ay bende pazar günü temzilik yaptım :) arkadaşlarım ve annem yardım etti sağolsunlar. ben hamımda evde yapmıyorum hiç bişi :) ama iyiyim şuan. ev sıfır değildi ya fazla zorlamadıAyyy havadan değilde benim ayaklarım çok ağtıyo temizlik yaramadıiki gündür kendime gelemedim
oturacağınız evmi kuzu. Onu erkek tarafı temizlemezmi. Bizde erkek tarafı evi temizler kız tarafı gelir yerleştiriray bende pazar günü temzilik yaptım :) arkadaşlarım ve annem yardım etti sağolsunlar. ben hamımda evde yapmıyorum hiç bişi :) ama iyiyim şuan. ev sıfır değildi ya fazla zorlamadı
evet canım oturacağımız evi.normali öyledir canım. ama bizde erkek tarafı şehir dışında olduğu için herşey bizde. birde çok adetleri uygulamıyoruz. mesela çeyiz çıkarmada yapmayacaz. parça parça götürüp yerleştiricez. bazen işime geliyor bu durum ama bazende erkek tarafınında işin geleni uygulayıp işine geleni bilmiyoruza yattıklaırnı düşünüyorumoturacağınız evmi kuzu. Onu erkek tarafı temizlemezmi. Bizde erkek tarafı evi temizler kız tarafı gelir yerleştirir
evet canım oturacağımız evi.normali öyledir canım. ama bizde erkek tarafı şehir dışında olduğu için herşey bizde. birde çok adetleri uygulamıyoruz. mesela çeyiz çıkarmada yapmayacaz. parça parça götürüp yerleştiricez. bazen işime geliyor bu durum ama bazende erkek tarafınında işin geleni uygulayıp işine geleni bilmiyoruza yattıklaırnı düşünüyorum
çeyiz çıkarma vs bizde yapmıocaz. Bizdede tam tersi ailem başka şehirde ben başka şehirdeevet canım oturacağımız evi.normali öyledir canım. ama bizde erkek tarafı şehir dışında olduğu için herşey bizde. birde çok adetleri uygulamıyoruz. mesela çeyiz çıkarmada yapmayacaz. parça parça götürüp yerleştiricez. bazen işime geliyor bu durum ama bazende erkek tarafınında işin geleni uygulayıp işine geleni bilmiyoruza yattıklaırnı düşünüyorum
Haha ay ben yapsam bi hafta rapor alırım herhaldeNeyse misler gibi halletiniz işte onu düşün ve gevşee
Kıyamamm kuzu da kendi evininki daha zor oluyo yaa herşey dipten olunca ona hazırlık gibi düşün :)bende dün temizlik yaptım, sürünerek gittim yatağa yabizimkiler yazlık-kışlık konumuna geçip evi terkettiler ..tüm işler bana kaldı
Ayy ne güzel biz ikimiz yaptık canımız çıktıay bende pazar günü temzilik yaptım :) arkadaşlarım ve annem yardım etti sağolsunlar. ben hamımda evde yapmıyorum hiç bişi :) ama iyiyim şuan. ev sıfır değildi ya fazla zorlamadı
Ben yapabilirimhihi herkes aynı fikirde desenizeannem başta bir dedi tek tek kurdelenecek onlar falan die amannn kim uğraşcak dedim. sonra annemde ayağından rahatsızlanınca şimdi diyor akşamları yavaş yavaş götürelim uğraşmayalım ama meraklı komşularımız görmek isterlerse sonra gelip bakacaklarmış evimize
sandığa oturup nasıl para alcaz pekiHihi hiçkimse çeyiz çıkarma adetine uymayacak demek ki. Buna ben de dahilimm
Ne gerek var arkadaş ya kim neyi enden görecekmiş yani. Ekstra uğraş resmen.
Doğru yoldayız kızlarrr, devaam
Almıycazsandığa oturup nasıl para alcaz pekibuna bi çözüm bulmak lazım
İçinde sadece damadın eşyalarının olduğu bir sandık yapıp bu işi çözebiliriz bence hahahsandığa oturup nasıl para alcaz pekibuna bi çözüm bulmak lazım
Yek yaa neden almicakmışızAlmıycaz
Almıycaz
işin garip yanı ben çeyiz sandığıda yapmıyorum sizin varmı sandığınızİçinde sadece damadın eşyalarının olduğu bir sandık yapıp bu işi çözebiliriz bence hahah
Yok yahu ne sandığıişin garip yanı ben çeyiz sandığıda yapmıyorum sizin varmı sandığınız
Yok kiişin garip yanı ben çeyiz sandığıda yapmıyorum sizin varmı sandığınız
benimde sandıkta bikaç bişi var hatta kendi ellerimde ördüğüm havlu kenarları mutfak takımları var annem şimdi onları kumaşa geçirecekmiş hahaYok yahu ne sandığıAnnemin sandıkda bi kaç parça şeyim var geri çıkmak üzere
Bir de nişanda çeyizimi getirdikleri sandık var ama bak sayılır mı?
hahaYok kiAy ne bileyim ben öyle eşyalarımı alıp giderim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?