2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy havadan değilde benim ayaklarım çok ağtıyo temizlik yaramadı iki gündür kendime gelemedim
ay bende pazar günü temzilik yaptım :) arkadaşlarım ve annem yardım etti sağolsunlar. ben hamımda evde yapmıyorum hiç bişi :) ama iyiyim şuan. ev sıfır değildi ya fazla zorlamadı

ay bende pazar günü temzilik yaptım :) arkadaşlarım ve annem yardım etti sağolsunlar. ben hamımda evde yapmıyorum hiç bişi :) ama iyiyim şuan. ev sıfır değildi ya fazla zorlamadı
oturacağınız evmi kuzu. Onu erkek tarafı temizlemezmi. Bizde erkek tarafı evi temizler kız tarafı gelir yerleştirir

oturacağınız evmi kuzu. Onu erkek tarafı temizlemezmi. Bizde erkek tarafı evi temizler kız tarafı gelir yerleştirir
evet canım oturacağımız evi.normali öyledir canım. ama bizde erkek tarafı şehir dışında olduğu için herşey bizde. birde çok adetleri uygulamıyoruz. mesela çeyiz çıkarmada yapmayacaz. parça parça götürüp yerleştiricez. bazen işime geliyor bu durum ama bazende erkek tarafınında işin geleni uygulayıp işine geleni bilmiyoruza yattıklaırnı düşünüyorum

bende yapmıcam çeyiz çıkarma v.s..aynı şehirde değiliz zaten..işime geldi benim de :)

çeyiz çıkarma vs bizde yapmıocaz. Bizdede tam tersi ailem başka şehirde ben başka şehirde

Bende çeyiz çıkarma falan yapmayacağım yavaş yavaş götürücem eşyalarımı

hihi herkes aynı fikirde desenize annem başta bir dedi tek tek kurdelenecek onlar falan die amannn kim uğraşcak dedim. sonra annemde ayağından rahatsızlanınca şimdi diyor akşamları yavaş yavaş götürelim uğraşmayalım ama meraklı komşularımız görmek isterlerse sonra gelip bakacaklarmış evimize

Ben yapabilirim

Hihi hiçkimse çeyiz çıkarma adetine uymayacak demek ki. Buna ben de dahilimm
Ne gerek var arkadaş ya kim neyi enden görecekmiş yani. Ekstra uğraş resmen.
Doğru yoldayız kızlarrr, devaam

Yok yahu ne sandığı Annemin sandıkda bi kaç parça şeyim var geri çıkmak üzere
Bir de nişanda çeyizimi getirdikleri sandık var ama bak sayılır mı?
benimde sandıkta bikaç bişi var hatta kendi ellerimde ördüğüm havlu kenarları mutfak takımları var annem şimdi onları kumaşa geçirecekmiş haha bende nişan sandığının üstüne oturmayı düşündüm olur heralde dimi hem onun parasını o verdi ya evde bırakmak istemez
Yok ki Ay ne bileyim ben öyle eşyalarımı alıp giderim işte
haha hepimiz öyle olucaz gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…