En topuklu sen giyersin o zaman :)Hofff benden uzunsunuz yine cmlerle kacirdim
Yine en topuklu bana kaldi, gsriban benEn topuklu sen giyersin o zaman :)
Yine en topuklu bana kaldi, gsriban bengelin ayakkanilarima kadar yolu var neyse
Kuzu dün ehliyet kursunu aradım 2013 ve öncesi dosyasını alanlar çıkarmak zorundaymış bilgin olsun bizim 2016ya kadarGünaydın kuzulaaaaarr :)
Aaa bak ben hala bilgi alamamıştım. E iyiymiş buuu :)Kuzu dün ehliyet kursunu aradım 2013 ve öncesi dosyasını alanlar çıkarmak zorundaymış bilgin olsun bizim 2016ya kadar
kuzu gelinliğin çok güzelmiş kırmızı kaftanda çok şıkmışGünaydınnnn
Aaa bak ben hala bilgi alamamıştım. E iyiymiş buuu :)
Evlenmeden alsam iyi olur diyordum bi yandan da amaNeyse en azından sıkıştırmak zorunda değiliz ohh! Teşekkürler kuzu :)
Günaydınnn güzel hatunlaaarr nasılsınızzz.
Heh biz de öyle işte Bu hazırlıklar başlayınca satmıştı nişanlım. Şimdi evlenince tekrar almak istiyoruz bakalım. Bu işi halletmek gerek demek ki!Bizde evlenince araba almak istiyoruz kısmet olursa bu ay olmadı 3 ay sonra çıkarmak zorundayım.
Ama sıkıştırmamak iyi oldu tabi hele bu ay
Oo işler iyice rayına oturmuş, hadi hayırlısı olsun canım :)Kızlaaar yarn gün almaya gidicez inşaAllah çok heycanlıyımm
Peşine önce mekan bakıcaz bulabilirsek uygun bişey 5-6 bin limitimiz var 150 kişilik yer tutcaz bulamazsak artık nikah kıyıp ailecek bi yere gidip eğleniriz:)
Sorasıondada tam gaz hazırlıklar başlar önümüzdeki ay 15inden sora ev bakıp tutcaz inşaAllahh
KesinlikleHeh biz de öyle işte Bu hazırlıklar başlayınca satmıştı nişanlım. Şimdi evlenince tekrar almak istiyoruz bakalım. Bu işi halletmek gerek demek ki!
Kızlaaar yarn gün almaya gidicez inşaAllah çok heycanlıyımm
Peşine önce mekan bakıcaz bulabilirsek uygun bişey 5-6 bin limitimiz var 150 kişilik yer tutcaz bulamazsak artık nikah kıyıp ailecek bi yere gidip eğleniriz:)
Sorasıondada tam gaz hazırlıklar başlar önümüzdeki ay 15inden sora ev bakıp tutcaz inşaAllahh
Oh maşallah hayırlı olsun canım. Gönlünüzce olur İnşallah :)Kızlaaar yarn gün almaya gidicez inşaAllah çok heycanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?