Ya aslında evde yemek yapmaya üşenmesem her gün ot yemeği yerim benKızım hergün aynı şey yenir mi benim doğama aykırı bi kere
İşte o zor. Annem de çılgın çılgın yemekler yapıyor ben nasıl ayırayım kendimi içinden olmuyo kiYa aslında evde yemek yapmaya üşenmesem her gün ot yemeği yerim benÖyle zayıflıyorum da.
Bize uymaz ben normal olduğumuzu sanmıyorum
Bendensin
Çılgın yemeklermi aahahahİşte o zor. Annem de çılgın çılgın yemekler yapıyor ben nasıl ayırayım kendimi içinden olmuyo ki
Yok ya göbek bizim kaderimiz olabilir bence
mor 2 oldu :)Evet bayanlar albüme bakalım oyumuzu kullanalım lütfen :)
Haha evet tam anlamıyla çılgın yemekler!Çılgın yemeklermi aahahah
Ya benimki et yemezse doymuyor ben de çok et sevmem :/ Kebap ayrı tabiNormal olmadığımız kesin zatenEvlenince bol bol sebze yemeği yaparsın ozaman
Daha estetik geldi gözüme o model
Hakkaten merak ettim nasıl oluyormuşÇılgın yemeklermi aahahah
Eli lezzetli demekki anneminde öyledir hep onlar yüzünden zatenHaha evet tam anlamıyla çılgın yemekler!
Keşke yemek yapamayan bir annem olsaydı ya , onun yüzünden böyle oldu belki de...
Hayır hatun çok sıradan bi yemek yapıyo yiyenler de anneme " ne koydun buna " diye ısrarla sorup normal yemek tarifi alınca inanmıyorlarSalata bile sorulur mu arkadaş. İçindeki malzeme gözle görülüyor yani nesini soruyosun
Aaa etçimi ozaman işin biraz zor bütçede dayanmaz onaYa benimki et yemezse doymuyor ben de çok et sevmem :/ Kebap ayrı tabi
Hakkaten merak ettim nasıl oluyormuş
yokmu arttıran
Ah anne ahh diyorumEli lezzetli demekki anneminde öyledir hep onlar yüzünden zaten
Salatayımı sordular çok iyiymiş
Haha işte salata yapıyor mesela gayet bildiğimiz sıradan bir salata ama nasıl yaptın diye soruyolar onu bile. Yemeklerden geçtim yani. Salata arkadaş görüyosun içinde domates var yeşillik varHakkaten merak ettim nasıl oluyormuş
Bende mor diyorum :)
bende istiyorum ya yok mu bana da yapacak hatun
Hayır benim elimden gelse bende yaparım ama malum betoncuyuz
Ah anne ahh diyorum
Valla düşün son nokta yani kuzu salatayı bile soruyolar. Hem de bir kişi değil bunu yapan
Kuzu ben sana yapıcam yaa haber bekliyorum senden
Söyle annene azıcık yemek yapmasın ozaman kilo vermen için
Bende mor diyorum :)
bende istiyorum ya yok mu bana da yapacak hatun
Hayır benim elimden gelse bende yaparım ama malum betoncuyuz
Davetiye konusu biraz garip ya...Kısaca anlatayım..Save the date çekimindeki fotoğrafları davetiye olarak bastırma fikri vardı aklımda, ama maliyet kısmını pek bilmediğim için henüz karar veremedim..Ama tasarım davetiye de yapmak istiyorum..Matbaa olmayınca ikisini karşılaştırma yapamıyorum da, öyle arada kaldım..
Ama bu stıckerları benim ovaların üzerine düşünmüştüm
Fotoğraf olarak bastırırsan ciddi maliyetli olur canım. Kovalara yapalım ozaman sticker
Hahah yani tasarım çok daha uygun olurÖyle olursa iptal ederim ya, zaten alıp atarlar davetiyeyi
Tasarıma geçiş yaptım anında
Nerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?