Haha yani demekte fayda var bence, bakarsın çıkar üç beş bişey hahahbenimde sandıkta bikaç bişi var hatta kendi ellerimde ördüğüm havlu kenarları mutfak takımları var annem şimdi onları kumaşa geçirecekmiş hahabende nişan sandığının üstüne oturmayı düşündüm olur heralde dimi hem onun parasını o verdi ya evde bırakmak istemez
Kıyamamm kuzu da kendi evininki daha zor oluyo yaa herşey dipten olunca ona hazırlık gibi düşün :)
işin garip yanı ben çeyiz sandığıda yapmıyorum sizin varmı sandığınız
EneeeAy çok uykum geldi
Kaç kere gittin acaba spora ?Eneee
Of ya bugün spor var ve ben gitmek hiiiiiiç istemiyorum. Spor hayatıma son mu versem acaba
Puff
ihihi inşHaha yani demekte fayda var bence, bakarsın çıkar üç beş bişey hahah
olmazzz göbşüne dönde bi bakEneee
Of ya bugün spor var ve ben gitmek hiiiiiiç istemiyorum. Spor hayatıma son mu versem acaba
Puff
Ay onu düşündükçe kanım çekiliyor
Kaç kere gittin acaba spora ?
Buarada benimde sandığım yookk
olmazzz göbşüne dönde bi bak
Çok uzun soluklu bi kariyer oldu seninki artık emekli olmanın vakti geldi tabiEneee
Puff
Haha şuan iç savaş var resmen beynimde biliyomusun. Bi yanım totonu kaldırıp gidiceksin diyo, diğer yanım ama çok sıcak kim gidecek koşturacak git yeğenini mıncıkla diyorÇok uzun soluklu bi kariyer oldu seninki artık emekli olmanın vakti geldi tabi
5 keremi
Imm 5-kere falan gittim bence. Yetmez mi bu kadar yani?
Hahah hoff şaka yapmayın cidden gitmeyeyim dimi yeter5 keremiGitme artık yeter bence
Cidden gitHahah hoff şaka yapmayın cidden gitmeyeyim dimi yeter
Hallaam istediğim cevapları alamayınca nasıl da içim daralıyo. Neyse ya gidicem tamamCidden git
Bana ne kızım onu göbeğine anlatHallaam istediğim cevapları alamayınca nasıl da içim daralıyo. Neyse ya gidicem tamambi saatten fazla koşturmam ama
Bana ne kızım onu göbeğine anlat
Git tabi kızım yaa koştur kendiniHahah hoff şaka yapmayın cidden gitmeyeyim dimi yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?