Kızım ben onu yesem açlıktan sinirim başıma vurur etrafımdakilere dünyayı dar ederim boşverseneHoho di mi di mi sormaAy elalemin gelinlerini gördün mü ama öğle yemeğinde ne yiyolarmış
NApcaz biz yaaa
Bende merak ediyorum işin sonunu duba gibi olmayalımdaHaha sorma neler var bak. Hakikaten deli gibi yiyorum resmen. Nereye varacak bu işin sonu bilmiyorum çok üzücüüü
Hoho di mi di mi sormaAy elalemin gelinlerini gördün mü ama öğle yemeğinde ne yiyolarmış
NApcaz biz yaaa
Ya bende açken çok sinirli oluyorum herşeye çatıyorum ilişkimiz için mutluluğumuz için yemeliyiz ozamanKızım ben onu yesem açlıktan sinirim başıma vurur etrafımdakilere dünyayı dar ederim boşversene
Açken biz biz değilizYa bende açken çok sinirli oluyorum herşeye çatıyorum ilişkimiz için mutluluğumuz için yemeliyiz ozaman
Noldu tutamadınmı tüylü bamya ay bu reklama bayılıyorumAçken biz biz değiliz
Günaydın canımmgünaydın herkese
Ayy ben deNoldu tutamadınmı tüylü bamya ay bu reklama bayılıyorum
Amaan boşversene daha iyiama çok ufak tefeğim yaşımı söylediğimde çok şaşırıyorlar çok küçük gçrünüyormuşum 17-18
ızım ben onu yesem açlıktan sinirim başıma vurur etrafımdakilere dünyayı dar ederim boşversene
Ayyy sizde bendensiniz demek hahaYa bende açken çok sinirli oluyorum herşeye çatıyorum ilişkimiz için mutluluğumuz için yemeliyiz ozaman
Valla anlıyorum canım seni ben uzun boyluyum ama geçen gün parfüm alırken arkadaşımla konuşuorum ünide kullanıyordum bunu falan diye adam döndü şuan kullanmıyormusunuz anlamadım bittimi üniversite dedi evet diyince şaşırdı ben 18 19 yaşında sandım sizi dedi geçende içki vermediler kimlik istediler mekandaama çok ufak tefeğim yaşımı söylediğimde çok şaşırıyorlar çok küçük gçrünüyormuşum 17-18
Ahahahah ayyy bu nasıl bir yorum Allahıım neler görüyo bu gözler yaaAmaan boşversene daha iyiBeni de çeyiz alışverişinde çocuk gelin sandılar hep
Haha ay ciddimisinValla anlıyorum canım seni ben uzun boyluyum ama geçen gün parfüm alırken arkadaşımla konuşuorum ünide kullanıyordum bunu falan diye adam döndü şuan kullanmıyormusunuz anlamadım bittimi üniversite dedi evet diyince şaşırdı ben 18 19 yaşında sandım sizi dedi geçende içki vermediler kimlik istediler mekanda
Günaydın kuzuu :)günaydın herkese
Yaa sorma kuzu bende örneği çok bundan 2 söne öncede ttnetteki adam evde kimse varmı yoksa giremem 18 yaşndan küçükler yanlızken giremiyoruz eve demiştiHaha ay ciddimisinBana da yapıyolardı o muameleyi çok ama bu denlisini yaşamamıştım
Neyse yaşlanınca bunlar çok değerli olacak , şanslısıyız
Hohoh ay yok artık yaaaYaa sorma kuzu bende örneği çok bundan 2 söne öncede ttnetteki adam evde kimse varmı yoksa giremem 18 yaşndan küçükler yanlızken giremiyoruz eve demişti
Bence ileri de altın değerinde
HAha gülüyorum ama ağlama eşiğine geliyorum ben de. Mesela yemek yiyecek yer seçemiyor bazen ya da beğendiğim yeri beğenmiyor yarım saat gezdiriyor o anki sinir üzgünlük ve açlık halimi anlatamam. Anlamıyor da arkadaşAyyy sizde bendensiniz demek hahaBu yorumların çıktısını alıp nişanlıcığımın görebileceği bir yere asıcam
Annem ve o bana takmış durumdalar . Açkenki halime yani.. Açlıktan ağlamıştın ya diyip duruyoTamam ağlamıştım ama sen enrden biliyosun o an ben neler yaşıyorum di mi ama hahah
İşte bunlar hep 30lu yaşlara yatırımValla anlıyorum canım seni ben uzun boyluyum ama geçen gün parfüm alırken arkadaşımla konuşuorum ünide kullanıyordum bunu falan diye adam döndü şuan kullanmıyormusunuz anlamadım bittimi üniversite dedi evet diyince şaşırdı ben 18 19 yaşında sandım sizi dedi geçende içki vermediler kimlik istediler mekanda
Ne varmış ya allah allah küçük sandılar işte sen çok küçüksün amaa diyip annemlere bi garip bakıyorlardı yaşımı söyleyince donup kalıyorlarAhahahah ayyy bu nasıl bir yorum Allahıım neler görüyo bu gözler yaa
Ahahah adam çattık deliye derdiiHohoh ay yok artık yaaaBana şeker getirdin mi abiiiğ deseydin Ay neler var ya tövbee
Evet evet bu olayı iyi değerlendirmek gerek
Bende ki açlık bir anda geliyor ya sanki 5 dk önce toktum ama sonra dünyaları yiyebilirimHAha gülüyorum ama ağlama eşiğine geliyorum ben de. Mesela yemek yiyecek yer seçemiyor bazen ya da beğendiğim yeri beğenmiyor yarım saat gezdiriyor o anki sinir üzgünlük ve açlık halimi anlatamam. Anlamıyor da arkadaş
İşte bunlar hep 30lu yaşlara yatırım
Ne varmış ya allah allah küçük sandılar işte sen çok küçüksün amaa diyip annemlere bi garip bakıyorlardı yaşımı söyleyince donup kalıyorlarGerçi yaşımı dillendirince ben de donup kalıyorum kafa 18de kaldı çünkü gerisini sayamadım
Haha aman nerden bilecekler şeker kimbilir kaça düşüyo, keyfimden mi ağlıyorum sankiHAha gülüyorum ama ağlama eşiğine geliyorum ben de. Mesela yemek yiyecek yer seçemiyor bazen ya da beğendiğim yeri beğenmiyor yarım saat gezdiriyor o anki sinir üzgünlük ve açlık halimi anlatamam. Anlamıyor da arkadaş
Haha sen çok küçüksün amaa mıNe varmış ya allah allah küçük sandılar işte sen çok küçüksün amaa diyip annemlere bi garip bakıyorlardı yaşımı söyleyince donup kalıyorlarGerçi yaşımı dillendirince ben de donup kalıyorum kafa 18de kaldı çünkü gerisini sayamadım
Heey alkış sanaaaBuarada köz biber ve domatesi duyduktan sonra kendime gidip yeşil çay aldım !
Heey alkış sanaaa
Ani bir atak yaptın, umarım daim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?