Ay hadi ben de içeyim yaBuarada köz biber ve domatesi duyduktan sonra kendime gidip yeşil çay aldım !
Hiç yaa ona ne annem yanımda laf ediyorHaha aman nerden bilecekler şeker kimbilir kaça düşüyo, keyfimden mi ağlıyorum sanki
Haha sen çok küçüksün amaa mıSus be kadın deseydin
İnsan bir garipsiyor değil mi.Böyle böyle akıp gidecek bu yıllar işte..
Tamam büyüdük de yaşlanmak istemiyorum ya , ama ölmek de istemiyorum tabi yanlış anlaşılmasın
Anlık gibi geldi banaHeey alkış sanaaa
Ani bir atak yaptın, umarım daim olur
Aaa ben de hiiiç içemem bitki çayı ya tadı olmayanından içilebilir ama iyiymişAni oldu evet bitki çayı ağzıma koyamam normalde hastayken bile ama bu öyle değilmiş tadı yok
Aman ses etme dur bana da öyle geldi ama , bir umut destekçisi olayım dedimAnlık gibi geldi banaAcıkınca anlarız
Hahaha tamam kardeş sustumAman ses etme dur bana da öyle geldi ama , bir umut destekçisi olayım dedim
Ay hadi ben de içeyim yaAkşam da mantı künefe yemiştim erir heralde
Hiç yaa ona ne annem yanımda laf ediyorKeşke herkes genç kalsa.
Anlık gibi geldi banaAcıkınca anlarız
Aaa ben de hiiiç içemem bitki çayı ya tadı olmayanından içilebilir ama iyiymiş
Aman ses etme dur bana da öyle geldi ama , bir umut destekçisi olayım dedim
Hangi markanın hangi çayı bu yaa? İçeyim madem heves ettim ben deİç iç ben de içemiyorum normalde ama bu sıcak su gibi
Aşk olsunn bir umut demişhurma aldım hurma diyetimi yapsam acaba
Aman nette görmüştüm hurma yoğurt diye ama ben hurmayı yemek için almıştım diyet için değilHangi markanın hangi çayı bu yaa? İçeyim madem heves ettim ben de
Hahah hurma diyeti ne yaa , yeni mı çıktı bu da
Pof çok sıkıcı bi diyet şekli gibi geldi bana , olmaz o işAman nette görmüştüm hurma yoğurt diye ama ben hurmayı yemek için almıştım diyet için değil
Doğadan limonlu canımm
Heeey süper ama çok beğendim tebrikler @Conchiglia altın vuruş resmenYok conchiglia buldu görseli ben sadece düzenledim
Normal insan diyeti nedir yahuuPof çok sıkıcı bi diyet şekli gibi geldi bana , olmaz o işBizim normal insan diyeti yapmamız lazım
Bize uymaz ben normal olduğumuzu sanmıyorumNormal insan diyeti nedir yahuu
Bendensin@Conchiglia ben mint pembe olanı beğendim ortadaki
Evet diğer bir seçenek daha@Conchiglia ben mint pembe olanı beğendim ortadaki
Yok kız sen buldun görseli
Hahah az yemeli normal diyet işte yaaNormal insan diyeti nedir yahuu
Kızım hergün aynı şey yenir mi benim doğama aykırı bi kereBize uymaz ben normal olduğumuzu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?