2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba arkadaşlar :) düğün, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerinizde resimlerinizden oluşturulan tasarım videoslaytlarla konuklarınıza unutulmaz bir anı bırakmak isterseniz biz burdayız :) mesajlardan iletişime geçebilirsiniz :)

Kuzu dün ehliyet kursunu aradım 2013 ve öncesi dosyasını alanlar çıkarmak zorundaymış bilgin olsun bizim 2016ya kadar
Aaa bak ben hala bilgi alamamıştım. E iyiymiş buuu :)
Evlenmeden alsam iyi olur diyordum bi yandan da ama Neyse en azından sıkıştırmak zorunda değiliz ohh! Teşekkürler kuzu :)

Aaa bak ben hala bilgi alamamıştım. E iyiymiş buuu :)
Evlenmeden alsam iyi olur diyordum bi yandan da ama Neyse en azından sıkıştırmak zorunda değiliz ohh! Teşekkürler kuzu :)

Bizde evlenince araba almak istiyoruz kısmet olursa bu ay olmadı 3 ay sonra çıkarmak zorundayım.
Ama sıkıştırmamak iyi oldu tabi hele bu ay

Günaydınnn güzel hatunlaaarr nasılsınızzz.

Günaydın canımm iyyiizz sağol sen nasılsın yeni işine alıştınmı iyice ?

Bizde evlenince araba almak istiyoruz kısmet olursa bu ay olmadı 3 ay sonra çıkarmak zorundayım.
Ama sıkıştırmamak iyi oldu tabi hele bu ay
Heh biz de öyle işte Bu hazırlıklar başlayınca satmıştı nişanlım. Şimdi evlenince tekrar almak istiyoruz bakalım. Bu işi halletmek gerek demek ki!

Kızlaaar yarn gün almaya gidicez inşaAllah çok heycanlıyımm
Peşine önce mekan bakıcaz bulabilirsek uygun bişey 5-6 bin limitimiz var 150 kişilik yer tutcaz bulamazsak artık nikah kıyıp ailecek bi yere gidip eğleniriz:)

Sorasıondada tam gaz hazırlıklar başlar önümüzdeki ay 15inden sora ev bakıp tutcaz inşaAllahh

Oo işler iyice rayına oturmuş, hadi hayırlısı olsun canım :)

Heh biz de öyle işte Bu hazırlıklar başlayınca satmıştı nişanlım. Şimdi evlenince tekrar almak istiyoruz bakalım. Bu işi halletmek gerek demek ki!
Kesinlikle Nasıl kullanabiliyormusun peki ?

Hadi bakalım hayırlısı inşallah herşey isteediğiniz gibi olur canım.

Kızlar geçen yaz giydiğim yüksek bel eteğimi giydim patlamak üzereyim ahaha bu demek oluyor ki geçen seneden beri göbeğim azıcık daha şişmiş

Oh maşallah hayırlı olsun canım. Gönlünüzce olur İnşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…