller gelinliği giymedin mi[/QUOTE]
Canıım teşekkür ederimsm sevindim beğenmene. Giydim aslında ama o fotolar şuan bende yok , arkadaşımdan alamadım hala o çekmişti :). Ya alınca ya da 2. provaya gidince o fotoları görürsünüz artık :)
Dekolte ölçülerini ayarladık bu provada ama sırtını az açtım gibi hissediyorum foto da çekmedik ki Arayıp söylicem galiba bi 3 cm daha indirsinler diye

:) ayyy çok güzeller gelinliği giymedin mi
Canıım teşekkür ederimsm sevindim beğenmene. Giydim aslında ama o fotolar şuan bende yok , arkadaşımdan alamadım hala o çekmişti :). Ya alınca ya da 2. provaya gidince o fotoları görürsünüz artık :)
Dekolte ölçülerini ayarladık bu provada ama sırtını az açtım gibi hissediyorum foto da çekmedik ki Arayıp söylicem galiba bi 3 cm daha indirsinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…