2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İyiyim çok şükür kuzum. Alıştım sayılır iş yerim iyi bi yerde kaldığım yere çok yakın ve çok raht gelip gidiyorum yorulmuyorum. İş yerimde güzel daha önce çalıştığım birimde çalışıyorum şimdilik güzel gidiyor çok şükür

Kesinlikle Nasıl kullanabiliyormusun peki ?
Valla kuzu nişanlım sağolsun acayip çok uğraştı zamanında, kullanabiliyordum gayet en son bıraktığımda Hatta ben kursta 4 ders almıştım sadece. Ama sınavda komisyon üyesi hocalar inerken kusursuz falan demişlerdi çok gaza gelmiştim
Uzun zamandır elimi sürmüyorum ama benim babam fazla panik o yüzden bizim arabayla denemelere çıkmıyorum
Sende durum nasıl?

Yakın olması çok iyi olmuş istanbulun trafiğini çekmiyorsun Evi de o çevrede mi bakacaksınız ?

Bende kullanıyorum işte ama paniğim biraz tedirginlik oluyor ama pratik olmadığından en son 2 hafta önce kullandım biraz pratik lazım bana

Bende kullanıyorum işte ama paniğim biraz tedirginlik oluyor ama pratik olmadığından en son 2 hafta önce kullandım biraz pratik lazım bana
Pratik bana da lazım kuzu ben de şuan al çık deseler kendi başıma çıkamam yani şuan.
Ay dün onu konuştuk nişanlımda. Bi gün bi arabaya da çarpmıştım da. Araba bildiğin düz giderken yanladı ben de gayet normal bi şekilde " çarptık mı noldu vurduk mu " diye soruyorum Anıl da yok çarpmadık aşkım bak adam da o yüzden indi zaten arabadan sağa çek sağa demişti. Ama şoktan öyle olmuştum herhalde yaa Neyse adam saftrik çıktı da kolay hallettik

Evet sabah sabah acı gerçekle yüz yüze geldim ama pes etmedim çıkarmadım ders olsun bana az yiyim
Haha ay pes etmedim çıkarmadım demiş bi de deli yaa Ben de dün akşam geçen yazdan kalan elbisemi denedim de neyse hala aynı oluyormuş. Bir nebze sevindim sanki..
Gerçi neyine sevindim bilmiyorum, geçen sene de göbekliydim bu sene de demek kiii

Ooo hadi bakalım :) bulunur bence kuzu :)

Evt canım çamlıca ferah mah. göztepe köprüsüne yakın yerler veyahut Ataşehir örnek mahallesi feratpaşa felan düşünüyoruz. Hem yakın hem daha uygun kiralar hem yeni yapılanma varmış oyüzden yeni evler bulabilirmişiz

Hahah nişanlının tepkisi çok iyiymiş ya benim henüz vukuatım yok ama elbet olur her acemi şoför gibi allah korusun da
Yaa pes etmedim tabi al sana ders olsun boğuldukça az yemen gerektiğini düşün dedim kendime
Ya şu göbeklerimiz de olmasa aslında Victoria Secret mankeni gibiyiz de işte göbek yüzünden almıyorlar bizi

Aa yeni evlerde varsa çok iyi hem daha uygundur dediğin gibi

Haha katılıyorum kuzu hep o göbek!
Ama iyi yönten bulmuşsun bak kendine sıkıştıkça bir uyarı alırsın Geçen ayakkabı alırken başka bi gelin kız vardı " ya ayıp olmazsa öğle yemeği vaktim geldi yiyebilirmiyim " dedi tabi falan dedik.
Kız çantasından közlenmiş biber ve domates çıkardı ya öğle yemeği olarak! Al ibret olsun bizeee

Off şaka yapıyorsun utandım şuan kendimden
Bizde homili gırtlak yiyelim diğer gelinlere bak sen bu öğlen pilav falan yemiyorum az yicem (inşallah)

Bizde homili gırtlak yiyelim diğer gelinlere bak sen bu öğlen pilav falan yemiyorum az yicem (inşallah)
bende tam tersi kilo almaya çalışıyorum :S

Çok şükür canım atandığımdan beri hiç ne kavga ne tartışma nazar değmezin çok güzel gidiyor
Aman nazar değmesin çok sevindim :)
Ne kadar pozitifsin sen öyle

Haha sorma neler var bak. Hakikaten deli gibi yiyorum resmen. Nereye varacak bu işin sonu bilmiyorum çok üzücüüü
Ne kadar pozitifsin sen öyle
Hoho di mi di mi sorma Ay elalemin gelinlerini gördün mü ama öğle yemeğinde ne yiyolarmış
NApcaz biz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…