2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende merak ediyorum işin sonunu duba gibi olmayalımda
Kızım ben onu yesem açlıktan sinirim başıma vurur etrafımdakilere dünyayı dar ederim boşversene
Ya bende açken çok sinirli oluyorum herşeye çatıyorum ilişkimiz için mutluluğumuz için yemeliyiz ozaman

ama çok ufak tefeğim yaşımı söylediğimde çok şaşırıyorlar çok küçük gçrünüyormuşum 17-18

ızım ben onu yesem açlıktan sinirim başıma vurur etrafımdakilere dünyayı dar ederim boşversene
Ya bende açken çok sinirli oluyorum herşeye çatıyorum ilişkimiz için mutluluğumuz için yemeliyiz ozaman
Ayyy sizde bendensiniz demek haha Bu yorumların çıktısını alıp nişanlıcığımın görebileceği bir yere asıcam
Annem ve o bana takmış durumdalar . Açkenki halime yani.. Açlıktan ağlamıştın ya diyip duruyo Tamam ağlamıştım ama sen enrden biliyosun o an ben neler yaşıyorum di mi ama hahah

ama çok ufak tefeğim yaşımı söylediğimde çok şaşırıyorlar çok küçük gçrünüyormuşum 17-18
Valla anlıyorum canım seni ben uzun boyluyum ama geçen gün parfüm alırken arkadaşımla konuşuorum ünide kullanıyordum bunu falan diye adam döndü şuan kullanmıyormusunuz anlamadım bittimi üniversite dedi evet diyince şaşırdı ben 18 19 yaşında sandım sizi dedi geçende içki vermediler kimlik istediler mekanda

Haha ay ciddimisin Bana da yapıyolardı o muameleyi çok ama bu denlisini yaşamamıştım
Neyse yaşlanınca bunlar çok değerli olacak , şanslısıyız

Haha ay ciddimisin Bana da yapıyolardı o muameleyi çok ama bu denlisini yaşamamıştım
Neyse yaşlanınca bunlar çok değerli olacak , şanslısıyız
Yaa sorma kuzu bende örneği çok bundan 2 söne öncede ttnetteki adam evde kimse varmı yoksa giremem 18 yaşndan küçükler yanlızken giremiyoruz eve demişti
Bence ileri de altın değerinde

Yaa sorma kuzu bende örneği çok bundan 2 söne öncede ttnetteki adam evde kimse varmı yoksa giremem 18 yaşndan küçükler yanlızken giremiyoruz eve demişti
Bence ileri de altın değerinde
Hohoh ay yok artık yaaa Bana şeker getirdin mi abiiiğ deseydin Ay neler var ya tövbee
Evet evet bu olayı iyi değerlendirmek gerek

HAha gülüyorum ama ağlama eşiğine geliyorum ben de. Mesela yemek yiyecek yer seçemiyor bazen ya da beğendiğim yeri beğenmiyor yarım saat gezdiriyor o anki sinir üzgünlük ve açlık halimi anlatamam. Anlamıyor da arkadaş
İşte bunlar hep 30lu yaşlara yatırım
Ahahahah ayyy bu nasıl bir yorum Allahıım neler görüyo bu gözler yaa
Ne varmış ya allah allah küçük sandılar işte sen çok küçüksün amaa diyip annemlere bi garip bakıyorlardı yaşımı söyleyince donup kalıyorlar Gerçi yaşımı dillendirince ben de donup kalıyorum kafa 18de kaldı çünkü gerisini sayamadım

Hohoh ay yok artık yaaa Bana şeker getirdin mi abiiiğ deseydin Ay neler var ya tövbee
Evet evet bu olayı iyi değerlendirmek gerek
Ahahah adam çattık deliye derdii

Bende ki açlık bir anda geliyor ya sanki 5 dk önce toktum ama sonra dünyaları yiyebilirim Yemek beğenmeme durumu bizde de oluyor 3 5 yer geziyoruz sinirler tavan tabi o arada

Buarada köz biber ve domatesi duyduktan sonra kendime gidip yeşil çay aldım !

Haha aman nerden bilecekler şeker kimbilir kaça düşüyo, keyfimden mi ağlıyorum sanki

Haha sen çok küçüksün amaa mı Sus be kadın deseydin
İnsan bir garipsiyor değil mi. Böyle böyle akıp gidecek bu yıllar işte..
Tamam büyüdük de yaşlanmak istemiyorum ya , ama ölmek de istemiyorum tabi yanlış anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…