- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Gayet beklediğim bir cevap
Sanmam 5 kiilomu vericez ya dadüğüne yakın teslim alınsa bir haftada kilo verilirmi ki
bir iki kiloda farketmez dimi bilemedim işteSanmam 5 kiilomu vericez ya da
Kelimelerle anlatamayınca böyle olduGayet beklediğim bir cevap
O ne yaa hüff beğenmemiştim zaten1000 - 1100 liracık
O ne yaa hüff beğenmemiştim zaten
Olsa olsa ne kadar olur ki sankihahahah kendini avutma şekli oluyo bende yapıyorum bunu bakalım pazarlık yapabilicekmiyiz
Bilmiyorum ki aslında gelin hep beraber alalı bi tane giyeriz işteOlsa olsa ne kadar olur ki sanki
HEheh bence oluur ben varımBilmiyorum ki aslında gelin hep beraber alalı bi tane giyeriz işte
Ahaha eve geldim ama bunu gorunce yazmadan duramadimBilmiyorum ki aslında gelin hep beraber alalı bi tane giyeriz işte
HEheh bence oluur ben varım
Evet şu anda 3 kişiyiz bir kaç kişi daha olsa tam olucak fiyatAhaha eve geldim ama bunu gorunce yazmadan duramadimmuhtesem bir fikir resmen!
En sonunda da satar parayı bölüşürüz olmaz mıAhaha eve geldim ama bunu gorunce yazmadan duramadimmuhtesem bir fikir resmen!
İyi güzel de beden-boy işini napıcaz pekiEvet şu anda 3 kişiyiz bir kaç kişi daha olsa tam olucak fiyat
Ben dahada ticareti devam ettiriyodumEn sonunda da satar parayı bölüşürüz olmaz mı
Hahah aklın yolu birDüğünler bittikten sonrada kiralarız ohh mis gibi
Sen daha çakal çıktınBen dahada ticareti devam ettiriyodum
Yaa ben alsaydım kadın elbisenin bi beden küçüğünü getirtcekti zaten onda küçüğüde olmuyomuş arkasıda ipli zaten rahat rahat olur hepimizeİyi güzel de beden-boy işini napıcaz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?