Oy di mi feci olur orası özellikle cumartesi günleri. Kahvecinin oradan geçerken bi 5 dk falan kıpırdayamadan durduğumuzu hatırlıyorumevet canım eminönünden aldımcumartesi günü gittim, çok kalabalıktı ya
Çok tatlılar canım uygun fiyatlı bulabildinmii
izmirde çok yokmuş kiralama canm bi kaç yere sordum bende .. anladım senin dediğin yeriYa bende kiralamak istiyorum ama bulamıyorum şurayı buldum http://www.kinaorganizasyonuizmir.com/bindalli-ve-kaftan-kiralama/ fiyatlarıda güncelmiş gidip bakmam lazım ama seninde bilgin olsun.
Şişelerde çankaya metrodan çarşıya girerken takı toptancılarının olduğu sokağa girdim orda ilk karşıma çıkan züccaciyeciydi oralarıda çok bilmiyorum valla tam yerin söyleyeyim
Oy di mi feci olur orası özellikle cumartesi günleri. Kahvecinin oradan geçerken bi 5 dk falan kıpırdayamadan durduğumuzu hatırlıyorumAma herşeyi bulabileceğin tek adres neredeyse mecbur gidiliyor . Oraya gitmeden evlenilmez gibi yani
Ne kadara buldun bari daha mı uygundu?
çok ciciler canımm :)Nikah şekeri için aldığım kovaları albüme ekledim
Yine nettekilerden daha uygun almışsın0,73 kuruşa buldum, daha düşük fiyatlı bulamadım ya
izmirde çok yokmuş kiralama canm bi kaç yere sordum bende .. anladım senin dediğin yeri
Bi giy provadan sonra açtırırsın az gelirse canım, benimde haftasonu provam vardı, yine büyüklük olduCanıım teşekkür ederimsm sevindim beğenmene. Giydim aslında ama o fotolar şuan bende yok , arkadaşımdan alamadım hala o çekmişti :). Ya alınca ya da 2. provaya gidince o fotoları görürsünüz artık :)
Dekolte ölçülerini ayarladık bu provada ama sırtını az açtım gibi hissediyorum foto da çekmedik kiArayıp söylicem galiba bi 3 cm daha indirsinler diye
senin foto nerede ozamanBi giy provadan sonra açtırırsın az gelirse canım, benimde haftasonu provam vardı, yine büyüklük oldu
Ay aradım zaten bi iki saat önce , ikinci provada astar dikilmiş olmayacak zaten geldiğinde bakıp tekrar karar verebiliriz dedi rahatadım.Bi giy provadan sonra açtırırsın az gelirse canım, benimde haftasonu provam vardı, yine büyüklük oldu
Yine nettekilerden daha uygun almışsın
Evet koskoca izmirde yok
greenandblue çok güzeller bitmiş halinide merak ediyorum :)
Bekliyoruz heyecanlaaa, fotoğrafı unutsaaannCuma da benim provam var kızlarrr
Atarım canım diken abla arkadan cektirdi öyle çektik fotoyu daraltcak ta ben temmuz ortasında daraltalım dedim kilo veriyorum diye o eteğindeki güpürleri falan herşeyi halledip daraltmasını bırakıcak bisenin foto nerede ozaman
Bekliyoruz heyecanlaaa, fotoğrafı unutsaaann
E modeli nasıl seçtin? Onu göreydik bariAyy inşallah unutmicim ama benim 2. astar provam olacak birşey belli değil henüz haftayada dantel seçicem
Fotoları ekledim canım bel kısmı yanlardan oturmadı foto koydum ama arkadan eliyle tutuyo kadınAy aradım zaten bi iki saat önce , ikinci provada astar dikilmiş olmayacak zaten geldiğinde bakıp tekrar karar verebiliriz dedi rahatadım.
Nasıl büyük olduu yok mu foto?
Çok güzel kuzuu , kendiliğinden oturuyor olduğunda daha da güzel duracak tabiii.Fotoları ekledim canım bel kısmı yanlardan oturmadı foto koydum ama arkadan eliyle tutuyo kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?